Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Veljača 2017. 08:38

Mi smo ukomirane, budila se do tri sata svakih nekoliko minuta,nos zastopan , ko cep da ima unutra, ne pase ni jedna poza,fizioloska,onaj sprej, usisavanje,visoko,nisko,e ljudi moji,katastrofa ziva!!! Temp oko 37.1, skoro pa i nema!!! Upomoc!!! Kaj da radimo!!!?? Jel da ju vodim pedici?? Ili cu samo nazvat,mozda mi ona moze poslat kakce kapi koje bi ju odstopale,barem za po noci da imamo... Evo jedva je zaspala,bas je sva jadna i umorna i ukomirana

20. Veljača 2017. 08:42

Rođendan bi prošao savršeno da se slavljenica nije razboljela. Temperature nema ali je sva nikakva, curi nos, boli grlo glava, nije otišla u školu jutros. 
    Mi spavali ok, s tim da oko ponoći se probudila i plakala kao da joj je bilo mučno. Onda dobro podrignula i zaspala. Jel to moguće od par žličica sladoleda što je pojela sinoć? 😕
    Baby, želim brzo ozdravljenje tm. Bakterijska upala mišića 😨, prvi put čujem za takvo nešto, sigurno ga jako boli. Držite se. 
    Ellie, kolika je šteta u šopingu? Koje si veličine naručivala? Ja spiskala sto eura a sad gledam sve sam baš ljetno naručila, ništa za proljeće osim jedne jaknice. Kad je sve taako slatko! Ja sam 86, valjda će biti dobro do ljeta. 
    Abies, jel to sinu uskoro rockas kad kupuješ za tortu? Koju ćeš raditi? I ja imam još jednog slavljenika u četvrtak. Punoljetnost. Nemam riječi. Kako tako brzo odrasli? 

20. Veljača 2017. 08:47

Ugolina

Mi smo ukomirane, budila se do tri sata svakih nekoliko minuta,nos zastopan , ko cep da ima unutra, ne pase ni jedna poza,fizioloska,onaj sprej, usisavanje,visoko,nisko,e ljudi moji,katastrofa ziva!!! Temp oko 37.1, skoro pa i nema!!! Upomoc!!! Kaj da radimo!!!?? Jel da ju vodim pedici?? Ili cu samo nazvat,mozda mi ona moze poslat kakce kapi koje bi ju odstopale,barem za po noci da imamo… Evo jedva je zaspala,bas je sva jadna i umorna i ukomirana

Kolko  vam traje već ta temperatura? Ako je duže od tri dana, ja bi otišla pedijatru. Probaj joj staviti pored glave svježe razrezani luk na spavanju,trebalo bi pomoći da prodise. 

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 08:55

Jutro ekipa! Evo me na kavicu ☕ i 🎂 😆
    Noc tako tako.. nemirnija al bolja nego prethodna pa aj. 
    Jucer cijeli dan proveli van kuce. P. silom prilika imao po prvi put 3 obroka kruta bas mi bilo cudno da nije pio mlijeko od 9 ujutro do skoro 21h navecer 😲
    Dan prekrasan i danas a bio i jucer. Proljeće u zraku ☉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    20. Veljača 2017. 09:01

Jutro!
    Ilani prvo oprosti što nisam curi rođendan čestitala. Da bude zdrava i vesela!
    Valjda sina neću zaboraviti 😳
    Moj malac je 1.3. no sad sam bil sama u šopingu a tko zna oću li opet do rođ. 
    Petra opet uz mene spavala 😩 neću to. Još me sin u noći zdrna i veli beba je zaspala. Da, i ja. Stavim u kinderbet, a senzori odmah alarm. 
    Ugolina nazovi ih. Nek puste efedrin. U apoteci ga neće dati. 
    Sličnu muku i ja imam. Ona opet kašlje. Nema temp. Vesela. Skače... Doslovno me sram dr... 
    Danas sljez i inhalacija. Pa ćemo vidjeti

Littleladybug
    20. Veljača 2017. 09:02

jutro..kod nas noc dobra nakon dugo vremena..dva budenja samo, pojeo i nastavio jutros do 6:50 😃
    jos da mm nije kasljao i probudio pola zgrade bila bi vrlo dobra no sto se tu moze, proc ce i to..Kiki sinoc zakurio 39.2 u guzi, jutros hB samo 37.7..valjda ce i ostat na tome..nadam se da je od zubica i da ce brzo proci
    Ilani steta sto je prehlada pokvarila slavlje, nadam se da ce slavljenica brzo ozdravit..ovo za sladoled ne vih znala 🤔 
    da, kazu bakterijska upala misica, ja isto prvi put cujem al takva je dijagnoza..iako nisu iskljucili mogucnost da tu lezi jos nesto tako da ocekujem da ce daljnje pretrage utvrdit pravo stanje..trenutno jos spava al jucer hB temp cijeli dan nije isla dalje 38.3 tako da se nadam da ide na bolje
    Ejic obavila konkretno kupanje i uredivanje 🖒
    Brojcana jel to Nelica popravlja nocna spavanja?
    Mare bit ce oni dobri,ko ne bude na frizider s njim 😂
    K ce sad papati pa malo odspavat i onda bi mogli na kavicu negdi uz more, dan je predivan pa je steta stat u kuci

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 09:15

Masho tko nebi bio uzbuden na vašem mjestu. Nek sve prodje kako treba i uzivajte u planiranju 👍

Ilani s malim zakasnjenjem sretan rockas tvojoj velikoj curi ❤ steta sto je bolest poremetila planove 😔 uvijek se namjesti kad ne triba 😔

Brojcana joj Neli nam plješće na tasun joooj mudrica mala 😍 i priča...bravo! 

Ugolina zlica plješće i daje 5 😲😲😎😎 bravo i za nju mudricu malu. Sto se tice nosica pokusaj definitivno luk. Imas oni asp za usisivac? U kranjem slucaju virujem da joj ped moze dati nesto na recept.

Babycoming nije ti lako ove dane 😔 drzi se! 🤗🤗🤗🤗

Abies potrosila 700kn uh ! Kao da ih je tesko potrošiti 😥😥😥

Ellie super za shoping. Naravno da ocekujemo slikice kad sve stigne 😎 bravo za tvoju pricalicu 😘

Ejic rizine mu das na bocu ili zlicu? Pa ok je to dnevni broj obroka. Bitno je da pije minimalno 500ml mlijeka dnevno  👍 ima kg ko i moj P sa 8mj super je. A izvazi ga tu i tamo ako se sekiras

TPol
    20. Veljača 2017. 09:19

Htjela sam napisat duži post ali beba me tjera da ustanem , zaspala je u 9 i budila se u 22,23 i onda bome do pola 6potegnula . Ja sam zadovoljna sta zaspe već u 21, 21:30 
    Baby nadam se da su kikiju samo zubi 👍🏻👍🏻
    Sanjarka ma Petrić je već velik oce konkretno hahha 
    Ilani joj kako vrijeme ide ja vidim po mojoj a nekako ti bas lijepo jedi tako veliki a ti imaš bebicu , sviđa mi se ta varijanta 😬
    Brojčana neka se Neki popravi da i ti malo odmoris sigurno nije lako sad kad si trudna 
    Ugolina neznam idi peditici NEK ti prepiše te kapi za bebe spavat će lijepo na miru ja ne podnosim kad je meni začepljen nos a kako je tek bebi ... poslala bi ti ja postom da ide brže al sigurno ima i kod vas 
    Evo cvili dobro sam i napisala 😀

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 09:19

I sta jos 

Sve male mudrice po forumu 🤗
    Mi odavno pricamo baba, mama, tata...i svasta jos nesto nerazumljivo medu ostalim i dalje mu omiljeno gigi 😂 i grrrrr.
    Ne plješće jos, ne daje pet, ne salje puse i tako... 😂

I pozeo je gmizati za pravo! Vise ne gnjuri glavu u pod nego se rukama vuce prema naprijed 

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 09:22

Cupavici nasoj najsladoj sretan veliki polurodjo! ❤🎂🎂🎂

Lucy i tvoj veliki decko ima 6mj danas, sretan i njemu 🎂😘😘

Summerbaby Niki sretnih velikih 7mj 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.