E da ovo su kapi za bebe , vjerojatno kod vas daju samo na recept jer treba oprezno s njima ja sam joj dva puta stavila po kap i to bas kad jadna nije mogla disat , Ejic mi rekla za kapi
Veceeer!!! Pa dobro gdje su nestale nam sve zene 😂😂 mala i dalje temp oko 37.2 recimo u prosjeku,bas bezveze,i taj nosek curi 😥 iako nije bas ukomirana,vesela i dalje prtlja,plazi okolo,smije se i to ali ne smijem mrdnut od nje,odma cvili 😂😂 a kaj cu s njom,gicom malom...budna mi je od 15 😲 al zato je sad zaspala 💪 valjda bu mir... Bas mi ju zao kad je tak bubina..al barem nema panike s moje i muzeve strane, vec smo probili led s prvom virozom za novu godinu tak da sve odradujemo lezerno..
Mama i tata pucaju od ponosa na nasu ljubav... Znaci,nas dve spavamo u nasoj dobi na madracima na podu,jel kampiramo 😂 neki dan je naravno drosnula s madraca na pod na nos i onda sam joj pokazala da se otkotrlja na trbuh i spusti na pod s nogama...i danas ju promatramo,dopuze do ruba,gleda dolje,sjeti se valjda da je pala i kako mozw sic i lezerno ona se okrene i spusti polako i sigurno na noge, a muz i ja ono SOK 😲😲😲😲 aahaha 😂😂😂 vratim ju gore,ona opet i tako unedogled,znaci nije slucajnost.. 💪 osam mjeseci ima... Ja sokirana..jebote mislis mala beba,kaj zna, a sve zna covjece 💕
Nova,dobrodosla!! Kako se zove,jel cura na profilnoj?? Odkud si?
Brojcana,gdje si zeno,jesi ziva??
Masho kaje sa stanom?
Sanjarka??? Usi?? Kak si danas? Ja se oporavila!!
Kaj jos...mozak baj baj
vecer. mi spavamo od pola 7. Najavljujem party oko 4.
Inace smo jako dobri. Nismo pametni kao nasa tajna prijateljica Josipa, ali smo dobri.
Gdje su svi dobro pitanje? Illani, Brojcana i ekipa?
Joj pustosi ovdje 😔 gdjeeee su svi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja mamite u krevetu, da vas pozdravim pa spavanac.
Sin danas spavao jednom 40min jednom 1h aj nije toliko lose svakako bolje nego jucer. Zaspao je u 20h , nadam se relativno mirnoj noci i da nas nosek neće puno zezat... i dalje curi vodica iz nosica i zvuči malo promuklo dok place u biti bas izgleda kao tipicna prehlada. Samo da ne zafibra...na momente je nervozan na momente se lijepo igra.
Ja danas cak uspila oribat kupaonu i sredivala njegovu komodu. Jednu turu robice oprala i slozila. I ovo standardno posredit po kuhinji i dnevnom. Mi se natukli tortilja, on je lijepo pojeo rucak ,voli batat, u biti vise manje voli sve al rekla bi najviše tikvice jedva cekam 5mj pa da ih posadimo ☺. Jogurt i dalje bas ne voli bas ga jede na silu 😏 nisam jos probala s vocem mozda to prodje 😏
Kupila sam u dm proso. Sta da radim sad s tim? Skuham, izvadim iz vode i pomijesam s cime god?
Vodila veceras L. na gimnastiku i bila u dm njemu po sve zivo...od pelena, mlika, kasica... svega doma nestalo. Uvođenje vecere? Mislim se da pricekam da napuni 9mj vise iz svog komoda...
Uzmem keksolino pa uzmem hipp neku nocnu s keksima taj nema secera a keksolino ima pa vratim keksolino i uzmem hipp a duplo skuplji 😏 kad cu se opustit? 😂
Doručak malo keksa malo jogurta poslije. Ručam olačem već. Jučer teletina mrkva… Bacila. Neće i neće. Kao buraz daj mi voće.
Bubani mali i veliki ozdravite.
Petri opet nosić curi. Ne znam je li bi van s njom?!
Isli van?
Ja ako nema temp i ne puse bas van idem 👌
Znaci cura voli samo slatko? ☺
Pozz 😀, evo da se nabrzinu javim
Kod nas guzva, guzva, guzva pa vas ne stignem citati, nemojte zamjeriti
Vidim novi izgled foruma - za nas koji se uvijek spajamo preko moba mislim da je bolje i preglednije 👍
Ukratko - nema jos zubica a ni puzanja, volimo papati sve osim rize, sad joj dodam ekspandirani amaranth ili proso u kasicu, fino ju zasiti
Promijenili smo sportski dio na kolicima, u onaj za bebe mi vise ne stane (dugacka moja cura) pa cekamo koju zraku sunca i plus na termometru da mozemo u setnjicu! Pozzz svima, nadam se da cu uskoro naci vremena da vas procitam i javim se 😘
Tu smo mi samo mi dovršite radove 😉 super za sportski dio. Ja neki dan napokon ostavila jaje u autu i izvadila s. dio lipo je sjeo i uzivao ☉☉☉ ko mali covjek! 😍
Evo spava drugi spavanac.
Zaspala sinoc u 21:20 do 23:00, pa jela pa 2:30-5:30-8:30. Puno budenja, nisam zadovoljna!
Bile jutros u Dm,-a, cereka se nepoznatim tetama, i na kavu, prosetali malo.
Probala bananu, nije bas odusevljena.
Dolazi mi oko 16 prija frizerka da me malo podsisa i pitura, a muz ce zabavljat malu.
Rucak imam od sveki, kravljenje u diru!
Nabacila novu boju?
Nevista sarmira okolo 😍😍😍 nek noc veceras bude bolja 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji