Ciaos curke.
Ugolina, nek prodje tura. Sad vidim da sam ja temperaturifob. Moji kad dobiju temp ja zamrem.
Ejic ti si meni strava s tim kombinacijama spavanja, papanja...
Ilani, robica i vlasnica sjuper.
Nidalje nisam upamtila.
Kod nas gizva. Sutra potpis predugovora..dajemo kaparu..zahtjev za kredit...greer sam da sve prodje i bude ok!
Fabi mi je rak izgrizao cice ja ne znam sto cu. Muka ziva
Jutro zene.jos danas uzivamo u suncu. Cim malo zatopli idemo na kavu/setnju
Noc lijepo prospavana.
Masha sretno danas s papirima
Dobro jutro!
Mi smo lijepo spavali, 20-21-2:30-3:30-4:30-8 😊 Ne znam sta mu je bilo to od 2:30-4:30, mozda djete bilo jos gladno... U 2:30 pojeo oko 180ml ad, u 3:30 mu dala ostatak (oko 30ml) sto nije sat vremena prije pojeo, ponudila i cicu ali nije htio, u 4:30 ponudila cicu, nije htio, onda mu dala malo vode i spavao do 8 😊 Jel to znaci da mogu poceti ocekivati poboljsanje kod nocnog spavanja 😆
Masho, probaj dojiti sa onim sesiricima, onda te nece moci gristi 😉 Sretno sa kreditom i predugovorom! 😘
Malo sam si plavusa pa ne kuzim zasto sam ti strava? 😜
Ugolina, jooooj to i meni uvijek na pameti kad ga diraju po rukama a prije toga bili na wc-u 😨😨😨😨 Nadam se da ce nosic uskoro prestati curiti i da temp nece ponovo rasti! 😘
Kupanje, mom je sad uzivancija kad se kupa s tatom u velikoj kadi. Dok se voda puni on vec ritucka s nogicama i jedva ceka da ga dam tati u kadu 😍😍
I kod nas opet sunce vani 😆 Nadam se da se do podneva nece dokotrljati neki oblaci... Ja bi i danas vaaan 😆😆
Jutro ekipa! 😘
Spavali nelose s obzirom na prehladu doduse u mom krevetu 😬. Jeo u 2.30h ostatak je bio relativno miran posebno ovaj drugi dio do 8.
Neda prasac da mu prskam kapi 😬 a kad nije prehladen i kad mu prskam zbog higijene onda moze ma daaaaj
Jucer mi loše spavao preko dana 2 puta po pola sata pa sam cili dan oko njega... nema temp malo je promukao i curi nosic i to je sve...nadam se da se nece zakomplicirat.
Kupila mu jucer u lidla 2 majice i 2 hlace. Bodice nisam jer imam puno njih u broju 74 sta mi dala mm rodica i sad vec 2 mu isla ta obuc i mali a psmt! Nadam se da ce mu koji bit ok jer smo ostali na 5 bodica koji mu mogu.
Gigi počeo gmizati unaprijed al ono vidile su cure na viber na koji način traje cilu vječnost dok dođe do cilja. Zagnjuri glavu od pod dize guzu i gura se nogama. Valjda ce skuzit da ce ic brze ako digne glavu i koristi i ruke za pokret 😂😂😂. On bi lezao i isao naprijed a lincina moja 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana gigic papa keks na profilnoj, to dok je cekao jutarnju bocu ogladnilo dite 😂
Tpol ista nam je stvar sa pospremanjem. Uvik nered! 😬 mislim da cu odustati od ciscenja
Nevista nam isto skace 😥 i okrenula se na ledja bravo! 💪
Vjeverice prosla temp? 🤗 S. sve islo u duzinu i glavu nemoj se zalit vise 😂😂
Je prerasli smo lidlov 62/68 doduse malo mi ide na zivce taj njihov dvobroj trebali su stavit i tipa 68/74....
Ilani ajme sta je Nikolina medena, ma prekrasna 😍😍😍😍 i dobar shoping ulov za proljeće 👌👍😎
Ellie sveki nastavlja u svom odvratnom stilu 😥😥
Sretna godisnjica veze ❤
Ugolina kako je zlica jutros? 🤗🤗🤗
Masho sretno s papirologijom 😘
Ejic rekoh ti ja da ce noci ic na bolje 😉 fige da se zadrzi sunce pa odete u dugu setnju ☉
Jutro svima evo kratko pisanje
Moja zaspala prvi spavam . Sta se tiče spavanja evo zaspi mi u 9 na večer već budi se par puta do polnoći ali spava posle isto al ne gledam na sat .... al osjećam se odma odmornije jer se ne natežemo s tim spavanjem . Vidit cemo kako će se odvijat . U skoku smo definitivno jede stalno oce se moju prisutnost i živčani bez veze hehe ... danas mi mm dođe kasnije pa neznam dal da idem u dužu šetnju s kolicima ili ipak s ergom 🤔
Deka joj neće jos u vodu? Moja je popustila pa hoće
Sanjarka ozdravite brzo nama su isto pomagale te bebi kapi koje sam eto pred par dana sebi nakapala hahah
Elle sveki je čistila krov ? Haha
Tpol ma ja mu stavljam sterimar. Nema kapi za bebe do 1god tj mozda i ima na recept 🤔
Ja sam vec na drugoj bocici kapi u ovih 10 dana 😬 tvornica sline i to one guste 😬 ne moram ni govoriti da mi je uho jos uvijek zacepljeno 😬 mislim da cu danas ic kupit neke kapi za uho 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji