Dan cure.
Evo nas iz kave/setnje. Iznenadio me mm. Dosli u Leggiero (jos nas on pozuruje) a kad ono tamo moji/nasi frendovi, zvao ih mm na kolaca. Proveli ugodnih 2sata. Enu su bas svi cuvali,isla ko paket u krug. Rekla sam da necu slavit a danas bili na tim kolacima , a sutra se najavili sestra,ujko ujna I baka.. kaze mm da idemo u Batak da mi neda da kuham.
Inace dobila od mm oooogroman buket
Poslalo prerano.
Illani super plan za rodjendan. Totalno ga lajkam.
Sanjarka radi pizzu. Njami njami.
Tpol I ja mrziiim guzve. Klaustrofobija proradi
HVALA SVIMA NA CESTITKAMA. 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 evo torte iz L
Vecer mamite drage! 😘
Sin spava, ja se otusirala i sad se kravim na kaucu. Joj sto volim ovaj dio dana 😊
Mi se natukli pizze, gigi na kraju jeo carsku mjesavinu. Joj svaki put planiram jedno a ispadne skroz drugo za rucak morat cu se skockat s tim ruckovima prije nego uvedem treci obrok.
Spavao popodne skoro 2h 💪💪💪💪💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic ti kad ne cistis kucu "cistis" mob 😂😂 salu na stranu, imam jedno 1000slika za prebacit na usb i ocistit mob i nikako da to napravim. A tribala bi konačno i razvit slike 😬
Tpol hebes seriju aj se ti radije zaljubljuj 😂😂😂
Steta zbog ikee nadam se da niste dugo vozili do nje 😘
Ellie prekomican je tm 😂😂😂 lipo se oduzia bome 😍
Brojcana bome lipi spavanac danas ☺ nek i noc bude u tom tonu 😘 gdje su ti sestra i necak? U hr?
Vecer tete,bejbe spava,ajme sto je teska za zaspat u zadnje vrijeme, valjda zbog tog nosa kaj ju muci.. Nista pametno se ne dogada pa nemam bas sto niti pisat, ves sude rucak bla bla bezveze bas... Sutra definitiva moram njen ormar preslozit,muz je fraj pa nek ju cuva dok ja to, inace nema sanse da uspijem uz nju..plan je da plana nema,bit cemo cijeli dan doma i cmrljit i nitko i nista nas ne zanima!!! E na onim kvizevima sto igramo muz i ja,upoznali nekog indijca, bas je neki zanimljiv..sad ga ispitujemo kako zivi tamo i to, indija bas djeluje daleko i egzoticno..
Eto na ode nam Ugolina u Indiju 😂😂😂😂
TPol, ja izbjegavam bilo kakve trgovine (osim prehrambene) subotom. Ovdje kod nas nema pravila koji vikend tko sta kupuje, a koji ne. Kad au ne hodaju u trgovine onda dodu slo i hrv pa opet sve puno 😁😁 Bravo za vas zajednicki spavanac!! 😊 I mi tako nekad znamo odvaliti u nedelju u podne 😊
Ellie, bravo za tm! Bas ti lijepo iznenadenje priredio! A i buket je lijepi! Nadam se da cete uzivati sutra u drustvu tvojih! 😘
Brojcana, evo vidis da se i tvoja cura pocela popravljati po pitanju spavanja 😉 Neka sad to samo jos i nocu pocne tako pa ce se i mama uspjeti naspavati (ako prije nece braco/seka poceti rituckati i ometati mamin san 😉).
Sanjarka, i ja sam imala 1000 slika i videa na sd kartici. Htjela sam ga danas snimati kako se okrece s trbuha na leda i nije mi dopustilo jer je memorija bila puna, tako da je bilo krajnje vrijeme 😮😮 A i zao bi mi bilo da mi nestanu sve te slike (mob rikne ili ga izgubim...) jer najvise slika sam napravila ja s mobom kad sam cjeli dan s njim i mob mi uvijek pri ruci. I evo, od 1000 slika, ostavila sam si oko 180 na mobu 😀
Ugolina, i meni je indija djelovala privlacna tako dugo dok nisam u sk pisala referat o indiji i morala malo istrazivati. Koliko se da na netu procitati, jad i bjeda tamo. Ne znam jel bi tamo isla i na dopust da imam prilike. Radije bi okrenula u Australiju/Tajland/Juznoafricku Republiku/Safari po Afriki/Dominikansku...... Mogla bi do sutra nabrajat 😀😁
Djete mi spava od 20h. Prvo nije htio jesti pa nije mogao zaspati jer je bio gladan, nakon nekih 20min cmoljenja je ipak pojeo nekih 180ml ad i zaspao, za 20min se opet probudio i pojeo jos ostslih 30ml koji su bili ostali u bocici. Pola sata kasnije opet budenje. Onda ga mm zabavljao jer sam ja bas izdajala, dala mu to i popio jos nekih 50-60ml izdojenog mlijeka... Znaci ukupno je popio oko 260-270ml sad navecer. Nije ni cudno kad je kroz dan opet brljavio s hranom. Nemamo vise bas nikakav raspored kranjenja po danu... 😥 Sutra cu mu opet dati njegovu omiljenu kasicu od tikve i krumpira, neka se djete konacno najede, a u pon idem po ad 1 jer ocito mu 2 nije sjelo. Pa cu polako mjesati da se navikne.
Mi vecer proveli na kaucu. Upalili si neki film i gustali 😆
Toliko od mene. Nadam se da nece opet u pol 6 biti naspavani... 😩😩
Laku noc!
Jutro. Mi tulumarimo. Spavala je jucer od 7 do 5 u u ujutro bez budjenja..I naravno da se njoj vise ne spava. Srecom I tati (spavao je od 9 sinoc). Tako da sam njih ostavila na tulumu u dnevnoj a ja paaavati 😴😴😴😴😴😴😴
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ jutro! Evo vam kavica.
Gigi jos spava ja ne mogu. Noc neka bezvezna. Puno nemira i vrcenja kroz san a u 4h sam ga skroz presvlacila jer je bio popisan pa dok je opet zaspao...
Ejic kako je proslo kod vas s obzirom na vecu količinu mlijeka prije spavanja?
Ellie uh tulumarka od 5 😥
drage moje ljetnice,
moj zivot je dobio novu dimenziju. kaparili smo stan i sad sam u sto ideja i svasta. ne mogu dočekat da krenemo u finish. sad je sve na banci i nadam se da nece nest stekati. mm i ja smo toliko uzbudjeni da si ne mozemo pomoc. gledamo 100 puta dnevno video od stana i sta bi jos gdje mogli stavit/uredit.
sad bi mi tako dosla neka baka da malo preuzme djecu, ali eto. nemos sve ;)
nist vas ne pratim i ne stignem pratit. sad sam procitalaa na brzinu i zapamtila da ce se Ugolina danas kravit nakon što pospremi zlicin ormar.
Fabi je napokon jucer bio malo mirniji. inače, ja vam ne znam opisat koja je to da prostite zajebancija navečer s njim. Lijepo jede kasice voćne pa ćemo sad krenut i na povrce. A razmisljam da polako napustam dojenje, a ne znam kako se to radi. toliko smo se mucili ovaj tjedan da ne znam sta bi. ne bihn naglo..nekako bi prvo malo AD uvela i tako. bit ce mi lakse kad krenem radit. imam filing da nam to dojenje nikad do kraja nije sjelo. MM mi kaze pa sto toliko forsas kad ti je tesko, a ja ni sama ne znam. sad se upalio onaj mentalni klik i sad brijem kak ce mu bit to tesko, promjena..ma ne znam ni sama.
uglavnom stigla menga. nisam imala od 27.11.2015. jedva se sjetila sta se sad radi ;))))))))))))))))))))))))))))
puse svima. čitam kad stignem.
Sortiraj odgovore
Najstariji