Mi doručkovali vanilino po prvi put. Baš je ukusna kašica. Radila sa kravljim mlijekom.
Nemam ideje za ručak. Imam onaj kineski kupus, blazeg je okusa od običnog da probam to? A sa čime? Malo mrkve i krumpira? Mrzim kada nemam plan i inspiraciju.
Sanjarka, kod vas izgleda skok malo uranio a zubic pridonio. Nemam pojma zašto mi ne otvara link na hlače. To su oni traperice maskirne ili ti vojničke. Velika cura će nositi, u nedjelju joj je rođendan. I dobit će odbojkašku loptu.
Vanilino? 🤔 nisam cula za to jos...
Vec si joj davala kravlje ili je ovo prvi put?
Starija seka voli vojnicki stil?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nisam vam se pohvalila.Jucer je Nikolina uspjela staviti dva koluta na stupic.Slikovnice jos trpa u usta ali i "cita".Jako voli ovu igracku,bas puno se igra sa time http://www.ekupi.hr/Tomy-Vesela-jaja-192545.aspx ali naravno najaktualniji su stvari koji uopce nisu za nju,poput spreja za nos kao gigi
Mudrica nasa 😍
Da da sprej za nos, daljinski, mob, tatin rucni sat...totalno okida na te neke stvari
Joj cure drzte fige. Idemo popidne gledat stan. Mm bio sinoc i kaze da je super. Iz 80-tih ali adaptiran sve sve. Mos samo uselit. Cijelu noc ne spavah od uzbudenja. Drzte mi fige da krenem u kredit drugih 6mj porodiljnog hahahaga…drugo moj malac jucee stukao cijelu vocnu kasicu. Kad mu uvodim to ko samostalni obrok ili drugi obrok? Cini mi se gladan. O zubima necu, majku im ubise ga.
Mogu mislit koje uzbudenje drzimo fige na najjace da je to to! 👍👍👍👍👍
A samostalni obrok je kad ti nece cicu odma nakon ili kad je sit cca 2h
Pridružujemo se skakašima
Popodne kod dr na pregled i cijepljenje. Jedino ne znam zašto nas cijepi popodneLLR snaha će mi biti prava frajerica u toj odjeći
I Nikolina isto
Slažem se sa Sanjarkom za odjeću. Kad kupite obavezno slika
Moj voli paket mramica, moj mobitel, jesti svoju deku, češljić za kosu, bočicu ab kulture i sl. Igračke je već sve prokužio…
Budan je..
Masho držim fige za stan!!!!
Totalno bezveze sta vas cijepi popodne. Da ti zatrazis odgodu? 🤔
1500 🎉🎉🎉🎉🎉
Kasno palim haha
😂😂😂😂😂😂
Crazy drago mi da ide na bolje 🤗
Vi sve odradili odjednom. Josip je spavalica ne sumnjam da ce se uskoro vratit prospavanim nocima 👌
Sin zaspao prvi spavanac. Na meni.
Bio mm na marendu svratio pa smo kavu popili na terasi, Gigi je malo lovio sunčeve zrake.
Nisam jos izvadila meso iz zamrzivaca za rucak 😲😲
Odoh sad. Prvo njega spustit u kolica a onda dovesit kavu ☕
Mi jos budni. Odlucili ne spavat.
Bila cangrizvaa (I ona to zna, ne znam gdje je to naucila 😁). Sad sjedi u hranilici I gleda mene. Ne znam kako sam dosla od spremanja sudja iz sudjerice do odledjivanje frizidera/zamrzivaca. Eh sam si nasla posla
Masho drzimo fige 👍👍👍
A
Sortiraj odgovore
Najstariji