Evo, spava. Nadam se da ovajput malo duze od pola sata 😥
Dake, zadnje dvije noci su bile katastrofalne. Budenje svakih sat vremena. Nocas party od 4-6. Dajem cicu-nece, vodu bi pio, bocicu mu nisam davala jer je oko pol 1 pojeo oko 200ml i normalno mu onda oko 4 dajem cicu pa opet bocu oko 8. Hmmmm, mozda sam mu ipak morala dati bocu? 😕
Upravo je pojeo dorucak. Mislim da on jednostavno nije tip za voce 😒 Dala mu jabuku+marelicu i usta je otvarao jedino kad sam mu pred usta stavila dudu ko da cu je ugurati i onda umjesto dude ugurala zlicicu s kasicom 😈 Prve 2-3 zlice je radio kisele face ali poslje je lijepo jeo samo sto nije htio sam otvarati usta... Komplicirano djete... 😒 Kad se naspava idemo van na sunce. Bas je lijepo vani danas. Dobila sam volju da sad samo produzi proljece 😊
Pokusat cu sad iz glave sto sam zapamtila od procitanog.
Simonu i cupavici zelim da skok sto prije prode (isto kao i nama 😛).
Sanjarka, zelim brzi oporavak! I neka gigija ostave na miru sve bolestine, dosta je on bio bubani u 12.mj.
Ilani, bravo za Nikolinu! Kako brzo rastu ta nasa djecica 😍
Brojcana, daj podrezi djetetu jadnom noktice 😛😂😂😂😂
Jel nam to mozda i Ena malo skace kad je nervozna?
Crazy, ma dobar je Josip, brzo ce on opet prospavati noc 😘 Super sto su bolestine prosle!
Masho, sretno danas sa stanom! To planirate stan kupiti? Znam koje je to uzbudenje, bilo je i kod mene besanih noci kad smo gradili. Svaka faza gradnje nam donjela bar 1 neprodpavanu noc, sto zbog uzbudenja, sto zbog problema 😁😉
Ah, i sopingirale ste! Sve preedivnoo! 😍😍
Eto, Sanjarka rijesila vrtic, sad sam ja na redu sa tom kalvarijom. Nemamo u opcini jaslice pa nemamo sigurnog mjesta. Sad cemo ga morati prijaviti u nekoliko jaslica i cekati rezultate jel primljeni ili nije. Ako nece biti onda trazimo tetu cuvalicu. Kosta vise ali ako necemo imati drugog izbora, onda cemo morati tako...
Toliko od mene. Odoh sad kuhati rucak. Kad se probudi opet necu stici.
Saljem 😙😙
Hello tete
Sanjarka tiha misa je bila do jutros,krenuo je na teren pa nas je sviju izljubio.Jest da sam pobjegla iz kreveta kad je kreno pipat
Moja sirena nerovozna na najjace,krenuli vani a ona samo pizdi,pa smo se vratili u kucu.Sad sam je stavila da spava,sebi kavu napravila i meditiram.Nisam nista puno zapamtila jer mi je mozak ovih dana u banani.
Masho sretno danas
Joj cure drzte fige. Idemo popidne gledat stan. Mm bio sinoc i kaze da je super. Iz 80-tih ali adaptiran sve sve. Mos samo uselit. Cijelu noc ne spavah od uzbudenja. Drzte mi fige da krenem u kredit drugih 6mj porodiljnog hahahaga…drugo moj malac jucee stukao cijelu vocnu kasicu. Kad mu uvodim to ko samostalni obrok ili drugi obrok? Cini mi se gladan. O zubima necu, majku im ubise ga.
Ma daj?! Kvart? Sad ste u najmu?
Nadam se da će sve super bit sa stanom.
Nikolina bravo. pametna cura! Ilani kolutovi. Hm, a mogla bi ih izvući i ja.
Crazy nek su dečki bolje!
Ejic napiše roman a ja samo upamtim da svojevremeno nije spavala zbog gradnje
Svi cangrizavi i nervozni 😥😥😥 moj je samo trenutno priljepak al na to sam vec navikla 😑
Upravo stupio drugi spavanac na snagu prvi je trajao pola sata nadam se ovaj bar sat vremena inace cu bit ljuta 😂😂😂
Odoh stavit rucak pec.
Ejic sretno s vrticem. Kakve su cijene vrtica i teta cuvalica kod vas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod nas nervoza pa smo brzo otišle van htjela sam kolicima ali nije mi se dalo jos zagrkavat s tim , mozda sutra probam jer bas je lijepo vrijeme . U vrtić mi se isto nije dalo 😬 Al ima dva bliže pa mozda radje u ta ako ima mjesta al moramo već oko toga se pobrinut inače nema mjesta
Masho sretno sa stanom 👍🏻
Ejic joj pa valjda će se Marcel popravit a voće mozda neće samo u jutro ? Mojoj se jabuka ne sviđa , banana moze , batatom nije oduševljena , rižine joj se sviđaju sutra cemo vidit sta će probat 😃
Sanjarka kod vas onda lijepo toplo kad ste već na terasi ? Dal sadiš kakvo cvijeće na terasu hmm ja cu Morat vjerojatno Pelagonije one uvijek uspiju 😀😀😀
Vecer. Evo nas iz setnje. Skroz cudan dan I raspored imala. Evo nas sad gledamo Potjeru.
Stricek postar donio patikice s Ebaya. Dva dolara
Idem vas citat
Vecer cure
Nelica ce biti elektricar 😁
Sirena nerovozna uzas,jedino je smirena kad jede. Danas je rucala korabicu,batat i tikvicu nije bila odusevljena ali je sve pojela.Stalno place,maloprije je pojela kasicu i stavila sam je u krevet i dala bocu,vidim sad da je zaspala. Ruke me bole od nosanja,nisam navikla da mi je toliko po rukama. Mm dosao prije pola sata sa terena i kaze da ce cijeli tjedan ici na teren i nece ga biti od jutra do mraka😭😭😭. Da je barem moj auto gotov da mogu ici negdje ovako sam cijeli dan u kuci
Sortiraj odgovore
Najstariji