Wow Abies 👍 bravo cura.
Ena jos patuljka glumi
Nego, jel ko ima one navlake s stranice http://dadaandrocco.com/product/navlake-zvjezdice-roza/ uzela bi nesto takvo
Večer napokon u lezecem..
Cura spava pored mene💕Sin i mm se igraju u boravku,velika cura spava kod bake.
Eli uživajte sutra ,stavi nam joj u slikicu..
Sanjarka je stalno zaljubljena ,neka 💖
Ugolina super vinograd!!!
Ilani bravo za shopping.Ja neću o tome niti pričat ,moram hitno kesu zatvorit😌
Baby nek tm obavezno ode u dr.
Ja se nadam da da ću zaapat čim prije,ujutro mi frizera,pa gluma,jedan dj.rodendan uglavnom treba skupiti snage💋
I da i meni Tpol fali😘
Rita 😍😍😍 jooj što su slatke svima bebe da se čovjek rastopi i raznježi😊
Ellie, ja prvi put vidim takve navlake. Izgledaju jako simpa, super ideja umjesto ogradice👍
Ilani imaju te navlake za jednu stranu a ostak se stavi ogradica (imaju isto). nasa je ogradica iz Ikee pa je niska dosta. Mislim da cu ju uzet
Wow Abies 👍 bravo cura.
Ena jos patuljka glumi
Nego, jel ko ima one navlake s stranice http://dadaandrocco.com/product/navlake-zvjezdice-roza/ uzela bi nesto takvo
E nikad nisam tak nes vidla nit mi palo na pamet da postoji, prefora izgleda 👍👍
Hello mame 😘
Ja se evo kravim dok mi sin dopusti. Upravo je odradio svoj drugi spavanac, oba po pola sata 😥😥.
Ja soliram, mm morao ici na neki sprovod na selo a mudrica u skoli. Prehlada je bolje. Nije bi pritisak u glavi kao jucer no bas sam slaba pa se izlezavam.
Jutros smo isli do jednog vrtica u st. Mora teta pitat vlasnicu da li se uopće mozemo prijavit s obzirom na prebivaliste. Ako da javit ce se pa ide na listu cekanja no tada st klinci imaju pravo prvenstvo. Bas sranjola s tim vrtićima. Ugl moja sestra ce ga svakako čuvat do 9mj 👌👌👌👌 do tad ce nadan se negdje i upast.
Doruckovao je gotovu kasicu pecena jabuka-vanilija. Rucak opet preskačemo pa cemo kasnije jabuku-griz da iskoristim jos ovu jabuku koju imam
Sinoc spavao ok. Hranjenje u 1h bilo dosao meni u krevet tek oko 7 pa produzio do 8 a i ja s njim 👌
Sanjarka, koju vaniliju koristis?
Sad sam nabrzinu preletjela zadnja 2 dana, nasla na fejsu neku grupu sa kasicama pa tamo visim 😂
Evo vec tjedan dana beba nije jela kupovnu kasicu, imaju dobar utjecaj na mene 💪💪
Illani, vec su se strasti smirile ali bas mi je to grozno kako te bediraju bez razloga. Moja eva se vrti na sve strane, svaki dan ocekujem da ce propuzati po propisu, ali bome kad dodje kod neoznatog, nema predstave. Ne znam sta oni ocekuju.
Izbila nam gornja dvojka neki dan, cekam i drugu, sve je napeto.
Noci nam klasika lose 😂
Puse ljetnicama 😚
No, htjela sam odustati od slanja ali mi poslalo.
I ne mogu obrisati, jel?
Sortiraj odgovore
Najstariji