Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2017. 07:35

Dobro jutro mame! 
    Vidim da ima dosta budnih ovog sunčanog nedjeljnog jutra. Eto i mi se ustali, jer  naša seka slavljenica nije mogla spavati od uzbuđenja 😊💕. 
    Masha, baš mi je drago za stan. Držim fige da sve ide glatko i da što prije preselite. Za dojenje  ne znam što bih ti rekla moji su bili svi sisavci jako dugo pa nisam ih morala odbijati od cice, sami su odustali 😁 Probaj tako kako si rekla, zamijeniti jedan obrok ad umjesto cice, pa drugi, dalje ćeš vidjeti kako će ići. 
    Ellie, prekrasno cvijeće i super iznenađenje. Uživajte danas. 
    Ugolina, moja vjenčana kuma živi pola godine u Indiji pola u Londonu. Kaže da je prekrasna zemlja sa ogromnim kontrastima. Ona je potpuno zaljubljena u nju. 

TPol
    19. Veljača 2017. 08:14

Jutro !
    Nama ok noc buđenje u 4 i 23 zaspala u pola 10 i nadam se da će tako Ostat . Neću puno je hvalit ali bas je velika promjena kad nas ne zafrkava na večer . 
    Sanjarka a ikea nam je 15ak minuta autom
    Ejic lijepo Marcel jede 👍🏻
    Mascha super da ste zadovoljni sa stanom morate sve kupovat totalno je prazan ili ? Meni je kuhinja bila nekako najbitnija jer ju se nemoze samo tako mijenjat ....
    Ilani lijepo se provedite danas !!! 👏🏻👏🏻👏🏻
    Ugolina hehehe nemojte se jos preselit u Indiju 😝
    Mi danas plan kravljenje kod kuće , imam posla al ne da ni se 😑

mare1989
    19. Veljača 2017. 08:32

Jutro cure
    Ilani tvojoj curi sretan rodendan,sve najbolje zelim od srca

Masha cestitam za stan,da sto prije banka sve rijesi i da uzivate

Noc mi je bila i sin i sirena su zezali,nju ocito zubi muce jer je dudu grizla nocas ko luda.Stalno se budila i cvilila i plakala.Sin je nesto ruzno sanjao pa je vristao i plakao i onda je dosao nama u krevet.Danas nista necu da radim,samo  cu da lezim

Ugolina
    19. Veljača 2017. 10:56

Hahaha brojcana i moja tako mam ili mamamam vec dugo govori,najcesce kad place, jucer je pljeskala kad joj kazem bravo, daje pet 😲 i fora joj je govorit gam gam kaj god to znacilo 😂😂
    A zlica zlica,jedva ju uspavala maloprije,neda se i neda, legne,zazmiri,dekicu uz facu i onda skuzi da ce zaspat i odma dizanje,izvijanje,ide ona..a ne moze gledat..a ako ju ostavit bude jos gore jer se sva unervozi..
    Noc koma,to valjda zato kaj sam ju jucer pohvalila..imam osjecaj ko da je svakih pet min cmoljila 😥 al dobro podnosim,nisam preumorna.. Mislim da ju mucio nos pa da zato,ali budila se i u plac i urla dok doslovce js ne graknem PA TU SAM! Onda ko da dode sebi i izade iz tog nekog delirija..cicala 268 puta...

Littleladybug
    19. Veljača 2017. 11:16

dan zene, samo kratko da se javim dok moji obojica pajke..nemam vremena apsolutno za nista, stenje ili jedan ili drugi..kuca mi je kao da je atomska pala, valjalo bi i kosu oprat i otusirat se 😥 miksaj kasice za jednog pa za drugog, bome stvarno kao da imam dvoje djece..nadam se da ce mm uskoro bit bolje
    utorak dnevna bolnica i jos pretraga 😣 izdrzat cemo mi to, samo da mi K nesto ne uhvati,zasad samo kaslje..eto izjadala se ja, zapamtila vase malo i nista..sorry mozak mi radi 300na sat..Masho cestitke na stanu, nadam se da ce s bankom sve proc ok..Sanjarka puse ozdravilice tebi i gigiju..Ugolina ode za indiju 😂 Ilani lijep provod danas 😁 Brojcana bravo za Nelicu, kuzi ona svasta..kako ide s povracanjem i ostalim blagodatima trudnoce?
    eto, moj skromni doprinos..gibam dalje, mm se budi 😘😘

19. Veljača 2017. 11:21

Baby pa jel pala temperatura tm? Što kažu doktori? 

19. Veljača 2017. 11:32

Mi krećemo na prvi spavanac. Poslije ćemo u šetnju. Zadnje vrijeme mi izvodi s glasom, onako ga napreže i glasa se promuklo, ne znam kako da opišem. Zvuči smiješno ali se i brinem da si ne ošteti glasnice. Zašto to radi? Tako radi kada kao da se pravi važna ili hoće skrenuti pažnju na sebe ma da mi se čini da svima nama ionako sva pažnja usmjerena prema njoj.
    Brojčana, eto i prvih riječi, bak😁😁😁
    Ugolina, jel prošla temperatura malenoj? Možda je boljela glava ili sinusi pa se toliko budila. 
    Abies gdje si ti? 
    Sunshine? 

Littleladybug
    19. Veljača 2017. 11:46

Ilani evo danas prvi dan da je temp ispod 38, zasad je dijagnoza bakterijska upala misica i akutna upala gornjeg disnog sustava,kazu vjerojatno rsv virus ili adeno virus..na antibioticima je i propisano strogo mirovanje..al nisu iskljucili mogucnost da je jos nesto tu tako da iduci tjedan dnevna bolnica i daljnje pretrage..on se blago receno raspada i nema snage za nista, u lezecem polozaju je jer kaze da ga noge ne slusaju bas..nadamo se da ce uskoro bit bolje

Ellie00
    19. Veljača 2017. 13:07

Dan. Evo mi vam lijepo odspavali ujutro I sad papali avokado+ bananu + zitne pahuljice..lijepo je jela

Popodne cemo do Bundeka. Mm kuha nesto azijsko. Toliko od nas...
     Illani I mi izvodimo nesto s glasom al ona je pocela lijepo "pricati"za sad smo na tattatata I gagagaga

Baby brzo ozdravljenje tm

Abies
    19. Veljača 2017. 19:17

Brojčana wow!!! 
    Ma neću si još umišljat da moja zna.... 
    Baby sretno! I brzo ozdravite
    Jučer bili u zg. Sina ostavila. Danas otišla po njega i usput trgovina. Jooj previše potrošila (700). Čak mm išao vidjet račun. Malo voća, detrgenti, mlijeko, za tortu stvari, petri 2* hlače sa stopalima i dva bodića. I još nosam sve kupila. Ništa ekstra. A sabralo se. 
    Tata čuvao p. Ujutro sam mu dala da se zaljubi. Ajd nije ni meni bilo na odmet 😂
    Nedjelja nikog na forumu.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.