Aaahaha mare,jebote zivot, ja gledam kakvo ti je to cvijece,a kad ono to zabe vire 😂😂😂😂😂😂😂😂 pa necu valjda morat po naocale
Ena se posjela!! Bravo frajerice!😘
Ugolina kaj vi ne jedete rizi bizi?
Sanjarkaozdravi brzo. Mislila sam da cete nas prrtec jer se P spusta iz sjedeceg na trbuh 🤔
Kod nas jos prisutna temp. U 3 ujutro dala celic. Ona plakala,mm nosio,spusti,spava 10 min place,ja nosim,zaspe i meni i njemu na ramenu…onda sam nekako legla na leda s njom na trbuhu pa je nakon nekog vremena izvrna i ok bilo…uglavnom umorni smo. Evo je budne…
A to! A kako se Tena iz sjedeceg spusta?
Ok tu sam zadovoljna jer zaista sjedi kao da sjedi vec mjesecima ravnoteza mu je 100% razvijena ruke rade svoje..zna se skroz u stranu nagnut uz ruku da dobavi nesto ono skoro pa polegne bocno i onda se vrati u sjed bas me iznenadio s tim.
Al zato za razliku od Tene na trbuhu nula bodova, nista, zero osim sta se vrti na trbuhu u krug i sta legne glavom na podlogu i onda pokusava dignit guzu i gurat se nogama al mu neide u roku 10 sekundi je ljut i dere se 😬😬😬😬
Lana je kaskala ono ful! Bude li kasnio vise od nje pocet cu panicarit za sad se trudim bit relax zeeeen
Ne spusta se😂😂😂🤗 baci se na leda
😂😂😂😂
Aaahaha mare,jebote zivot, ja gledam kakvo ti je to cvijece,a kad ono to zabe vire 😂😂😂😂😂😂😂😂 pa necu valjda morat po naocale
Zabe mi rastu pored cvijeca
Evo nas iz duuuge setnje. Prosle 5 km. Bile na kavici u Leggieru I na povratku u lidlu.
Sad je jela batat I piletinu I sad demolira igracke.
Predivan dan danas.
Veselim se Massimu.
Mm-u na zarazi rekli da je sve to normalno al da snimi jetra. Ceka se 4 mj. Ide privatno
Mare supe kolac.
Mm nosi neku tortu tortu doma
Evo i mene napokon
Čim se probudila u pola 8 u jutro i počela cvilit znala sam sto me čeka ... nervoza cijeli dan - oce me uništit 😁😁😁
Normalno odspava do pol 9, tako da smo išle ranije van s tim da je bila budna u ergu mozda 15min odspave pa u pol 1 došla mi prijateljica zadržala se a ova moja vrišti , i onda ju je prijateljica uspavala 👍🏻😁
Mislim da je skok i zubi takva je uvijek bila kod skoka
Ilani mare hvala kužim sad primjenu rižinih 😁
Sta ste to lijepog kupili u zari ?
Sanjarka super za vrtić 👍🏻 Ja bi sutra trebala ic pogledat vrtić ali mi se neda 😕 Vidit cu ...
Ellie ajde nek je to normalno. Nadam se da će i snimka bit ok.
Baby?
Valentinovo. Muž mi kupio adidas tajice. Cijena prava sitnica. A fino mu zahvalila, dobio pusu. No... Tajice baš i ne nosim. A kad je takva cifra još manje. Žao mi potrgat skupu robu. Nema smajlića koji se smije i da je tužan. ☺😞
Sad suđe i možda kolač napravim
A koliko su inace troskovi dostave
Ugolina, prije nekoliko mjeseci bilo je iznad 500 kn besplatno, iznad 400 - 10kn,300- 20kn, 200 - 30kn. Ne znam jel se što promijenilo, nisam dosta dugo naručivala.
Sad je tek iznad 800 besplatno😥
Mare super ti kolač izgleda👏🌅
Abies super za poklon i tm.ja nisam ništa dobila ali sam Ritu pocastila novom jaknicom i rebama😉
Meni su stigle čizme,bomber jaknica i kardigan🌌🌌
Sortiraj odgovore
Najstariji