Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Veljača 2017. 00:31

Cure na viberu su već vidjele moju hodalicu. Eto i vama.
    Kao i Ritu i Josipu. 
    Ellie vidjela sam to. Mislim da po komadu je bilo. Eto za Tpol Mišku i Mare. Vjerojatno se na čičak vežu. 
    Eva 😍😍😍

Hrvoje klokan smilić mi ogroman????
    I vratite nam privatne poruke pliiiiizzzzzz!!!!

Lijepo svi spavajte 

deeka
    11. Veljača 2017. 07:38

Evo da se i to dogodi, kuham kavu po prvi put! ☕☕☕☕☕☕ Evo i slatkog! 🍩🍩🍰🍰🍪🍪🍦🍦🍬🍬 
    Sta se mom djetetu dogada, zaspala u 21:30, budna od 7. Budenje nocas svaka 2 sata 😠😠😠😠

mare1989
    11. Veljača 2017. 07:44

Dobro jutro cure

Deeka hvala na kavi

Ja sam sinoc zaspala u 22.30 tu u dnevnom boravku,pa me mm budio da idem u sobu sto se patim😁. Noc nam je bils ok zaspala u 19h prvo budenje u 4.30 i sad u 7h vec mjauce.Vani neko vrijeme uzasno,tmurno,magla

deeka
    11. Veljača 2017. 07:47

Ugolina nadgleda vinograd, sanjarkin zet se kravi po mekanom 😍😍

Ugolina
    11. Veljača 2017. 08:06

Jutro jutro, kava mirisi deeka.... Noc nesto se cesce budila al odkako kampiramo zajedno na madracima na podu,uopce to ne kuzim nit pridajem vaznost,nit ustajem 😂

Ugolina
    11. Veljača 2017. 08:07

Zadatak na slici-pronadi bebu 😂

Littleladybug
    11. Veljača 2017. 08:51

jutrooo...zahvaljujem na kavici 😀😀
    kod nas noc klasika, budenje za bebu budenje za tatu..kasljucanje manjeg, povracanje veceg..ali manjeg jos i mogu tolerirat,veci ce bome na balkon pa nek se celici 😂😂
    Ilani i meni je meningitis prvi pa napamet po simptomima, al nisu bas tako izrazeni svi simptomi pa mislim da je vise nekakva viroza koja u porastu temp prati ukocen vrat..svakako.ce ic u dr jer u ovom vremenu prehlada, gripa i kojecega neda mi se uopce razmisljat sta mu je,zato postoje doktori
    Ugolina puzaliste spavaliste kampiraliste vam je super 😍😍 nasla sam zlicu juhuuu
    Deeki stize muz i preuzbudena je 😁😁 zaljubit ce se cim dode ako Aurora dozvoli 😁😁😁
    Ellie nemam ogradicu od D&R jer na moj krevetic ne moze,moje sipke su plosnate i uske pa ih ne mogu namontirat..ugl malo skuplje su al se cine super, pogotovo kad bebe postanu aktivnije jer je sve spuzvasto a vidis bebu jer nije zaklonjena kao kod klasicne ogradice 🖒
    Eva 😍😍😍
    teti Sanjarki dugujem recept, to ce u poseban post

11. Veljača 2017. 08:58

Jutro mame!  
    Deeka mmm kavica. 
    I kod vas se noći pokvarile? A svi smo u istom sosu, malo spavamo, malo ne. Vjerojatno će zubic. 
    Abies, i meni je smajlic divovski, valjda će popraviti, još ustimavaju. 
    Jambica ma eto, nasekiras se bez veze. A uvijek kažem, slušaj svoj osjećaj i instinkt, nećeš pogriješiti. Al kad ti netko kaže da nešto nije kako treba zabrines se ipak. Eva je medena mala gazdarica, uživa ona 😍😁
    Ugolina, ajme koji teren vi imate, uzivancija!  Ja pronašla bebu, eno je u gornjem lijevom kutu pod pokrivačem 😁

Littleladybug
    11. Veljača 2017. 09:01

Mjere su salice od 2,5dcl i odgovaraju za crni pleh od pecnice
    Biskvit: 3salice brasna, 2.5salice secera, 1salica ulja, 2.5salice tek.jogurta,3zlice kakaa,2zlicice sode bik.,1zlicica pzp
    Pomijesas suhe sastojke, dodas ulje i jogurt dok smjesa ne postane glatka i puna mjehurica. Osobno smanjim malo secer i ulje, mozes i ne moras. Brasno prosijem jer ga i inace prosijavam za biskvite,budu mi ljepsi.
    Izlijes u namasceni i pobrasnjeni pleh,protreses da se ravnomjerno rasporedi i peces cca 30min na 180°C.
    Provjeris cackalicom kad je pecen. Kad se ispece pustis ga da se malo prohladi i za to vrijeme pripremis preljev.
    Preljev: 150g masla, 150g cokolade za kuhanje, 20 zlica mlijeka,6 zlica secera
    Otopis u loncicu maslac i cokoladu, dodas secer i mliejko i kuhas par min dok smjesa ne postane glatka. Osobno pojacam mlijeko i cokoladu jer bude puno socniji kad je vise preljeva.
    Topli biskvit izrezes u kocke i prelijes preljevom.Trebao bi doslovno plivat u cokoladi. Malo vilicom razmaknes kocke da preljev ude u pukotine i to je to..Mozes ga jest tako toplog, sa kuglom sladoleda od vanilije za prste polizat. Moze stajat koliko hoces jer nema jaja. Kod mene nikad ne dozivi starost 😂 

Ugolina
    11. Veljača 2017. 09:15

babycoming

Mjere su salice od 2,5dcl i odgovaraju za crni pleh od pecnice
    Biskvit: 3salice brasna, 2.5salice secera, 1salica ulja, 2.5salice tek.jogurta,3zlice kakaa,2zlicice sode bik.,1zlicica pzp
    Pomijesas suhe sastojke, dodas ulje i jogurt dok smjesa ne postane glatka i puna mjehurica. Osobno smanjim malo secer i ulje, mozes i ne moras. Brasno prosijem jer ga i inace prosijavam za biskvite,budu mi ljepsi.
    Izlijes u namasceni i pobrasnjeni pleh,protreses da se ravnomjerno rasporedi i peces cca 30min na 180°C.
    Provjeris cackalicom kad je pecen. Kad se ispece pustis ga da se malo prohladi i za to vrijeme pripremis preljev.
    Preljev: 150g masla, 150g cokolade za kuhanje, 20 zlica mlijeka,6 zlica secera
    Otopis u loncicu maslac i cokoladu, dodas secer i mliejko i kuhas par min dok smjesa ne postane glatka. Osobno pojacam mlijeko i cokoladu jer bude puno socniji kad je vise preljeva.
    Topli biskvit izrezes u kocke i prelijes preljevom.Trebao bi doslovno plivat u cokoladi. Malo vilicom razmaknes kocke da preljev ude u pukotine i to je to..Mozes ga jest tako toplog, sa kuglom sladoleda od vanilije za prste polizat. Moze stajat koliko hoces jer nema jaja. Kod mene nikad ne dozivi starost 😂

Kakav ti je to kolac??? Zvuci  mmmmmmm 👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.