Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    23. Veljača 2017. 22:04

Abies

Sanjarka 😭
    Lakše?
    Brz oporavak curi!
    Ilani radi mađaricu koliko pamtim
    Piknika me malo strah, ko će oboje loviti. Na viberu sam stavila minimalnu snimku kako hoda držei me za jednu ruku. Imam šlapice za nju al mislim da ću morat u valek po cipele.
    Brojčana poslikam ti to. U mrežu ide npr komad jabuke i siše.
    Tpol kolica su in sad 😃
    Miška evo idem igrat dan noć. Druga serija!
    Jelo jede voće i što bapravim i hipp. Povrće i meso štrajka 😦
    Odoh dan noć i gledat lubenovac

I moja na veliko štrajka s povrćem i mesom!😡

TPol
    23. Veljača 2017. 22:28

Joj Sanjarka bas mi zao ali sigurno je kriva južina 
    Abies ode tebi Petra Morat ćeš je lovit po stanu 
    Mare joj i jeste otvorili šampanjac hehehe 
    Ja sam radila lambadu po receptu od mare 
    Sutra malo idem do muza u firmu hoće vidit bebu 😀

mare1989
    23. Veljača 2017. 22:45

Sanjarka brz oporavak mudrici
    Tpol sampanjac joj je bio salica kakaa i evo sad sve troje spavaju i hrcu. I mm legao spavat slomljen je

23. Veljača 2017. 22:50

Vecer mame! 
    Mi još ne spavamo. 😲Curi iz nosa, curi iz usta. Bit će veselo. 
    Kolač je mađarica, kupovne kore, sklepan na brzinu. Neće mi sinko zamjerit. Bit će bolji drugi put. 
    Sanjarka, ne plakati, sutra će biti bolje. 
    Abies, fora duda. A nošenje nama nekako nije baš sjelo općenito. I ja nosim prsa o prsa, ali sad je prevelika za taj položaj, vrti se i ja ne vidim ništa ispred sebe. Bi probala na bok ali nekako ne uspijevam lijepo je namjestiti. 
    Jambica, ja sam ljetno naručila 86,al mi smo ipak najstariji ovdje, računam da do ljeta i kratkih rukava još ćemo dosta narasti. 
    Ellie, ne smije na noge? I nama su rekli, ne se upirati nogama u ništa, ali mi smo daleko iza vas pa mi je čudno.. 
    LLR, ozdravite brzo 😘! 
    Mare, mala je strašna 😁😁😁 jel na mamu? 
    Ugolina, jeste žive? 
    Zaspala je napokon. Laku noć razrede! 

ejic
    24. Veljača 2017. 00:03

Hello! 
    Evo mene konacno u krevetu 😥
    Djete zaspalo u 20h, onda 15min kravljenja za mamu pa pranje bocica i spremanje ad za noc, izvadila iz perilice sude i ubacila prljavo, objesila oprni ves, pa daj djetetu cepic, pa se gospodin sasvim razbudio, onda relacija kupaona-spavaca nakon svakog koraka u kupaoni, vracaj ga na trbuh i polozi na mjesto za spavanje, trazi dudu.... Kad sam bila gotova u kupaoni onda se i on umorio i evo zaspao opet 😆
    Mi smo tokom dana opet na 3 spavanca. Posto se poceo budit vec oko 7, oko pol 10 je gotov. Danas je taj spavanac odspavao 2h. Sljedeci oko 14h do skoro 16h (on bi i duze da ga nisam morala buditi zbog termina kod ped. Isli na sistematski i imam veeeelikog decka 😍😍😍😍 7,5kg, 69cm (ispravak navoda na viberu, kasnije sam pogledala u knjizicu i pise 69, ne 68 😉) i opseg glave 43 😍😍😍 Zlato malo mamino. Motorika super! Dobilo je 2 pikice, malo zaplakao ali ga mama odma utjesila pusicama, tata mu odvrnuo paznju pitanjima gdje je psic pa je nakon 2min placa opet bio dobemre volje 😍😍 Na povratku kuci opet zaspao na nekih 15min. Sad mu je pocela malo rasti temp i iako to jos nije bilo za cepic, stavila sam mu ga da nebi on meni nocu zakurio a ja nebi primjetila...
    Pitanje, ped nam predlozio cijepivo protiv meningokoka. Nije obavezno ali kaze da 95% njegovih pacijenata cijepe. Dao nam vremena da razmislimo i za 4tj bi bilo idealno za 1.dozu. Jel itko od vas cuo sta o tom cijepivu?

ejic
    24. Veljača 2017. 00:05

Ilani, sretan rodendan tvojoj bebi br.2! 🎉🎊🎁🎂
    Brojcana, mm ga prvo proba zabaviti kad pocne cendrati ili plakati ali kad vidi da nista od toga (a to bude u 95% slucajeva), onda ga digne jer niti on ne moze slusati plac uz ridanje.
    TPol, ja kako kad, nekad sam tamo aktivnija pa ne stignem po danu toliko forum pratiti, a nekad sam tu aktivnija pa ne stignem viber. jedno jos ide, ali oboje vise ne. jel vi to imate nova kolica ili se meni to samo tako cini? Bravo za cupavicu!😙
    Jambica, kod nas se roba o H&M-a moze ili slati natrag ili se odnese u trgovinu. Ne znam koji je oblik placanja u hrv, ja ovdje uvijek narucim s racunom pa placam kasnije i ako nesto vracam onda samo smanjim racun za vracene stvari. Ali C&A nam recimo nema tu varijantu s racunom nego moram platiti prije nego posalju posiljku i ako bi nesto slala natrag, vrate mi tu sumu na racun iz kojeg sam platila narudzbu.
    Miska, zbuka u boci 😂😂😂😂😂
    Mare, jesi i u trudnoci s Issom zub ljecila rakijom pa djete naviklo na alkohol? 😂😂😂😂😂
    Llr, joooj, sad jos i njega uhvatilo... 😔 Zelim brzi oporavak! 😙😙 Moj bas suprotno, povrce jede a strajka s vocem. Nikako mu ne mogu uvaliti ni jabuku ni krusku...
    Sanjarka, pa kako sad i mudrica? 😔😔 Nadam se da nece prenjeti braci 😔 Ajde odspavaj, sutra ce svijet vec ljepse izgledati 😙
    Toliko od mene. Laku noc!! 😙😙

Ellie00
    24. Veljača 2017. 07:55

Jutro svi. 
    Mi budne..noc ok iza nas. 
    Vjezbe- ispravljat puzanje tako da joj nogu s kojom se povlaci blokirat I drugu poticat. Na noge ne smije jer nije usvojila radnje koje prethode. A samo dizanje bez iskoraka nema smisla.
    Ugl zadovoljna vjezbanjem. Super nam teta Illani. 
    Sanjarka bas grozan dan..zelim bolji danas 😘😘

Abies
    24. Veljača 2017. 07:59

Jutro!
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍯🍩🍪🍫
    Ilani ti dodaj torte!
    Prespavali noć! Ok jedno buđenje. Zanemarivo

24. Veljača 2017. 08:14

Juyro mame! 
    Abies, eto me na kavu, nosim tortu 🎂🎂🎂
    Prespavali noć? Bravo!  Popravlja se i Petra. 😊
    Ejic, Nikolina isto odbijala voće cijelo vrijeme, u kasicama neće ga ni danas,ali sad sam joj počela davati u rukicu krišku jabuke, kruške, japanske jabuke i sl. pa tako hoće pojesti bar malo. 
    Ellie, super za vježbe. Teta Neda je stvarno ok. No ja više ne znam što ću sa svojom Nikolinom. Ona mi i kod kuće počela se buniti na vježbe. Čim krenem je namještati odmah otpor. Ono pusti me na miru. Mi u srijedu na Goljak. 

Ellie00
    24. Veljača 2017. 08:29

Illani mi imamo neke pjesmice pa uz to vjezbamo. 
    Iako Ena dosta stvari radi dobro sama pa ne moramo toliko. Mi slj petak kod fizijatrice

Narasli smo
    Narasli smo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.