Sanjarka drugi dan. Mozda i treci,nemam pojma😂😂🤗🤗🤗 u ned navecer oko 6 primjetila da je topla i izmjerila 38/1
url=https://lilypie.com]
Evo jedva he zaspala , probudila se u 16 spavala svega 45min i do sada nije se primirila i to jedva uz neko plakanje i zavijanje 🙄🙄🙄
Danas zapravo cijeli dan je spavala malo pa me čudi kako je tek sad izgubila snagu
Dala sam joj danas batat pojela je jedno 10tak malih žličica onih dječjih , jel to ok ili kako ? 🤔 I popila vode nakon toga iz bočice
Rižine idu isto za ručak ili se one ne ubrajaju u obrok ? Haha eto sad sto pitanja
TPol, ja mislim da ti je odlično pojela za početak. Nikolina i sada nekad pojede toliko a nekad ni toliko. Rižine ti mogu biti samostalan obrok ili samo dopuna obroku, a možeš ih dodavati u kašice, pa kasnije u juhice. Eto, baš su široke upotrebe 😁 Ja sam u početku davala Nikolini rizine sa svojim mlijekom kao samostalan obrok iako ona uvijek nakon kašice trazi cicu. I dan danas.
Kratko javljanje s wc-🙈🙈🙈
Brončana bit će to sve super ,izgurati ćeš ti to!!!!!💋
Sanjarka super za vrtić a Petrić će sve nadoknsdit u par dana i iznenaditi i sebe i tebe👏😂😂
Ena bravo👏👏👏
Baby,eli nadam se dobrim nalazima za vaše muzeve/!!
Rita ,mm i ja jutros pjehe do grada,popili kavu na rivi.Vani predivno 🌅🌅🌅🌅🌅Veliki su bili u školi ,a mi gustali🌌
Čekam mamu da mi donese dva paketa iz zare juhuuu i dalje trosim ..Šta da se radi🌟🌟
A koliko su inace troskovi dostave
Ugolina, prije nekoliko mjeseci bilo je iznad 500 kn besplatno, iznad 400 - 10kn,300- 20kn, 200 - 30kn. Ne znam jel se što promijenilo, nisam dosta dugo naručivala.
Bravo za Enu
Teni zelimo brz oporavak
Ja rizine i griz stavim u kasice slatke,da joj bude malo gusce i zasiti je.Danas cu joj dati korabicu i batat.
Kratko javljanje s wc-🙈🙈🙈
Brončana bit će to sve super ,izgurati ćeš ti to!!!!!💋
Sanjarka super za vrtić a Petrić će sve nadoknsdit u par dana i iznenaditi i sebe i tebe👏😂😂
Ena bravo👏👏👏
Baby,eli nadam se dobrim nalazima za vaše muzeve/!!
Rita ,mm i ja jutros pjehe do grada,popili kavu na rivi.Vani predivno 🌅🌅🌅🌅🌅Veliki su bili u školi ,a mi gustali🌌
Čekam mamu da mi donese dva paketa iz zare juhuuu i dalje trosim ..Šta da se radi🌟🌟
I moj paketić iz zare stigao 😊baš je sve super.
😍😍😍😍😍mali zeleni 😂😂
Kolače izgledaju slasno, Mare. Koji si pekla?
😍😍😍😍😍mali zeleni 😂😂
Kolače izgledaju slasno, Mare. Koji si pekla?
Ilani izmisljala stavila pola marmelade od visnje,jaja,secer,brasno,pola praska i ispekla.Pustila da se ohladi i umocila u cokoladu,posula sa mrvicama.Ja volim ovako izmisliti kolace
Sortiraj odgovore
Najstariji