Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2017. 08:06

Ena sretan minic!

Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 08:17

Cestitke Nikolini na dvojkama 🎉🎉 zubica mala 😍
    Nije se ni moj grcio al mu trbuh bio malo tvrdji. Mozda sam i ja zabrijala al nekako mi logicno da ih to pati ako ne mogu. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    06. Ožujak 2017. 08:51

Jutro. 
    Jaooo mi imamo 10 mj. Kud prije. Jos malo pa rodjendan. Danas je mm poceo pricat o tome sto cemo. Na njen rodjendan cemo biti u CH al bi napravili proslavu 1.maj doma ili negdje. Moramo vidjet
    Ena bi samo puzala pa se borimo s hvatanjem po kuci. Moram ju ogranicit al ne znam s cim.
    Tena je ozdravila. Bravo. 

Kisurina vani..opet nista od izlaska. 
    Nikolina bravo za zubice . Velika nasa cura. 

Sunshine1
    06. Ožujak 2017. 08:56

Znaci Nikolina ima gore samo dvojke? T ima 6 komada sada. Jedinice velike i gore dvojke vani ali rastu jos.
    Sanjarka da je bar samo plac. Vristanje🔫🔫🔫 bas kako Bruna opisuje svoju situaciju. Nadam se da ce brzo proc.
    Brojcana javi kako je bilo na pregledu😘😘🎉🎉
    Ena ljepotice vec 10 😱😱😘😘😘😘

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 09:00

Sunshine dobro vec smo zakljucili da Tena nezna plakat tj cendrat pa onda je i logicno da ono sto je kod njega plac kod nje je vrištanje  😁😁😁

Ellie kad idete u ch? Ajme vec planovi za rockas 😕

Ellie00
    06. Ožujak 2017. 09:26

Sanjarka idemo 5.5. Htjeli 6.5 (sub) al da bas ne provedemo Enin rodjendan u autu. A I teta ima samo taj vikend I pon slobodan pa bolje tako. 
    Tetak najavio da idemo u Europa park u ned tako da se veselim.
    Rodjendan 1.da.. mislim da cemo Batak na golf. Mm dobi popust (ista firma) I nemam previse briga.
    Ena zaspala. Bila jako grumpy. 

06. Ožujak 2017. 09:29

Sunshine, imamo gornje i donje jedinice, sad smo na sest komada😀 .
    Ellie sponenula si stepenice, mislim da ima zastitna ograda u Ikei a zna biti i u Lidlu. Ja imam od starije djece, al nama jos uvijek ne treba i cini se nece tako skoro trebati.
    Sto kuhate danas mame?  Mi cemo puretinu u umaku i rizu sa bukovacama.Nikolina ce puretinu, proso, tikvicu,mrkvu.

TPol
    06. Ožujak 2017. 09:34

Pozdrav svima
    Joj gigija muci probava izgleda da i moju eto nije opet kakala dva dana . Nesto gledala jutros u mene i tužno place a neznam sta joj je :( .... zaspala je prvi spavanac a sinoć jedva u 22 sam je uspavala a tako mi je kad se hvalim . Al imali smo jedno buđenje u pola 4. Tako da ok . 
    Abies super da si imala pomoc ! 
    Sunshine Tena zafrkava eto moja je pčela plakat kad joj uzmem igračku ima već dva tjedna hahha . I to ono iz petih žila bas je glasna 
    Ugolina di si ? Zaboravila ekipu? 
    Elle sigurno ćete se lijepo provesti 👍🏻
    Ja neznam bil išla danas van ili ne hmm morala bi jos neke sitnice za hr kupit ako budemo planu krenecemo rano u jutro četvrtak ! 
    Brojčana obavezno nam napisi kako prosao pregled , Neli si vodila sa sobom ?

Littleladybug
    06. Ožujak 2017. 09:53

jutro/dan..mali termit spava svoj prvi spavanac pa stignem popit kavu u miru i otipkat malo na forumu..noc nam je vec klasicno bila burna, no dobro..bude bolje
    Ena sretnih veliki 10 😍
    Brojcana javi kako je prosao pregled ❤
    Sanjarka Gigi mis mali,vjerojatno ga je bolilo kad se tako stisnuo 😥 
    Ilani cestitke na zubicima🖒
    Sunshine Tena zafrkava ha? koje su to mudre glavice male
    vrijeme uzasno, danas ocito opet necemo nigdi..ucrvat cemo se u kuci..ne bude li kise odosmo u neku kratku setnju
    rucak nemam pojma niti sto cu nama niti sto cu njemu..stvarno bi morala napravit neki tjedni plan bar sto se njega tice 😅

Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 10:01

Ellie super plan za rockas 😊 nije ni Ena vise tolika dobrica  😁
    Ilani ja cu nama teletinu u pećnicu. A njemu palentu i ciklu. 
    Tpol vi bas mucite te probavne tegobe 😕😕 cupavica se ljuti na manu  😁😁 dobro ti je spavala ajde 😘
    Babycoming ja pocela i njemu radit listu tjednog rucka ne mogu vise ovako bez plana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.