Ugolina, ja ga pred jutro 4,6h stavim kod nas u krevet jer mi se onda više ne da ustajati. Do tad se dignem i prebacim ga k sebi dok pojede i vratim u kindu. Ali već poslije 3. ustajanja mi se ne da.Muža strah da ga ne poklopi, prebaci ruku ili nešto pa on kaže da se ne može naspavati kad je mali u krevetu, ali šta bi mu ja. Mi ni ne razmišljamo da bi se "rastajali" preko noći. I mi se često zaljubljujemo.
Haha,a mi ne spavamo zajedno u nasem bracnom s malom pa smo zato nas dve same.. Muz kaze,ne mogu ja se j…. tamo di dijete spava,nema sanse..a i ja imam.isto misljenje, ne mogu uopce to niti da je dijete s nama u istoj prostoriji…tipa u kindacu,a mi sad udri po krevetu,a jok,nema sanse 😂😂😂😂
Zato mi imamo sobu viska
Mare, Ugolina, ima i drugih prostorija u kući. Ili mali zaspi u viperu u dnevnom.
Mare, Ugolina, ima i drugih prostorija u kući.Ili mali zaspi u viperu u dnevnom.
bitno da imate za sebe vremena
O mogu ja na krevetu dok on spava u kreveticu aj molim te 😂😂😂😂😂
Bili u goste, produžila radi mudrice i njene igre malo predugo. Mudrica imala zadatak u autu ga zabavljat da ne zaspe tih 15min do kuce nije uspilo zaspao je ko beba 😁😁
Prebacio ga mm iz as u kolica bez greske trepnuo nije ooooo da i to dozivim. Jos spava vec preko sat vremena 👍
Ja zamijesila tijesto za pizzu i kravim se. Bez griznje savjesti 💪
Ilani tako i treba 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello! Evo i naseg 2.spavanca. Odnosno, ja lezim na krevetu i cekam da prode njegova borba protiv sna 😁😁
Uspjela sam danas konacno izbrisati neke slike iz moba. Prebacila sam ih vec nekidan ali sam si htjela neke zadrzati tako da sam si danas uzela 2h vremena za negovog popodnevnog spavanca i to rijesila 😊 Ima sad jos par manjih foldera za prebaciti i izbrisati 😊
Simonu zelim sretan polurodendan!!!!! 🎉🎊🎁🎂
Ilani, super za dobricu Nikolinu!! Ja pokraj svog vise ne stignem toliko toga kao prije. Zahtjeva sve vise paznje, a mama uziva u tome 😊 Neka sad dok jos imamo priliku, kroz par mjeseci ga pola dana necu ni vidjeti, a kod kuce ce biti isto toliko posla kao sad 😣😣
Sto se zaljubljivanja tice, nama on ne smeta (niti mi njemu, tihi smo 😁😉). A kako ga planiramo sto prije prebacit u njegovu sobu, samo da nam se noci malo normaliziraju (to govorim vec pola godine 😁😁), onda cemo imati mira za aktivnosti 😉
Sanjarka, vidis da i kod vas idu noci na bolje 😉 Neka samo tako nastavi 😉
Bravo za kruh!! Ja nisam za tihesta raditi, nikad mi ne ispadne dobro. Daj ti meni namjestaj za sklopiti ili neki drugi "muski" posao, prije cu se snaci 😁😁
Tako, vise nisam zapamtila. Djete mi spava. Ostavljam ga s tatom a ja idem u nabavku. Hladnjak nam praaazaaaan....
Evo i mene mi smo svi troje odspavali sat i pol spavanac hahha 😀😀😁... mi se spremili i išli u ikeu dođemo tamo Sve prepuno nemaš di parkirat , vizimo dva kruga po parkingu ono nista reko ajmo Nazad doma mogu mislit kakva je gužva u nutra nemam ja živce za to Haha ... nisam očekivala jer je 2mj inače najmanje ljudi u shoppingu i jos sredina mjeseca otići cu sama u ponedeljak ,
Pojela je pola kasice od hokaido tikve za sad kupim jer ne jede puno pa mi je nekako bas zgodno 😀
Ugolina super ste napravili krevet meni je isto ovo jako zgodno ali vidim da će uskoro bit malo 🤔A sa nama ne stane malo je
Mene isto nebi smetalo zaljubljivanje u krevetu kad ionako spava al mm smeta ali u zadnje vrijeme previše gledamo seriju tako da slabo ima zaljubljivanja
Simon sretan polurodendan 👍🏻
Elle
Sortiraj odgovore
Najstariji