Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    18. Veljača 2017. 08:56

Jutro drage moje od nas.
    Pavali jucer od 7 do 11, pa malo papali I odmah zapali I spavali do 8. Joj kako volim svoje dijete

Mm doma cijeli vikend moramo neki plan napravit da iskoristimo vikend....

Illani hvala sto si se sjetila 😘😘😘

Ejic pitala si negdje za bocice. Ja joj kupim od Froscha u dm za bocice. Nema mirisa I lijepo opere, preporucam.
    Dalje ne pamtim

Abies
    18. Veljača 2017. 08:58

Jutro!
    Ellie sretan rođendan!
    Ilani baš mi se iznenadimo koliko bebe znaju.
    Sanjarka bile malo vani jučer.
    Brojčana baš ti veselo!
    Ejic okreće se!
    Ugolina zna cura iz kreveta. Još malo pa će nam hodati. 

Lucy16
    18. Veljača 2017. 08:58

Jutro! Zadnjih par noci moj se budi svaka 2 sata i sisa. Kao novorodence nije se toliko budio. Ne znam sta ima vise vuci jer sve izvuce. Prije sam se budila sa punim sisama da sam morala izdajati, a sad su ko suhe smokve.  A mog odmora nema. Jos kad malo zacmolji pa ga treba dici i uspavati.... Za dva dana puni 6 mj. Nadala sam se da ce onda poceti spavati cijelu noc, a ono skroz obratno od toga.

18. Veljača 2017. 09:04

Lucy, u skoku ste. Za koji dan biti će lakše. A prospavane noći, pa ići će lagano na bolje. Drži se. 

ejic
    18. Veljača 2017. 09:14

Ellie, sretan rodendan!!!! 🎉🎊🎁🎂
    Hvala za savjet za bocice! 😙
    Ilani, ma razumiju oni puno vise nego mi mislimo! Sve su to redom mali zafrkanti. Prave se mili, slatki i bebasti a sve kuze! 😈😈 Samo cekam kad ce poceti cendrati nakon sto mu kazen da idemo spavati 😞
    Brojcana, joooj, tebi stvarno veselo trenutno... 😥Nadam se da te nece povracanje dugo drzati! 😙
    Hamburgeri, posluzi se!! 😀😀
    Kako su nam bubanci danas?
    Kod nas sunceee 🌞🌞🌞 Jel to znaci da opet nista necu radit danas 😆😆 Ok, bar rucak imam kuhan pa ce danas mm imati sta jesti kad dode s posla 😁😁😁

Sanjarka88
    18. Veljača 2017. 09:25

Jutro mame! Kisaaa joj! Bas se navikla na sunce i proljeće zadnjih dana 😥😥😥 no dobro jos malo pa 3mj ☉.

Mi se super naspavali budio se za bocu u 1h i ostatak mirno i to u krevetiću do 8 ujutro da se nije pomakao tj vjerovatno je jer sam ga nasla na dnu krevetica al nije se nista čulo 😂 ja sam doduse malo uranila jutros al nema veze osjecam se naspavano 💪

Sinoc sam zamijesila tijesto za kruh i evo bas se peče, prvi put. Mogu mislit na sto ce to sličiti 🙈

Mi danas pizzu za rucak, malac je mahune i mrkvicu. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    18. Veljača 2017. 09:29

Sanjarka bravo za Gigija.
    I ovdje kisa I maglustina. Fuj vrijeme. 
    Jos malo pa proljece jeeeeeej

Spremam se u shopping ozbiljnij ovih dana. Sama. Moram frendici kupit poklon za 30.rodjendan, Eni tajice I traperice jer su joj sve kratke I sebi par stvari. Moram s mm vidjet kad

Ugolina
    18. Veljača 2017. 10:15

Lucy16

Jutro! Zadnjih par noci moj se budi svaka 2 sata i sisa. Kao novorodence nije se toliko budio. Ne znam sta ima vise vuci jer sve izvuce. Prije sam se budila sa punim sisama da sam morala izdajati, a sad su ko suhe smokve. A mog odmora nema. Jos kad malo zacmolji pa ga treba dici i uspavati…. Za dva dana puni 6 mj. Nadala sam se da ce onda poceti spavati cijelu noc, a ono skroz obratno od toga.

Ko smokve hahaga pisaam 😂😂😂 i ne brini,nisi jedina,sve smo u istom sranju, sve ocekivale isto,a vecina ih se pokvarila... Sve neke nocne ptice 

TPol
    18. Veljača 2017. 10:16

Pozdrav svima 
    Moja odlučila isto u 7 da je dosta spavanja ali uzeo ju mm pa ju zavavljao 
    Lucy to je skok kod nas isto tako samo bi bila na cici 
    Sanjarka neka si se ti naspavala 👍🏻
    Ilani slavi kod kuće rođendan ili ? 
    Ugolina vidjela sam video bas su bebice pametne moja iziđe sama iz vipera kao da je na toboganu 🤔 Uhvatila sam je danas 
    Brojčana Drž se sigurno nije lako 
    Mi idemo kratko do Ikee ocu kupit onu njihovu hranilicu nadam se da nema gužve 🤔

mare1989
    18. Veljača 2017. 10:18

Jutro cure

Ellie sretan rodendan

Ejic bravo za zeta slatkog

Ilani Nikolina je slatkica mala

Noc nam je bila bljak,dva puta se budila,zaspala u 19-23-3-5 i u 6h je pocela pjevati mjaukati.
    Jucer sam se umorila ko pas,selili stvari iz jedne ostave u drugu i jos sam pitu razvijala i pekla,pa stvari bacala.Hrpu igracaka sam bacila,sve sto je pokidano,puknuto.Pun mi vise kapa igracaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.