Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    14. Veljača 2017. 13:33

Sanjarka drugi dan. Mozda i treci,nemam pojma😂😂🤗🤗🤗 u ned navecer oko 6 primjetila da je topla i izmjerila 38/1

url=https://lilypie.com]

mare1989
    14. Veljača 2017. 14:23
    kolaci gotovi
    kolaci gotovi

mare1989
    14. Veljača 2017. 14:24
    Mamin mali zeleni <3
    Mamin mali zeleni <3

14. Veljača 2017. 14:30

TPol

Evo jedva he zaspala , probudila se u 16 spavala svega 45min i do sada nije se primirila i to jedva uz neko plakanje i zavijanje 🙄🙄🙄
    Danas zapravo cijeli dan je spavala malo pa me čudi kako je tek sad izgubila snagu
    Dala sam joj danas batat pojela je jedno 10tak malih žličica onih dječjih , jel to ok ili kako ? 🤔 I popila vode nakon toga iz bočice
    Rižine idu isto za ručak ili se one ne ubrajaju u obrok ? Haha eto sad sto pitanja

TPol, ja mislim da ti je odlično pojela za početak. Nikolina i sada nekad pojede toliko a nekad ni toliko. Rižine ti  mogu biti samostalan obrok ili samo dopuna obroku, a možeš ih dodavati u kašice, pa kasnije u juhice. Eto, baš su široke upotrebe 😁 Ja sam u početku davala Nikolini rizine sa svojim mlijekom kao samostalan obrok iako ona uvijek nakon kašice trazi cicu. I dan danas. 

lan@luk@rit@
    14. Veljača 2017. 14:32

Kratko javljanje s wc-🙈🙈🙈

Brončana bit će to sve super ,izgurati ćeš ti to!!!!!💋
    Sanjarka super za vrtić a Petrić će sve nadoknsdit u par dana i iznenaditi i sebe i tebe👏😂😂
    Ena bravo👏👏👏
    Baby,eli nadam se dobrim nalazima za vaše muzeve/!!
    Rita ,mm i ja jutros pjehe do grada,popili kavu na rivi.Vani predivno 🌅🌅🌅🌅🌅Veliki su bili u školi ,a mi gustali🌌
    Čekam mamu da mi donese dva paketa iz zare juhuuu i dalje trosim ..Šta da se radi🌟🌟

14. Veljača 2017. 14:34

Ugolina

A koliko su inace troskovi dostave

Ugolina, prije nekoliko mjeseci bilo je iznad 500 kn besplatno, iznad 400 - 10kn,300- 20kn, 200 -  30kn. Ne znam jel se što promijenilo, nisam dosta dugo naručivala. 

mare1989
    14. Veljača 2017. 14:35

Bravo za Enu
    Teni zelimo brz oporavak

Ja rizine i griz stavim u kasice slatke,da joj bude malo gusce i zasiti je.Danas cu joj dati korabicu i batat.

14. Veljača 2017. 14:37

lan@luk@rit@

Kratko javljanje s wc-🙈🙈🙈

Brončana bit će to sve super ,izgurati ćeš ti to!!!!!💋
    Sanjarka super za vrtić a Petrić će sve nadoknsdit u par dana i iznenaditi i sebe i tebe👏😂😂
    Ena bravo👏👏👏
    Baby,eli nadam se dobrim nalazima za vaše muzeve/!!
    Rita ,mm i ja jutros pjehe do grada,popili kavu na rivi.Vani predivno 🌅🌅🌅🌅🌅Veliki su bili u školi ,a mi gustali🌌
    Čekam mamu da mi donese dva paketa iz zare juhuuu i dalje trosim ..Šta da se radi🌟🌟

I moj paketić iz zare stigao 😊baš je sve super. 

14. Veljača 2017. 14:47

😍😍😍😍😍mali  zeleni 😂😂

Kolače izgledaju slasno, Mare. Koji si pekla? 

mare1989
    14. Veljača 2017. 14:57

ilani

😍😍😍😍😍mali zeleni 😂😂

Kolače izgledaju slasno, Mare. Koji si pekla?

Ilani izmisljala stavila pola marmelade od visnje,jaja,secer,brasno,pola praska i ispekla.Pustila da se ohladi i umocila u cokoladu,posula sa mrvicama.Ja volim ovako izmisliti kolace

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.