Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    14. Veljača 2017. 19:35

Brojcana kad selis u hr?jel uopce selis neznam jel sam dobro pohvatala?!
    Kako Nelica uspije probiti pidzamicu😂😂

Ugolina
    14. Veljača 2017. 20:32

Haha vrijeme za veci br.pidzamice...ili skratit nokat na palcu 😂😂😂😂😂

uykmyjh
    14. Veljača 2017. 21:44

Brojcana cestitam :)
    Biži rastu samo u dalmaciji hahahah

TPol
    14. Veljača 2017. 21:45

lan@luk@rit@

Mare super ti kolač izgleda👏🌅
    Abies super za poklon i tm.ja nisam ništa dobila ali sam Ritu pocastila novom jaknicom i rebama😉
    Meni su stigle čizme,bomber jaknica i kardigan🌌🌌

Preslatko !! Jedva čekam proljeće da i moja nosi samo jaknicu sad smo u skafanderu 😬

Masha
    15. Veljača 2017. 07:33

Evo kofi ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️

Masha
    15. Veljača 2017. 07:34

Coece di mi je drugi dio teksta??? Samo kava otisla??

15. Veljača 2017. 07:54

Jutro mame!
    Masho,moze kavica.Meni jucer kod citiranja nije otisla slika,vec samo ono sto sam ja komentirala.

LLR,cure su nam dobile iste jaknice.Za znatizeljne zemske jos sam narucila ovo za vecu curku http://www.zara.com/hr/hr/djeca/djevoj%C4%8Dice-%7C-4---14-godina/hla%C4%8De/hla%C4%8De-s-maskirnim-uzorkom-c358089p4133541.htmlu  i ovo za sebe http://www.zara.com/hr/hr/%C5%BEene/majice/pregledajte-sve/majica-sa-izvezenim-cvijetom-c719014p4322006.html
    Abies,bas mi je drago da se muzic jucer iskazao.Sada nosi skupe tajice po doma ako ih ne volis inace.I moj je jucer stigao s posla sa mini- ruzom loncanicom,bas me je iznenadio.Inace nikada ne obiljezavamo Valentinovo.Sada sam ja ispala neromanticna jer ja nisam njemu nista pripremila.

Ellie kako je bilo na koncertu?

Brojcana,pidamica

Deeka,imas slatku veselu buckicu

Danas je opet prekrasan dan jeej! Bit ce setnje!

Littleladybug
    15. Veljača 2017. 07:57

Masho hvala na kavi💤💤💤💤🍵🍵🍵☕☕☕☕☕☕ evo dupla doza 😥😥

15. Veljača 2017. 08:01

nece link, nece smajlic a s klokanice je.

Ellie00
    15. Veljača 2017. 08:18

Jutro cure..
    Zombi.. nisu izlasci vise za nas. Ena od 6 budna. Tko je skuhao kavu? A da Masha hvala 
    Koncert super..odlican intiman prostor. Jos da nam se nije spavalo pod kraj (bas smo starci). 

Illani bravo za shopping, ja cu ovaj vikend. A I lijepo da se tm iskazao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.