Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Drage naše korisnice, obavještavam vas da odsad možete postaviti i fotografije u postove ako želite. Za to možete koristiti zadnju ikonu u nizu nakon smajlija i citata.
Dobra večer mame! Eto nas uspavljujemo se, pjevamo i stipamo mamu 😀 Bili na vježbama. Plakali cijelo vrijeme dok je teta držala. Čim sam je uzela, kao da netko prebacio program, gospodična je počela pričati s tetom i mahati joj pa-pa. Vijest dana je da teta nema termina za vježbe sve do 1.3,a i od onda smatra da nije potrebno da dolazimo svaki tjedan. Ma ne znam više... Sanjarka, super vam je krevet. Kupovala sam u Zari, Nikolini jednu preslatku jaknu za kraj zime - proljeće, velikoj seki maskirne hlače (to će ići za rockas, uskoro joj je) i par majica. Ellie, baš preslatki kompletic si naručila. A Ena je 😍😍😍 Uživajte sutra! Ugolina, super vinograd! I meni fali Tpol.
Hvala cure, sad vidim da treba ući u profil, a već sam se ponadala da su uveli privatne poruke. To bi svakako trebalo, svaki forum to ima. Babycoming, šalji muža Dr obavezno, to s vratom i temperaturom može biti simptomi meningitisa, ja sam to imala!
Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji