Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Lipanj 2016. 10:54

Ja sam odmah izgubila sve sto sam dobila u t, sad sam otisla i u minus 1 od početne. Tijelo sve ostalo isto u t pa je to ok no trbuscic je tu vrlo vrlo mali stvarno je brzo pao no ljuljuskav je, mlitav i izrazena linea negra po njemu 😭😭 ruzaaaan je. Najradije bi odmah udrila po trbusnjacima no 6tj od poroda tek se moze 😕
    Necu se kuuupat 😭

Cro i vi ste imali super noc, to zlata vrijedi 😊
    I zavidim na setnji kod nas je sunce al puseeee 

I zavidim svima na dnevnom spavanju ja to ne mogu 😕

Kako ih oblacite dok ste kuci?
    Moj je trenutno samo u čarapama, hlacicama i bodicu dugih rukava neznam jel to malo??

Jel se i vama cini da oko njih cijeli dan ima posla? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    17. Lipanj 2016. 11:41

Evo i mene. Mi smo jucer rano navecer bili skupa na kolacima na terasi :). Spavala je ciijelo vrijeme
    Sanjarka i moja je u hlacicama, caprapicama i bodiju. Rekla patronazna i pedijatrica da je to ok. Jos uvijek joj je 90% stvari preveliko tako da mijenjamo par kombinacija. Glupo mi je sad kupovat jos toga malog kad raste.
     Mi papamo oko11- pol 12, pa oko 2-3, pa ujutro oko 6-7  i onda tata ode na posao a mi produzimo do 9. Tako da i nisam nesto pospana. 
    Danas imam peglanje party. Nakupilo se toga. Posebno kosulja od mm. Vi uspjevate s kucanskim poslovima?

Sanjarka88
    17. Lipanj 2016. 16:26

Na dane, zadnja dva dana stignem svasta a dan prije toga je cijeli bio budan placuci na rukama...

No uhvatim bar 5min da posredim na brzinu, duze stvari odradim kad spava cvrsto i dugo

Cro262
    17. Lipanj 2016. 21:07

Sanjarka, sa kilama sam u minusu, mislim da uopće nisam toliko smršavila koliko sam omlitavila. Trbuh mi je ostao malo, ko hladetina je, razmišljam o stezniku...ali ja se ponosno kupam ovo ljeto :)

Moja je cijeli dan samo u pelenama i bodiju kratkih rukava, kaže patronazna da se ravnam po sebi. I kad joj probam stopala i ruke, nisu hladne. 

Ellie, kućanski poslovi više lice na održavanje reda i zadržavanje stana koliko toliko čistim, detaljnije ćemo kad uhvatimo neku rutinu.

Sanjarka88
    18. Lipanj 2016. 10:24

Jutrooo

Evo mi placemo dobar dio jutra, nesto ga ocito muci...mrzim pogadat sto je...prepostavljam trbuscic

Cro 👍 za kupanje

Samo bodic? Uh a meni i ovo izgledalo malo a nisam pametna jer su mu stopala onako ni hladna ni topla

Sunshine1
    18. Lipanj 2016. 17:36

Ajmeee bemate pojma kolko sam se sad razveselila kad sam vidila da pisete ovdje. 

Mi smo na dojenju iskljucivo i napredujemo skolski. Mali je uspavana pa je budim po noci. Namjeravam barem prvih mjesec dana. Ipak je jako sitna i ranije rodena,a tako nam je i pedica preporucila.
    Bas se mm stisnuo uz mene na kaucu nakon sat vremena borbe sa nespavanjem i plakanjem i pita kako sam. Reko kao da me netko tri dana lopatom mlati  ne znam kako vi, ali ja imam osjecaj kao da cijeli dan samo imam cice vani,dojim,mjenjam pelene,nosim,pisam,jedem i onesvjestim se...

Kaki vi hendlate podrigivanje? Meni se bas tesko podrigne a cujem kako se naguta zraka i vidim da je muci. A onda i problem kaj skoro uvijek zaspi na sisi pa je dignem jer mi zao tog malog trbuacica pa se naravno malo razbudi.

url=https://lilypie.com]

Jambica
    18. Lipanj 2016. 19:53

Nemam pametan savjet za podrigece. Moja uvijek zaspi na cici i uvijek mi bude zao dizati ju pa ju uglavnom niti ne maltretiram. Citala sam da dojena djeca manje zraka gutaju i da nije nuzno dizati ih, patronazna mi isto potvrdila..doduse, ja nisam primjetila da ju to muci tak da..

Mene vise muci kako uskladiti pelene sa dojenjem. Cesto kaka odmah poslije jela ili dok jede cak..i onda zaspe pa ako ju presvlacim, razbudi se i opet smo nigdje. Ah..

Ja sam danas uspjela oprati kosu, odrezati nokte i tako neke male radosti da se napokon osjecam kao covjek.. 

Abies
    18. Lipanj 2016. 21:38

Mi proveli cijeli dan u zg. Malo u centru svi 4. Onda s malim naci cipele pa 0 bodova, a baka cuvala unuku 😃
    Sunshine bas tako, polugola cijeli dan pelena, pocela kuhat (srecom priredjeno u ledu) peglanje i sl. 
    Podrigivanje...pokusam. kad ide super. Ako ne, obavezno na boku spava.Ili na meni
    Jambice isto s pelenom...trebalo bi prije podoja. Onda se u podoju zasere... poslije ju razbudim...
    Nekako prakticiram u pola podoja.
    I da od jucer krenuli grcevi 😭 
    Moram pocet kim piti

Sanjarka88
    19. Lipanj 2016. 11:39

Mi jučer odradili prvu setnju uz more ☀ danas blesava kisa 😕

Budan je jutros od 8h, zaspao jedva pola sata.  Zadnja 3 dana cak ima periode budnosti od cca pola sata kad mirno lezi promatra svijet oko sebe😍 ostatak budnosti place 😂 naravno ako nije na meni s dudom u ustima.
    Strah me da ce se naucit na ruke kako vasi po tom pitanju?

Sunshine super da lipo napredujete 😘

Kaki 1-2 puta dnevno i to zadnje vrime usred noći. Nema problem s nastavkom spavanja nako pelene

Podrigivanje nam ide muški i po 2-3 puta. Osim ako totalno zaspe dol jede e onda obvezno posli pobljuca pola toga

Abies uzivali vi 😊

Sunshine1
    19. Lipanj 2016. 13:39

Sanjarka super za setnju,bas sam ljubonorna. Kod nas prehladno,ja upravo baki rekla da nalozi centralno jer joj je nosic i rucice hladni,a van kuce da i ne govorim.

Isti strah nas muci sto se tice nosenja na rukama. Kad se tako lijepo smiri kad je dignem. Ili kad je dignem i naslonim na svoju kozu.
    Mi budni promatramo svijet nekih 10,15 min ali na rukama obavezno...tocno vudim kako cu nadrapat ali boli me briga. Razmazit cu je pa kud puklo...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.