Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    18. Veljača 2017. 10:26

E sad da nes i napisem! Prvo,ellie, sretan rockas 😘😘😘!!!!
    Osjecam da ce danas biti duuuug dan,mala je cendrava,ne smijes ju krivo pogledat niti dotaknut 😂 a jadna,bas ju muci taj nos kaj joj curi i opet ima neku glupu temp 37.1, dovoljno da bude cendrava..i ja sanjarka mislim da je obicna glupa prehlada..bojala sam se da nije od mene pokupila.. Valjda se ostat samo na ovome,nadam se...
    Inace,kid svoje nikad nisam primjecivala te skokove,regresiju i slicne pizdarije,al moguce da i mi skacemo?!? Cesto mi nocu cica..a mozda samo zbog te prehlade pa eto ima potrebu se tjesiti..
    Inace,odkad kampiramo 😂 i tak spavamo zajedno al opet svaka na svom madracu,ja se toliko naspavam 💪 koliko god da se cesto budi nekada,uopce to niti ne kuzim jer ne ustajem,eventualno joj se priblizim ako ona ne dopuze do mene prva,izvadim cicu,popije kaj misli,ona zaspe i samo se preokrenem na svoj madrac, milina...inace,bila sam uvjerena da sam se maestralno zajebala s tim,znam da kad se dijete nauci spavat s roditeljima da je to koma,al pricala sam s muzem.. nije nam bed da spavam tak i dalje u njenoj sobi,njemu je vaznije da sam naspavana jer vidi da ak sam naspavana,normalno mogu funkcionirat kroz dan..ono neko vrijeme nije bilo normalno,kaze jebote ne znam jel gledam si zenu ili zoru zivih mrtvaca 😂😂😂 kaze,bitno da nama nas bracni krevet i nasa soba sluzi svrsi,a ko di spava nije bitno 😂 kad smo vec kod toga,sinoc sam se zaljubila 💕

18. Veljača 2017. 10:37

Žene, HM ima besplatnu dostavu do sutra mislim, ja sam već ubacila u košaricu svašta ali još nisam gotova. Bila sam neki dan u dućanu njihovom, nemaju pola toga što imaju na webu. Tako da isplati se sad. 

Ellie00
    18. Veljača 2017. 11:25

Illani hvala na Hm info. Napadam 😁

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:45

Odustani 😢😢😢😢😢😢

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:47

Elsa0

Sanjarka iz zg smo ti?vidis nisi jedina budna u ovo doba moja mala je odrijemala na pola sata i sad se samo smije.mlatara rucicama jedva pisem 😁cini mi se da ni nocas nema bas spavanja.

Iz st sam ☺ kad je rodena cura? Kako se zove? 
    I inace ide tako kasno spavat?

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:49

ejic

Dobro jutro!! Moje djete je odlucilo da se naspavalo 😩😩😩😣😣 Vec 1h pleva i mlatara rucicama i nozicama 😩😩
    Ako je bas tako, evo kave ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 malo cokolade? 🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍰🍰
    I novost dana (noci) 2x se okrenuo s trbuha na leda!!! 😆😆😍😍💙💙💙
    Kao sto sam ocekivala, bilo budenje bilo 00:40, pojeo nekih 150-160ml ad. Zaspao, stavim ga na trbuh, za 15min cujem kako svako malo tresne po kreveticu, pogledam sta se dogada a on na ledima i otkriven 😮😮😮 A jos ga nisam jucer oblacila u vrecu, reko nije vise tako hladno… Vratila na trbuh i dalje spavao. Oko pol 2 se jos jednom probudio i popio ostatak ad do 210ml koliko sam mu slozila i produzio do pol 5. Probala sad s bocom-nece. Stavim ga u krevetic na trbuh, pa nesto vise od pola sata on i dalje prica naveliko, pogledam ga on opet na ledima i otkriven 🙈🙈🙈 Evo, sad vec pola sata kod nas na krevetu meditira i ne moze odluciti jel bi jos spavao ili ipak ne… Nadam se da hoce jos malo, ja sam tek u pol 1 isla spavati 🙈🙈🙈

Bravooooo za okretanje 😎😎😎😎
    I ja koristim froschov deterdent 👍

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:50

ilani

Dobro jutro mame!
    Ejic evo me na kavu.
    Subota je,mm radi,nitko ne mora u skolu,mogli bi spavati do mile volje ali Nikolina se naspavala pa onda nema spavanja ni za mene vise.No dobro… Danas imamo posla,sutra Lara slavi 12 rodendan. Eto i moja djevojcica je velika.Danas igra turnir pa moramo dotada stici sve pripremiti za sutra. Rucak- bit ce neke mahune.Valjda.Setnja ,ako ne bude kise.Setnje bez skafandera su nam poprimile druge dimenzije.Cura se osjeca slobodnije pa je bas moram vezati u kolicima da mi se ne iskoprca.I stalno hoce skidati i gristi cipele,i onaj stolic na kolicima.I ne zeli se dugo voziti pa je moram svako malo dizati .Jucer po prvi put bili u parku na ljuljacki i vrtuljkuEllie,SRETAN RODENDAN! Puno srece i zdravlja ti zelimEjic,bravo za Marcela i okretanje!Raste decko…
    Sanjarka,ja ti proso kuham kao jecam,heljdu i druge zitarice,ne vadim ga iz vode nego nakon kuhanja ostavim u loncu neko vrijeme da nabubri i popije visak vode.Kasnije se isto tako moze kuhati i na mlijeku.Ukusan i zdrav obrok za veceru ili dorucak.Mozes dodavati proso i u juhice i variva da zgusne.
    Nova mama dobrodosla

Hvala na savjetu za proso 🤗
    Radis tortu velikoj curi? 🎂

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:51

2410

jutro cure..kako mi diglo tlak sada..tko mu je rekao da salje 😠..
    ejicja cu ove hamburgere,jaja i to…😂😂
    nisam dobro nikako,ona kad po danu spava-spavam i ja(inace nikad po danu ne spavam)kad je budna oko nje,pa cisti pa kuhaj pa povracaj…nije mi tako bilo s neli na pocetku trudnoce…uzas eto..spavala mi do nekog doba ok,mirno al onda je pocela rostiljada po krevetu..e pa bravo za marcela😎😎-veliki mamin decko😆
    ilania slatka nikolina😍😍😍a ima puno kosice vec😍😍😍..lijepe hlacice,majice😊😊
    sanjarkaa joj,borba s nosicem…valjda ce proc to vise.gigi ce bit pravi frajer u ovim kombinacijama sta si mu kupila😎
    ugolinabravo za zlicu..pametna mamina glavica😍
    tpol znaci ove kapi ce bit i tu u njem za kupit?za sad mi ne trebaju al bi valjalo ih imat za svaki slucaj..
    a dalje ne pamtim..idem promjenit kceri pelenu opet-dosla mi se pohvalit da se usrala opet..pa povracat nakon toga..nadam se da cu uspijet kroz dan ulovit vremena za tipkanje i citanje

Ajme nije ti lako sa zahtjevnom bebom i povracanjem😥😥😥😥 kad ces na pregled? 

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:52

Lucy16

Jutro! Zadnjih par noci moj se budi svaka 2 sata i sisa. Kao novorodence nije se toliko budio. Ne znam sta ima vise vuci jer sve izvuce. Prije sam se budila sa punim sisama da sam morala izdajati, a sad su ko suhe smokve. A mog odmora nema. Jos kad malo zacmolji pa ga treba dici i uspavati…. Za dva dana puni 6 mj. Nadala sam se da ce onda poceti spavati cijelu noc, a ono skroz obratno od toga.

Skok? 🤔
    A ovo za spavanje ah najbolje nista ocekivat 😥😥😥
    Davno sam ja mislila da ce on pocet noc spavat pih

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:55

Ugolina

E sad da nes i napisem! Prvo,ellie, sretan rockas 😘😘😘!!!!
    Osjecam da ce danas biti duuuug dan,mala je cendrava,ne smijes ju krivo pogledat niti dotaknut 😂 a jadna,bas ju muci taj nos kaj joj curi i opet ima neku glupu temp 37.1, dovoljno da bude cendrava..i ja sanjarka mislim da je obicna glupa prehlada..bojala sam se da nije od mene pokupila.. Valjda se ostat samo na ovome,nadam se…
    Inace,kid svoje nikad nisam primjecivala te skokove,regresiju i slicne pizdarije,al moguce da i mi skacemo?!? Cesto mi nocu cica..a mozda samo zbog te prehlade pa eto ima potrebu se tjesiti..
    Inace,odkad kampiramo 😂 i tak spavamo zajedno al opet svaka na svom madracu,ja se toliko naspavam 💪 koliko god da se cesto budi nekada,uopce to niti ne kuzim jer ne ustajem,eventualno joj se priblizim ako ona ne dopuze do mene prva,izvadim cicu,popije kaj misli,ona zaspe i samo se preokrenem na svoj madrac, milina…inace,bila sam uvjerena da sam se maestralno zajebala s tim,znam da kad se dijete nauci spavat s roditeljima da je to koma,al pricala sam s muzem.. nije nam bed da spavam tak i dalje u njenoj sobi,njemu je vaznije da sam naspavana jer vidi da ak sam naspavana,normalno mogu funkcionirat kroz dan..ono neko vrijeme nije bilo normalno,kaze jebote ne znam jel gledam si zenu ili zoru zivih mrtvaca 😂😂😂 kaze,bitno da nama nas bracni krevet i nasa soba sluzi svrsi,a ko di spava nije bitno 😂 kad smo vec kod toga,sinoc sam se zaljubila 💕

Kao sljedeći skok sa 9mj al moze i uranit tako da sve je moguce.
    Bitno da funkcionira to spavanje vase a za drugo lako 👍
    Nek zlici cim prije prođe prehlada i mi smo slinavi al hb nista strasno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.