Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 20:26

Ugolina super za as 👍 a moj se od rodenja vozi izad okrenut naviknit ces se 😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 20:30

Gigi papao bocu i sad leži na meni valjda ce brzo zaspat. Kolac gotov a u kuci ko da mi je bomba pala uzaaaas mislila sam odma to sve sredit al on se unervozio pa ga spremila za spavanje. Mm cijeli dan pomaze svekru na selu jos ga nema tako da smo u solo aranzmanu. 

Danas popodne mi odspavala preko 2h 😲😲😲 mislim da to nisam doživila otkad je imao cca 2mj 😂

Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 20:31

Odspava a ne odspavala 😂

Ugolina
    11. Veljača 2017. 20:32

Tpol 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😘 

Vecet tetice,kaj delate??!!
    Mi bili popodne kod svekrica i dodem tamo i dobijem slom zivaca, ono, svekar je bolestan od utorka!!!! Pa kaj ne mozes rec da je bolestan da ne odvodim dijete tamo 🔫🔫🔫🔫🔫 za popizdit!!!!! 😈 ok,nije izlazio iz sobe uopce zbog male,ali jebote nije da nije hodao po kuci od utorka i raznosio okolo viruse i bakterije!!! Sumnjam da su se sjetili proluftat!!! Odlazimo i pita me muz jesam li kaj ljuta..jok,nisam ljuta..bijesna sam..rekla sam mu kaj mislim..veli on da kak je on kriv,da nije niti pitao..velim,nisi ti kriv,kaj bi sad svaki put kad idemo tam trebo pitat jel itko bolestan...mah...kaj je tu je sad je gotovo...

Nasa nova autosjedalica 👍👍👍  mrak...sutra isprobavamo same putovat..ak bu joj bed,imam i jaje u autu pa cu stat negdje i prebacit ju,ak bu joj sok...natrpat cu ju igrackama..

Ugolina
    11. Veljača 2017. 20:33

Inace,vec tri dana me glava boli i u usima ko da mi je propuh,al doslovce takav neki glup osjecaj 😥 imam kapi za oci pa si ukapam u usi,popijem lekadol... Valjda ce prestat

Jambica
    11. Veljača 2017. 21:29

Ellie, divna je!! Di ste kupili swimtrainer? Koliko kunica? Ja bi evu sad upisala na bebe zabe, krajem veljace starta grupa

Sanjarka, grupa je ta, domace kasice za bebe, ok su cure, nisu tak nabrijane kao po ostalim grupama. Drze se tablice ali te ne razapnu ako se ti ne drzis. Jos me nisu iznervirale a to im je veliki plus 😂😂
    I jelena veljaca je ful aktivna tamo 😅😅

Nama je ta gornja dvojka tek treci zubek, donje jedinice sa 4.5mj i on onda nista. Prije 5 dana izbila gore ta dvojka, danas u autu se nesto smijala a ja bila nagnuta ispod nje pa vidim rupicu, ide i jedinica van!! Sve sa desne strane, lijeva strajka, kak bu to izgledalo?? 😂😂😂
    Noc zato kao iz horora bila, usred noci joj davala sirup, pretostavljam da ju bolilo...

Danas na cuvanju kod sveki bila, mm i ja na rucak solo i gledali neke aute (kupujem si kola, ne mogu ovako cekat njega vjecno da dodje pa da mozemo nekuda, a kad krenem raditi pogotovo)

Jambica
    11. Veljača 2017. 21:33

Ugolina, i ja popizdim na to, pa kao da mrvu mozga nemaju. Mi danas isli isto kod svekrve, dogovorili cuvanje kad ono, mm brat bilestan, imao jucer temperaturu, kise, smrca...i dodje pozdraviti kad smo dosli, veli, budem ja na drugi kraj sobe stao!!! Pa poludila!! Sterala ga u sobu i reko ne izlazi dok je god eva tu. Mogli su onda reci da ima bolesnih pa ne bi ni dolazila. Ma..

TPol
    11. Veljača 2017. 21:38

G

TPol
    11. Veljača 2017. 21:53

Evo znaci napokon mogu na forum čitala vas jesam pa sta je ostalo u glavi 😀 S iPhonea s ipada ne ide , al sad cu ja tamo onom striceku sve napisat 😁😁😁 
    Mene bas uhvatila neka prehlada 3dana 38,5temp na večer i spusti se sama od sebe al danas 4ti dan najgore znaci kišem i curi mi nos  stvarno se nadam sa neće prec na bebulju 😕
    Autori sretan minic tj polurodendan ! 
    Sanjarka znaci toplo kod vas ?
    Jambuca Ugolina i stvarno bez veze mi do sad nismo imali s tim problema uvijek kažu da su bolesni samo sta sam ljuta na muza koji pobere to sve na poslu pa mene zarazi 

TPol
    11. Veljača 2017. 21:55

Ilani i Llr abies i svima šaljem pusu i vi ste meni falili 😘
    Elle pa mala ena prava plivačica 
    Da a slike vidite svi ili samo registrirani korisnici ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.