Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Veljača 2017. 23:06

Ellie00

Evo nas iz duuuge setnje.
    Obavili sve sto smo imale. Stale naravno u L.
    Svekrva me zvala da gdje smo da je ona pred kucom. Wtf. Rekla sam joj da nas nema do 3 I nek dodje kad mm bude doma…
    Jos 28 dana…

Tortaaaaa 😍😍😍😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Veljača 2017. 23:07

Elsa0

Bokic mame! Jel se smijemo pridruzit ovoj ekipi?mi nismo ljetna beba rodeni smo u 11 mj.😃

Naravno! Imamo u razredu i bebu iz 4mj sto nebi i jednu iz 11 😁
    Odakle ste? 

Sanjarka88
    17. Veljača 2017. 23:09

TPol

E da ovo su kapi za bebe , vjerojatno kod vas daju samo na recept jer treba oprezno s njima ja sam joj dva puta stavila po kap i to bas kad jadna nije mogla disat , Ejic mi rekla za kapi

Moguće da. U slobodnoj prodaji samo one koje idu od godine. A prezivit cemo jos ovu zimu 😊

Sanjarka88
    17. Veljača 2017. 23:13

Ugolina ti imas jednu mudru mudru i naprednu bebu 😍😍😍😍 tko nebi bio ponosan! Bravo Josipa! 
    A to za  nosic i temp. Zvuci i kod vas kao čista prehladica. 
    Ja sam isto. Mislila ic po neke kapi za uho veceras. No danas se desilo cudo 😂😂 pola dana provodim pokušavajući zacepit nos i puhat jako nebili mi se uho odcepilo....i danas prvi put dok sam to radila je nesto zapucketalo u njemu 😂😂😂 mozda se uskoro i vrati u normalu. Vidit cu jos za vikend pa idem trazit kapi u pon

Sanjarka88
    17. Veljača 2017. 23:15

Eto kad moram pricat sama i nabijati stranice do 2000 cccc 🖕
    Ajte laku noc 😂

ejic
    17. Veljača 2017. 23:26

Hello! Evo i mene u krevetu. Danasnji dan mi je bio koma 😥 Mali imao neki cudni raspored spavanja, ujutro od pol 11 do pol 12, oko 14:30 vise nije mogao gledati i bio sav cendrav i nervozan pa ga i onda stavila spavati, probudio se oko 16h i bio budan do 20h!! Istina da su oci bile vec skroz crvene od umora i samo ih je mjesio kod kupanja, ali nije bio toliko cendrav kao u podne 😮😮 A mozda je u podne njegovoj cendravosti kumovalo i moja nervoza jer me psic naljutio... S jelom je danas isto brljavio. Cijeli dan je pojeo 2x po nekih 100ml rizinih pahuljica, mozda 5 zlicica kasice i popio polovicu fruteka od jabuke i marelice. Nudila mu sve i svasta, nista nece. Zatvori usta i ne otvara ih tako dugo dok vidi zlicicu pred sobom 😣😣 Zato je sad u 20h popio punih 210ml ad i ocekujem sad oko ponoci ili 1h opet glad.
    Ja sam danas ko iz nekog drugog svijeta i vremena. Cijeli dan sam bila uvjerena da je danas cetvrtak i dode mm kuci, sta je za jesti a ono-nista... Od ponedeljka do cetvrtka se hrani na poslu u kantini i kako sam ja bila uvjerena da je danas cetvrtak, nisam zurila s ruckom. Na kraju sam mu ispekla jaja da ne "umre" od gladi za to vrijeme sto se kuha rucak 😁😁
    TPol, te kapi za nos su mi preporucila 3 pedijatra kad je bio smrkavi (1.x vec s 6 tjedana), a mislim da se moze dobiti i bez recepta. Jedino sto se ne smije kapati vise od 3-4x dnevno i ne duze od 4 dana. Ja sam ih koristila za po noci. Lijepo su mu odstopale nosnice pa je mogao u miru spavati i po 8h. Po danu sam ipak preferirala fiziolosku.
    Sanjarka, nadam se da ce vam ubrzo proci prehlade i da gigi nece zakuriti! 😙
    Vise se ne sjecam niceg sto ste pisale, iako danas niste toliko pisale 😕
    Odoh spavati. Laku noc!

Elsa0
    17. Veljača 2017. 23:30

Sanjarka iz zg smo ti?vidis nisi jedina budna u ovo doba moja mala je odrijemala na pola sata i sad se samo smije.mlatara rucicama jedva pisem 😁cini mi se da ni nocas nema bas spavanja.

ejic
    18. Veljača 2017. 06:50

Dobro jutro!! Moje djete je odlucilo da se naspavalo 😩😩😩😣😣 Vec 1h pleva i mlatara rucicama i nozicama 😩😩
    Ako je bas tako, evo kave ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 malo cokolade? 🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍰🍰
    I novost dana (noci) 2x se okrenuo s trbuha na leda!!! 😆😆😍😍💙💙💙
    Kao sto sam ocekivala, bilo budenje bilo 00:40, pojeo nekih 150-160ml ad. Zaspao, stavim ga na trbuh, za 15min cujem kako svako malo tresne po kreveticu, pogledam sta se dogada a on na ledima i otkriven 😮😮😮 A jos ga nisam jucer oblacila u vrecu, reko nije vise tako hladno... Vratila na trbuh i dalje spavao. Oko pol 2 se jos jednom probudio i popio ostatak ad do 210ml koliko sam mu slozila i produzio do pol 5. Probala sad s bocom-nece. Stavim ga u krevetic na trbuh, pa nesto vise od pola sata on i dalje prica naveliko, pogledam ga on opet na ledima i otkriven 🙈🙈🙈 Evo, sad vec pola sata kod nas na krevetu meditira i ne moze odluciti jel bi jos spavao ili ipak ne... Nadam se da hoce jos malo, ja sam tek u pol 1 isla spavati 🙈🙈🙈

18. Veljača 2017. 07:39

Dobro jutro mame!
    Ejic evo me na kavu.
    Subota je,mm radi,nitko ne mora u skolu,mogli bi spavati do mile volje ali Nikolina se naspavala pa onda nema spavanja ni za mene vise.No dobro... Danas imamo posla,sutra Lara slavi 12 rodendan. Eto i moja djevojcica je velika.Danas igra turnir pa moramo dotada stici sve pripremiti za sutra. Rucak- bit ce neke mahune.Valjda.Setnja ,ako ne bude kise.Setnje bez skafandera su nam poprimile druge dimenzije.Cura se osjeca slobodnije pa je bas moram vezati u kolicima da mi se ne iskoprca.I stalno hoce skidati i gristi cipele,i onaj stolic na kolicima.I ne zeli se dugo voziti pa je moram svako malo dizati .Jucer po prvi put bili u parku na ljuljacki i vrtuljku
    Ellie,SRETAN RODENDAN! Puno srece i zdravlja ti zelim
    Ejic,bravo za Marcela i okretanje!Raste decko...
    Sanjarka,ja ti proso kuham kao jecam,heljdu i druge zitarice,ne vadim ga iz vode nego nakon kuhanja ostavim u loncu neko vrijeme da nabubri i popije visak vode.Kasnije se isto tako moze kuhati i na mlijeku.Ukusan i zdrav obrok za veceru ili dorucak.Mozes dodavati proso i u juhice i variva da zgusne.
    Nova mama dobrodosla

18. Veljača 2017. 07:48

Ugolina,i mene nekad bas fascinira koliko te nase bebe  znaju i razumiju.Kada smo isle na vjezbe zadnji put,ja spremam Nikolinu a sama sam vec u svom filmu kako ce mi ona sad plakat opet i odjednom mala pocne plakat i protestirat,vidi skafander ,as pa se dreeeci a inace se jako veseli kada idemo nekuda s autom. Sigurna sam da je skuzila po mojoj faci i tko zna po cemu jos KUDA  je spremam i KUDA ide,tim vise sto dan prije smo bile na kontroli pa nije jos bila zaboravila Goljak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.