Vecer tete!!
Deeka,tocno kuzim,nasih najblizih kaj smo zvali isto toliko 🔫🔫 jebote,netko na svadbi nema toliko ljudi! Ali ajde,bilo lijepo vrijeme usred ljeta,pa smo mi to nekako odradili kod mojih u dvoristu,nisam morala restac placat…i moj tata se nije dao,vecinu je platio,iako nismo to htjeli..al prva unuka 😊 upregnili kume..al tako mi to inace,i mi drugima uskacemo kad treba!!
Tpol,tocno tak! I ocak mi gad sere da sam stalno na mobu,a kaj najgore,fakat nisam ko prije..zlica mi je turbo 💕 btw,ti si meni tak zanimljiva,uvijek se smijes svojim nezgodama!
Curice 😘😘😘 puse katji za brze ozdravljenje i usput sretan minic!!! Jedva cekam da vise produ te usrane bolestine da kavu konacno pijemo!!
Ajme brojcana,nebi ti u kozi bila sad,koma..najezim se kad se sjetim tih mucnina!!! Jesi isla vec kod ginica???
Mare i kuh.element 😲 sreca nigdje nikog..
Abies, 😂😂 krepala sam na one papire za razvod
Sanjarka,nadam se da se gigiju nece kasalj otet kontroli!!
Ilani,tvoja prica iz bolnice me uzasno uznemirila 😲 nedaj boze nikom
I ja😣bas sam razmisljala da ce sad bit super opet na terasi kavu popit kad ides kod svojih!A mozes i do mene pa cemo na mojoj terasi😉
Ugolina super za zlicu bas mi drago da nabolje 😘 A ovo s mobitelom i meni moj nest uvijek pa Se vikendom pravim malo Haha ....
Vecer zene,
uf koji dan. Od mog izleta nista. Na kraju pol dana cistila pa kuhala. Al napravila dosta tako da zadovoljna. Poslije rucka otisla u shopping solo (onaj koji planirala prosli vikend) kupit SEBI par stvari (zabranila si ici na djecje odjele). Uglavnom kupila si traperice u Zari i to je to. Nije mi ova moda sjela. Sve neki volani, kratko pa siroko, pa s nekim rupama.. Bas sam baba a . Sad cu napast Asos i tamo potrosit ostatak predvidjenog budzeta.
Ena super. Malo je zezala tatu s uspavljivanjem al neka- da vidi i on kako je to.
Ugolina drago mi je da je Josipi bolje i da je tako dobra beba.
Tpol outfit je odlican
Ejic sretno s prvom odvojenom noci.
Brojcana uf. nije tebi lako
umorna. prebacjuem online shopping za sutra
Bebo zaspao u svojoj sobi, u svom kreveticu 😍😍😣😣😭😭 Istovremeno ponosna i tuzna 😔 Vidjet cemo kako ce proci noc.
Sretan minic Katji!!! ❤🎉🎊🎀
Ugolina, vi ste imali bas stresno zadnjih dana 😔 Ali bitno da je zlica-smjeskica-dobrica bolje 😙
Kod nas se u bolnici moze biti s bebom dan i noc. Mislim da je do 3g cak i besplatno. Koliko sam upoznata, u ck isto ali treba nesto doplatit.
Ilani, bas grozna prica 😢😢 Nadam se da su poboljsali uvjete i da sad mogu biti roditelji s svojom djecom... Ne vidim smisao mucenja djece od par mjeseci da su po cijele dane odvojeni od roditelja...
Sanjarka, super sto je mudrica bolje! Jel ce sutra jos ostat kod kuce ili ide u sk? A sta je sad Gigiju? Nije li i on sad nesto pokupio od seke 😦😦
Mare, bravo za sirenu! Neka se ponovi i ove noci 😙
Deeka, i Aurora se popravlja 😍😍
Curice, nadam se da pomaze atb i da ce uskoro biti opet ona stara! 😙
TPol, ma uskoro ce se cupavica poceti sama uspavljivati ako nastavi ovim tempom 😘 Sjeti se kako si je jos pred mjesec-dva uspavljivala 😉 Cupavica bi mogla biti fotomodel za odjecu 😉
Brojcana, jel se kod vas moze rezervirati ta soba u kojoj si sama i muz i djete ti mogu spavati kod tebe? Kod nas se ta soba dobiva ako imamo dodatno zdravstveno, sad jel moguce sam platiti bez dodatnog, to neznam...
Ellie, daaa jucer smo u 22h isli odstopavati skoljku 😱😱😱 Nismo uspjeli do kraja pa je danas trebalo tempirati odlaske na wc da stigne oteci voda do drugog koristenja 😂😂😂😂 Ali ce sutra mm ici kupiti nesto cime moze to vani u cijevi odstopati da ne zovemo majsora jer nisu bas jeftini majstori ovdje 😤
Pocela pisati post u 20h, tek u 22:30 zavrsavam 😬
Bebo se do sad budio u 21h za popit malo vode i nastavio. Za sad spava lijepo 😍😍😍 A meni faaaaaliiii 😭😭😭😭😭 Zato mi mm vec kraj mene hrce 😬😬
Nisam čitala vaš
Egoistično se ubacujem.
Ajmo jučer krenuti sa onim što se ugolina nasmijala. Lijep dan, tvor i mm otišli. Mi malo van. Očekujem ih 2-3 i ručak u ideji. Ovi u 1 nazad. Ma ktj ladica. Čekaj ručak u 2/3 kako meni paše i više vas ne j za živu silu. Lijep dan. Uzela usisat auto. Evo mm vrišti di je ad. A di stoji. Nema ga. Ima. Al čemu, dat ću joj cicu. E u tom trenu dok sam izvadila cicu, on se presvukao uzeo motorku i on radi. Ja češem 🐔. Nju u kolica, vratila as usisala do kraja osim gepeka. Ujutro se sa klincima pobrala. Još mi kaže da mu ostavim petru. Plakat će, a motorka ti lakša. E da dolaze oni s blizancima i treće na putu. A fino to mi ujutro kažeš. Snađi se (sebični idiote). P na čuvanje, sin i ja u zoo.
Scena trenutna, on hrče. Ktj ladica!!!!
Masha i ja sam petru kresnula više puta. Presvlačenje pelene mi ko boks meč. Ne jako. Al zaprepaatila više sebe. Moramo i mi puknut.
Čupavica fotomodel!
Katja sretan minić!
Ejic se bori s govnima, doslovno😀
Brojčana ideja o porodu obiteljski baš zanimljivo zvuči. Da kad ste sami, bilo bi super da uspiješ dobit
Ln😘😘😘😘😘
Ejic,bas si me podsjetila na jedan kombi kraj kojeg sam se jednom vozila..kad sam ga vidla,plakala sam od smijeha...a onda su se poceli smijati ljudi iz kombija kad su mene skuzili da se smijem..
I tako smo se smijali u krug 😂😂 naravno fotkala sam ga pa su me zaj da naplacuju fotku..ali nemsm ju u mobu pa sam ju nasla na netu sad
Ajme abies,pa tog tvog muza u top i ispucat u tri ..... ........!!!
Ejic,sad bu ti jos teze,sad ces se morat dizat i k tome odlazit u drugu sobu 😂😂😂 pa se opet vracat...i tako... Mozda da mu muz ode dudu vracat,njemu ne pizdi,kaj ne??
Ellie cistila pol dana...
Ja cistila pol veceri sad...podovi, kupaona, uzas kaj se sranja nakupilo 🔫🔫🔫🔫..nisam cistila sad neko vrijeme...
Sortiraj odgovore
Najstariji