Ugolina neki brzinski sto mm obozava..socni cokoladni biskvit s coko preljevom..mozes ga zamutit kad god hoces jer obicno imas sve doma za njega 😀 i najbolji je jos topao 🖒
Jutro mame 😘
Ja i cetvero djece se druzimo dvoje mojih, dvoje bratovih. Veselo 😅
Spavali super papanje u 3h ostalo sve mirno prespavao to se traži 👍. Probudio se oko 8. Sinoc ga malo razjebucnili. Vodili ga u sveki oko 19.30h pa zaspao u autu, probudio se kod nje pa joj opet zaspao oko 20.30h pa ga mi probudili kad smo dosli po njega pa opet zaspao u autu pa se opet probudio kad smo dosli kuci...mislila sam da ce mi uzvratit kroz noc al nije 😂😂😂
Odoh oprat kosu pa na kavu. Citam vas posli 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana predivna Nelica💖💖💖papiga cooler pravi!!!
Jambice i tvoj dječak je predivan💟
Ove ostale predivne bebe znam tj.vidjela sam ih💟
Moja cura se u 1:30 probudila ,tj.Ja sam se probudila a ona fino stoji na nogama ko da je podne i trga maramice na komadiće(imam most povise kreveta i sanduk)pa joj super dođe za dizanje..brže sam je pristekala na sisu da se ponovo onesvjesti😱
Ja obavila fenieanje,pijem kavu u mojoj kavani i odmaraju mozak💋
Aaahahaha rita stoji i trga maramice!!!! Ko zna koliko ih je pojela 😲😂😂😂😂😂😂😂😂
Jambice i brojcana, curice predivne 💕💕
Mala deeka,sretan polurockas!!!!! I sterni minici kome nisam ovih dana 😘😘
Hello! Da se i ja malo ovdje javim. Sva sam istrgana... 😣😩 Jucer do 16h nisam sjela, tek u pol 1 doruckovala... Cijeli dan nesto... Marcel navece lijepo zaspao oko 20h, probudio se oko 21, dala vode i spavao bez greske do ponoci. Onda popio ad i sljedece budenje oko 3. Dala mu cicu i od tad budenje svakuh sat vremena... Ali to bi i bilo ok da nisam od 3-7 opet sjedila u krevetu zbog ovih bestija 😣😣😣 Legla tek nakon ponoci jer smo s mm gledali neko film, a od 3 skoro nisam ni spavala 😩😩
Marcel upravo zaspao i najrade bi mu se sad pridruzila ali se moram bacit na ciscenje kupaone. 2 tj je nisam cistila i vec me moli da je operem 😁😁
Sretan polurodendan Aurori!!!! ❤❤🎉🎊🎀🎁🎂
Vise nisam zapamtila sto ste pisale. Znam samo da su sva djecica predivna! 😍😍
Saljem 😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji