Ugolina, ja ga pred jutro 4,6h stavim kod nas u krevet jer mi se onda više ne da ustajati. Do tad se dignem i prebacim ga k sebi dok pojede i vratim u kindu. Ali već poslije 3. ustajanja mi se ne da. Muža strah da ga ne poklopi, prebaci ruku ili nešto pa on kaže da se ne može naspavati kad je mali u krevetu, ali šta bi mu ja. Mi ni ne razmišljamo da bi se "rastajali" preko noći. I mi se često zaljubljujemo.
Ellie sretan rodjendan sve naj naj 🎂🎂🎂🎂😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moje dijete je danas predobro 💕 Stigla sam već i skuhati i usisati i riješiti dio vesa. Sada cica i spavanje. Za ručak ćemo mahune sa malo poriluka i prosa, ubacit ću i koji komadić mesa iz našeg safta.
Nadam se da neće kiša pa ćemo u šetnju.
TPol cura će slaviti kod kuće. Njen izbor. Malo će igrat igre, plesat, pričati strašne priče u mraku, to im je glavna fora 😁
Ellie sretno u šopingu online i uzivo!
Mare ovo za igračke te razumijem. Ja isto svako malo bacam pa opet se nakupi. Eto i sad trebam raditi inventuru, ali dok ih nema kući, jer ne daju bacati a ne igraju se više sa puno toga.
Znam da je bilo 100 puta ali da sad ne tražim, kako staviti ticker???
Simonu sretan polurodjo 🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Znam da je bilo 100 puta ali da sad ne tražim, kako staviti ticker???
Klikni na jedan od nasih i slijedi korake za izradu. Kad dobijes kod trebas kliknit forums pa klik na onaj zadnji pseudo nesto...kopiraj ga i ovdje udi u svoj profil i zalipi taj kod u potpis
Ilani bravo za tvoju dobru curu ❤
Moj se upravo probudio, spavao 30min. 😥
Odoh mu dat dorucak pa cemo malo do muževe babe
Sretan polurodendan Simonu! 🎈🎈🎈 I on nam je veliki dečko 😍
Sanjarka, tortu radi ledo😁 ta im je najdraža. Baka radi kremsnite, pizzeria radi pizzu, ja kao nemajka ne radim ništa 😁
Ugolina, ja ga pred jutro 4,6h stavim kod nas u krevet jer mi se onda više ne da ustajati. Do tad se dignem i prebacim ga k sebi dok pojede i vratim u kindu. Ali već poslije 3. ustajanja mi se ne da.Muža strah da ga ne poklopi, prebaci ruku ili nešto pa on kaže da se ne može naspavati kad je mali u krevetu, ali šta bi mu ja. Mi ni ne razmišljamo da bi se "rastajali" preko noći. I mi se često zaljubljujemo.
Haha,a mi ne spavamo zajedno u nasem bracnom s malom pa smo zato nas dve same.. Muz kaze,ne mogu ja se j.... tamo di dijete spava,nema sanse..a i ja imam.isto misljenje, ne mogu uopce to niti da je dijete s nama u istoj prostoriji...tipa u kindacu,a mi sad udri po krevetu,a jok,nema sanse 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji