Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    18. Veljača 2017. 11:57

Ugolina, ja ga pred jutro 4,6h  stavim kod nas u krevet jer mi se onda više ne da ustajati. Do tad se dignem i prebacim ga k sebi dok pojede i vratim u kindu. Ali već poslije 3. ustajanja mi se ne da. Muža strah da ga ne poklopi, prebaci ruku ili nešto pa on kaže da se ne može naspavati kad je mali u krevetu, ali šta bi mu ja. Mi ni ne razmišljamo da bi se "rastajali" preko noći. I mi se često zaljubljujemo.

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:57

Ellie sretan rodjendan sve naj naj 🎂🎂🎂🎂😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Veljača 2017. 11:58

Moje dijete je danas predobro 💕 Stigla sam već i skuhati i usisati i riješiti dio vesa. Sada cica i spavanje. Za ručak ćemo mahune sa malo poriluka i prosa, ubacit ću i koji komadić mesa iz našeg safta. 
    Nadam se da neće kiša pa ćemo u šetnju. 
    TPol cura će slaviti kod kuće. Njen izbor. Malo će igrat igre, plesat, pričati strašne priče u mraku, to im je glavna fora 😁
    Ellie sretno u šopingu online i uzivo! 
    Mare ovo za igračke te razumijem. Ja isto svako malo bacam pa opet se nakupi. Eto i sad trebam raditi inventuru, ali dok ih nema kući, jer ne daju  bacati a ne igraju se više sa puno toga. 

Lucy16
    18. Veljača 2017. 11:58

Znam da je bilo 100 puta ali da sad ne tražim, kako staviti ticker???

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 11:59

Simonu sretan polurodjo 🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 12:00

Lucy16

Znam da je bilo 100 puta ali da sad ne tražim, kako staviti ticker???

Klikni na jedan od nasih i slijedi korake za izradu. Kad dobijes kod trebas kliknit forums pa klik na onaj zadnji pseudo nesto...kopiraj ga i ovdje udi u svoj profil i zalipi taj kod u potpis 

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 12:02

Ilani bravo za tvoju dobru curu ❤ 

Moj se upravo probudio, spavao 30min. 😥
    Odoh mu dat dorucak pa cemo malo do muževe babe

18. Veljača 2017. 12:04

Sretan polurodendan Simonu! 🎈🎈🎈 I on nam je veliki dečko 😍
    Sanjarka, tortu radi ledo😁 ta im je najdraža. Baka radi kremsnite, pizzeria radi pizzu, ja kao nemajka ne radim ništa 😁

Lucy16
    18. Veljača 2017. 12:36

jeeeeeeejjjjjjj, uspjela napraviti tickere s malim u krilu.....

Ugolina
    18. Veljača 2017. 12:52

Lucy16

Ugolina, ja ga pred jutro 4,6h stavim kod nas u krevet jer mi se onda više ne da ustajati. Do tad se dignem i prebacim ga k sebi dok pojede i vratim u kindu. Ali već poslije 3. ustajanja mi se ne da. Muža strah da ga ne poklopi, prebaci ruku ili nešto pa on kaže da se ne može naspavati kad je mali u krevetu, ali šta bi mu ja. Mi ni ne razmišljamo da bi se "rastajali" preko noći. I mi se često zaljubljujemo.

Haha,a mi ne spavamo zajedno u nasem bracnom s malom pa smo zato nas dve same.. Muz kaze,ne mogu ja se j.... tamo di dijete spava,nema sanse..a i ja imam.isto misljenje, ne mogu uopce to niti da je dijete s nama u istoj prostoriji...tipa u kindacu,a mi sad udri po krevetu,a jok,nema sanse 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.