Koje zatišje na forumu.
Neli jesu fine žice? 😀
Ako nas Bellaru škicne, Karlu sretan minić!
Vecer cure.
Bas je neko zatisje.
Ena se zbljuckala veceras. Dugo nije.
Sto se radi? Napada tko lidl sutra?
Evo moj bebana u kreveticu 😊 Danas je imao skrpz neki cudan raspored spavanja. Ocito je i njemu premalo sna nocu kad se toliko budi pa bi gospodin po danu spavao. Ali nece to ici, noc je za spavanje 😈😈
Znaci zaspao je oko podneva i oko 13h dode susjeda, pozvoni, psic pocne lajati ko lud i probudi ga 😨😨😨. Oko 15h smo isli van na sunce i isprobali sportski dio kolica pa odmah zaspao u njima nekih pola sata. Oko 17h/17:30 sam ga opet spremila spavati i opet spavao pola sata 😩😩😣😣 Vise mi se svidalo ono 2x po 2h 😣😣😣
E, a ta susjeda......😥😥😥 Zena ima 3 psa i najstariji je toliko stari da vise ne moze drzati i pisa i kaka joj po kuci pa mu je odlucila pelene stavljati. Isla gledati pelene bas za psice ali su joj preskupe pa uzela baby pelene. Prvo uzela premale, a onda one pelene hlacice pa mu to nemoze navuci. I sjetila se zena da ona ima susjedu s bebom (mene) pa da ne baca te pelene, donjela ih meni. Ajd da je donjela samo one u paketu, ali ona donjela i one koje je probala na psa 😨😵😵😱😲😨😲😱😵😨 Nisam mogla vjerovati. I pelena jos iznutra puna dlaka 😨😵😱😲😵😨🔫🔫🔫 Ko da cu to ja stavljati djetetu, aha..... Ok, naravno da sam te 2 bacila, ostale su u paketu pa se daju potrositi ali cu i to pregledati prije nego mu obucem. I onda mi jos dode u blatnjavim hlacama, uzme djete i takva blatnjava i puna dlaka od svojih psica ide na djetetove puzzle koje on obavezno lize kad je na trbuhu na njima 😨😵😱😲😨🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Kasnije sam usisavala puzzle i naravno da je bilo suho blato na njima pa sam i i dezinficirati morala.... Ne razumijem koji sklop mora to biti u glavama nekih ljudi koji ne razmisle neke stvari... 😬😬😬 I jos ona mene nagovara da malog mogu odmah poceti stavljati u hodalicu, da su oni svi tako svoju djecu stavljali i da ga mogu posjesti i sl. I objasnim joj lijepo da ga necu stavljat u hodalicu i konkretno posjedat dok sam to ne savlada, ali ona i dalje po svom, ko da me uopce ne slusa kad pricam... 🔫🔫🔫🔫
Ajde, sad sam se i ovdje malo izjadala 😁😁
[size=3]Sanjarka[/size][size=3], cijene jaslica se krecu ovisno o placama od 100-250€ za pola dana i od 100-350€ za cijelodnevno cuvanje. Vidjet cemo koliko cu ja imat placu kad pocnem raditi posto necu puno radno vrijeme i u koju skupinu cemo upast. Za tete cuvalice se nisam toliko informirala. Jednom sam samo nesto brzo pogledala i pisalo nekih 10€, mislim da je to dnevno ali opet ne znam za koliko sati i jel u to uracunato jelo ili ne. Uglavnom, skupo... Ali sta cemo, nemamo druge mogucnosti.[/size]
Masho, kako je proslo razgledavanje potencijalnog stana?
Brojcana, pa ipak je Neli zensko, nama je fetis za cipele utiskan u gene 😀😀
Ellie, preslatke cipelice za Enu 😍😍
TPol, probala sam prvo jabuku dati posljepodne ali isto nije htio. Probat cu mu sutra umjesat u rizine pahuljice i svaki dan dodavat malo vise jabuke dok nece prevladati okus jabuke. Napravila sam mu nekih 7-9 staklenki kasice od domace jabuke i jos nekoliko staklenki kruske, zao bi mi bilo to bacati jer on ima izbirljivu guzicu 😀😀
Mare, joooj bas tesko kad si tako cijeli tj sama, a posebno s 3 djece... 😥 Ali proci ce i to 😘
Abies, zo znaci da previse pisem 😂😂😂
Evo, dok ja napisem svoj roman, djete odspava 1h, probudi se za jesti, popije 180ml ad i spava dalje 😀😀 Idem sad pogledam stp radi veliko djete 😀
[size=3]Evo jos jednom komentar koji mi je gore poslalo s minimalnom velicinom slova 😬😬[/size]
[size=3]Sanjarka[/size][size=3], cijene jaslica se krecu ovisno o placama od 100-250€ za pola dana i od 100-350€ za cijelodnevno cuvanje. Vidjet cemo koliko cu ja imat placu kad pocnem raditi posto necu puno radno vrijeme i u koju skupinu cemo upast. Za tete cuvalice se nisam toliko informirala. Jednom sam samo nesto brzo pogledala i pisalo nekih 10€, mislim da je to dnevno ali opet ne znam za koliko sati i jel u to uracunato jelo ili ne. Uglavnom, skupo... Ali sta cemo, nemamo druge mogucnosti.[/size]
Ne kuzim zasto mi opet tako malo poslalo.... 😠😠😠 Jel vi vidite procitati? ja ne... 😠😠😠
Ena I tata spavaju. Mm zaspao u trenirci opet cu ga morat budit a to je takva muka..
Ejic ovo je font 1 😁.
Eh ta susjeda. Nikad necu razumjet ljude koji ne razmisljaju da su to male bebe.
Ma.
Skuhan caj, dekica tu I knjiga. Me timeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji