Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sanjarka kolac je no name, uglavnom cokoladni biskvit s jogurtom koji se prelije preljevom od cokolade tako da ga dobro natopi i bude bas socan..gotov za cca pola sata i najbolji je topao s kuglom slaje od vanilije 😁 Ugolina drago mi da sljaka lezanje na podu, mozete u izvidace 😂😂
Zatisje i danas 😁 Moja sirena je pocela jucer i danas da glasno vice "amm amm maam" znak da je gladna😍 Ja kuham tortilje rucku to mi je postalo jednom tjedno obavezno 😁
Kako su bubana djecica?
Tortilje su zakon! 👍 ja ih spreman svako drugi tjedan aj da nam ne dosadi. L se bas svidaju, vole ih i tvoji klinci?
Evo gazdarica obavila inspekciju pa usput malo brojala i tako, uglavnom imamo nesto vise od 600 trsova 💪 usput da isprobam novu mogucnost stavljanja slike
Super vinograd 👍 Znaci inspekcija prosla dobro? Nisu zabusavali? 😂
ja u iscekivanju babina, malac spava tata je u horizontali na podu..opet mu raste temp i koci vrat..napokon je skuzio da bi bilo zgodno otic do dr 😅😅 e barba Hrvoje hvala 😀😀 Ugolina na kraju je najbitnije da ste naspavane obje, pa kako god to bilo 😁
Vecer. Bebo pava, mama istusirana I spakirana. Idemo sutra k frendovima u Gorski kotar u vikendicu. Super je sto frendovi imaju puno previse love pa imaju I bazen unutarnji tako da se sprema plivanac. Kupili Eni swimmtrainer tako da cemo se brckat.
Ugolina super vinograd. Nas je deda dao braticu I bratic ima bas volje do tog pa se sav dao u to, posadio sve nove sorte. imaju odlicno vino. Ide I na izlobe. A meni su vrata podruma uvijek otvorena 😁🍶🍷🍶.
Stricek Hrvoje bravo za slikice. Hm iiiii zaboravila dalje.
Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji