Brojcana cestitam :)
Biži rastu samo u dalmaciji hahahah
hvala 😚..malo mi je lakse sad i mirim se sa situacijom pomalo
Svima je sok u pocetku... Ja sam plakala danima kad sam ostala trudna sa lovrom. Pomiris se.. I sad neznam kako sam zivila bez njega
Mi nervozni I cangrizavi. Blizi nam se jutarnji spavanac.
Sanjarka igracke-vise od igracka volimo kutije u kojima su, papuce od mame I tate, daljinski I tako to. Igracka nam zaninljiva par min.
Al to ionako nije igranje nego trpanje u usta.
Torta- fererrito. Imas sad ja misliim I u L u St
Igračke izvukla par novijih. Zvečke su bezveze. Rastura po kocki. Ostalo još nije usvojila.
Muž dobio rafaelo ujutro na stolu.
Ručak nemam pojma što ću njoj. Za krajnji slučaj imam losos kašicu
Mi doručkovali vanilino po prvi put. Baš je ukusna kašica. Radila sa kravljim mlijekom.
Nemam ideje za ručak. Imam onaj kineski kupus, blazeg je okusa od običnog da probam to? A sa čime? Malo mrkve i krumpira? Mrzim kada nemam plan i inspiraciju.
Sanjarka, kod vas izgleda skok malo uranio a zubic pridonio. Nemam pojma zašto mi ne otvara link na hlače. To su oni traperice maskirne ili ti vojničke. Velika cura će nositi, u nedjelju joj je rođendan. I dobit će odbojkašku loptu.
Nisam vam se pohvalila.Jucer je Nikolina uspjela staviti dva koluta na stupic.Slikovnice jos trpa u usta ali i "cita".Jako voli ovu igracku,bas puno se igra sa time http://www.ekupi.hr/Tomy-Vesela-jaja-192545.aspx ali naravno najaktualniji su stvari koji uopce nisu za nju,poput spreja za nos kao gigi
Joj cure drzte fige. Idemo popidne gledat stan. Mm bio sinoc i kaze da je super. Iz 80-tih ali adaptiran sve sve. Mos samo uselit. Cijelu noc ne spavah od uzbudenja. Drzte mi fige da krenem u kredit drugih 6mj porodiljnog hahahaga...drugo moj malac jucee stukao cijelu vocnu kasicu. Kad mu uvodim to ko samostalni obrok ili drugi obrok? Cini mi se gladan. O zubima necu, majku im ubise ga.
Pridružujemo se skakašima
Popodne kod dr na pregled i cijepljenje. Jedino ne znam zašto nas cijepi popodne
LLR snaha će mi biti prava frajerica u toj odjeći
I Nikolina isto
Slažem se sa Sanjarkom za odjeću. Kad kupite obavezno slika
Moj voli paket mramica, moj mobitel, jesti svoju deku, češljić za kosu, bočicu ab kulture i sl. Igračke je već sve prokužio...
Budan je..
Masho držim fige za stan!!!!
Masha, sretno sa stanom!
Ellie stvarno je jako čudno čuti za Enu da je nervozna i čangrizava😆
Našem tajnom prijatelju Simonu sretno na cijepljenju i što prije skočiti! 😘
Pozdrav cure!
Evo da se malo javim, klincinsu bolje, samo ćemo popit atb do kraja. Sutra konačno na vježbe.
Masho sretno sa stanom, nadam se da će sve ići glatko.
Ovdje svi u skoku, moj malac bio prospavao tri noći, ja ga pohvalila i od tad zeza 😂 polako prisvaja naš krevet... E nebu to tak išlo 😂 ja se nekako nadam da smo skok odradili sad gratis sa ovim bronhitisom 🙄
Brojčana, svaki plusić na testu izaziva pomiješane emocije, nije to mala stvar. Samo hrabro. Ja se isto malo brinem, već 50dana ciklusa a nema krvi, pred tjedan dana piškila pa ništa, niš mi nije jasno. A dolje boli 🤔
Muževi nisu zakazali za Valentinovo, ja isto dobila ružu i bombonjeru 😍
Bebe polako ali sigurno napreduju 👏👏👏
Ne znam dalje, idemo na zrak 😘😘😘
1500!!!! 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji