Brojčana 😍😍😍😍
Ajme pa ti stvarno imaš kavez za Teslu 😱
Baby tm huh
Kolač mmm al neću ni pomišljati. Misli su mi na torti. Znam vanjski izgled al ne unutarnji 😀
Ipoklon moram kupiti ono s allija nije do prekjučer ni poslano pa sam otkazala.
Mm otišao. Jbm više sve. Sutra je doma. Da i jutros je bio. Razlog? Hrani tvora!!! Gade mi se obojca 😖
Em nemam vrijeme za sina, mala je non stop tu, ni za sebe. Dok he dobra perem suđe ili kuham. Dok spava veš... Dosta kukanja kko je Masha rekla, zdravi su klinci. (Kašalj još tu kod p al proći će). Hvala Bože!
Mama je antitalent za ukrasavanje. Tjesim se da je bitna volja i okus, a ne estetika! 😂😂😂🍰🍰🍰
Hvala abies
Bas razmisljam kako nema "Lucije" otkad si je prozvala 😀😀😀😀
Hello zene!
Evo gigi papao bocu pa lezi na meni brzo ce zaspat.
Bili na kavi s muzevim rodicama i klincima. Gigi ne voli stat u as morat cu pocet koristit sportski dio vani mislim da bi mu se vise svidio sjedeci polozaj ne voli ni setnje u jaju. Tocnije uopce ne voli bit sputan a u jaju je upravo to.
Odspavao mi na putu za kavu + jos kratko sve skupa mozda pola sata. Nadam se sad spavancu bar sat vremena. Pa cu se malo kravit a popodne napravim kolac. Mislila sam i po kuci sta sredit al cini se da ce to pričekat koji drugi dan.
Glava me opet boli 😥 ne znam jel od prehlade ili ovog zatopljenja vani. Izasli iz auta mokri kao da je ljeto!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie uzivajte danas, zavidim! 😎 kako Ena gleda kroz prozor 😍
Ilani eto ne mogu se ni oni međusobno dogovorit (fizijatri i tete vjezbalice) pa ti budi pametan... a Nikolina ce u tjedan dana napravit sve sto klinci mjesecima redom postižu. Vježbaš li s njom doma to sta vidis na vjezbama?
A gle curki na nogama : Petra, Rita, Neli... 😍 decki zakazali tj moj on je najstariji 😂
Jambice ovo je bila kupovna kasica. Nisam kupovala vaniliju navodno je ful skupa. To ti u grupi domaće kasice za bebe? Da se svasta naucit od njih al da ih tamo masa pretjeruje o daaa 😅 cestitke na dvojki 😍 to vec 5. zubic? Eva je med medeni 😍
Deeka da nije vas dograbio skok? Torta je odlicna 😍😍😍 sretan polurodjo nasoj lipoj nevisti 😍 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Babycoming nadam se da ce muz brzo ozdravit pa da uzivate veceras 😘 hvala na receptu, spreman i ide na listu za probu. Mljac!
Brojcana kod tebe i dalje veselo 😓😓😓 a Neli i papiga 😍😍😍
Llr haha mogu zamislit scene Rite sinoc 😂😂😂 zmajica mala
Bucka sirena 😍😍😍
Ejic tebe bas muci to 😓 uzimas koju terapiju?
Abies opet muz ljuti??? Pa svatko ga treba natamburat 😬😬😬 drzi se 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da se pohvalimo, baka kupila svojoj unucici sjedalicu.. U jaje ne stanemo vise... Boze pomozi,kako ce sad ona meni sama iza i naopacke?? Kupila i ono neko ogledalo i zgodno bas,sve se vidi u retrovizor,ali eto,bumo se navikavali... Jaje ce se isto svugdje s nama voziti pa ako bas bude kakva siza,stanem i prebacim ju napred za pocetak..
Neka cybex sirona m i-size, zgodna,prakticna, citam o njoj na netu,ima dobre ocjene i tako... Pallas nisam htjela,onaj jastuk napred mi nikako ne sjeda
Sanjarka hvala! A neznam za skok, dnace je po danu normalno sve, jede svako 3,3ipo sata. Cak i duze odspava
Sortiraj odgovore
Najstariji