Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    15. Veljača 2017. 09:57

2410

sandrichx3

Brojcana cestitam :)
    Biži rastu samo u dalmaciji hahahah

hvala 😚..malo mi je lakse sad i mirim se sa situacijom pomalo

Svima je sok u pocetku... Ja sam plakala danima kad sam ostala trudna sa lovrom. Pomiris se.. I sad neznam kako sam zivila bez njega 

Ellie00
    15. Veljača 2017. 10:09

Mi nervozni I cangrizavi. Blizi nam se jutarnji spavanac.
    Sanjarka igracke-vise od igracka volimo kutije u kojima su, papuce od mame I tate, daljinski I tako to. Igracka nam zaninljiva par min.
    Al to ionako nije igranje nego trpanje u usta.
    Torta- fererrito. Imas sad ja misliim I u L u St

Abies
    15. Veljača 2017. 10:09

Igračke izvukla par novijih. Zvečke su bezveze. Rastura po kocki. Ostalo još nije usvojila.
    Muž dobio rafaelo ujutro na stolu. 
    Ručak nemam pojma što ću njoj. Za krajnji slučaj imam losos kašicu

15. Veljača 2017. 10:11

Mi doručkovali vanilino po prvi put. Baš je ukusna kašica. Radila sa kravljim mlijekom. 
    Nemam ideje za ručak. Imam onaj kineski kupus, blazeg je okusa od običnog da probam to? A sa čime? Malo mrkve i krumpira?  Mrzim kada nemam plan i inspiraciju. 
    Sanjarka, kod vas izgleda skok malo uranio a zubic pridonio. Nemam pojma zašto mi ne otvara link na hlače. To su oni traperice maskirne ili ti vojničke. Velika cura će nositi, u nedjelju joj je rođendan. I dobit će odbojkašku loptu. 

15. Veljača 2017. 10:21

Nisam vam se pohvalila.Jucer je Nikolina uspjela staviti dva koluta na stupic.Slikovnice jos trpa u usta ali i "cita".Jako voli ovu igracku,bas puno se igra sa time http://www.ekupi.hr/Tomy-Vesela-jaja-192545.aspx ali naravno najaktualniji su stvari koji uopce nisu za nju,poput spreja za nos kao gigi

Masha
    15. Veljača 2017. 10:21

Joj cure drzte fige. Idemo popidne gledat stan. Mm bio sinoc i kaze da je super. Iz 80-tih ali adaptiran sve sve. Mos samo uselit. Cijelu noc ne spavah od uzbudenja. Drzte mi fige da krenem u kredit drugih 6mj porodiljnog hahahaga...drugo moj malac jucee stukao cijelu vocnu kasicu. Kad mu uvodim to ko samostalni obrok ili drugi obrok? Cini mi se gladan. O zubima necu, majku im ubise ga.

vjeverica8
    15. Veljača 2017. 10:27

Pridružujemo se skakašima 
    Popodne kod dr na pregled i cijepljenje. Jedino ne znam zašto nas cijepi popodne 

LLR snaha će mi biti prava frajerica u toj odjeći 
    I Nikolina isto 

Slažem se sa Sanjarkom za odjeću. Kad kupite obavezno slika 
    Moj voli paket mramica, moj mobitel, jesti svoju deku, češljić za kosu, bočicu ab kulture i sl. Igračke je već sve prokužio...
    Budan je..
    Masho držim fige za stan!!!!

15. Veljača 2017. 10:33

Masha, sretno sa stanom! 
    Ellie stvarno je jako čudno čuti za Enu da je nervozna i čangrizava😆
    Našem tajnom prijatelju Simonu sretno na cijepljenju  i što prije skočiti! 😘

CrazyPuppet
    15. Veljača 2017. 10:54

Pozdrav cure!
    Evo da se malo javim, klincinsu bolje, samo ćemo popit atb do kraja. Sutra konačno na vježbe. 
    Masho sretno sa stanom, nadam se da će sve ići glatko.
    Ovdje svi u skoku, moj malac bio prospavao tri noći, ja ga pohvalila i od tad zeza 😂 polako prisvaja naš krevet... E nebu to tak išlo 😂 ja se nekako nadam da smo skok odradili sad gratis sa ovim bronhitisom 🙄
    Brojčana, svaki plusić na testu izaziva pomiješane emocije, nije to mala stvar. Samo hrabro. Ja se isto malo brinem, već 50dana ciklusa a nema krvi, pred tjedan dana piškila pa ništa, niš mi nije jasno. A dolje boli 🤔
    Muževi nisu zakazali za Valentinovo, ja isto dobila ružu i bombonjeru 😍
    Bebe polako ali sigurno napreduju 👏👏👏
    Ne znam dalje, idemo na zrak 😘😘😘

Sanjarka88
    15. Veljača 2017. 10:57

1500!!!! 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.