Jutro cure.
Noc ok.ujutro malo placa zbog zubica. Danas navecer izlazak neki, bebo cuva rodica.
Vrijeme sugavo ko I zaddnjih 2 mj..
Idem kavu popit
Jutroooo 😘 kakvo je ovo vrijeme vani? Bljak.
Mi smo ok spavali. Jedno hranjenje u 2h i prikrpio se mami u krevet u 6 no to je vec klasika 😂 spavali do 8 svi 👍
Sad se spustili do bake ona ga uspavljuje a ja mozak na pasu 🤓.
Tata išao nesto pomoc mom bratu, mudrica pise domaci.
Rucak-mi teletinu u umaku s bizima njemu cu neko povrce. Vjerovatno mahune, krumpir i mrkvu.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mare povracanje? Jel bolje danas? 🤗
Sunshine ma jesi ti trosila novce na sebe a ne na Tenu? Bravisimoooo 😎👍👌
Ilani kako je prosla noc?
Llr i ekipa se ubija u slatkom 😂😂😂
Babycoming koji kolac? O sutra uzivancijaaaa 😎😎
Neli luda skroz 😂😂😂
Mame 😘
Mi došle iz šetnje. Pa i nije tako hladno vani kako se čini. Jutros sam bila u shoppingu online, milina 😊,sad čekati paket.
Noć je bila ok, ako ne računamo paradu do ponoći.
Sad se bacamo na kuhanje. Nama juha, pile, mlinci, Nikolini pileća juha i carska mješavina.
Illani I ja sam nocas grijesila online. Kupila joj na nextu onaj kompletic s jednorogom http://www.nextdirect.com/hr/en/girls/younger-girls/chasing-rainbows/3
Sad cu cekat lidl pa cu joj u h&m kupit ostalo sto ce joj falit
Sanjarka bolje sam hvala na pitanju,prehlada me ulovila na kraju nos curi,glava me boli i grlo. A sama sam si kriva ja u kratkim rukavima izadem na buru,u nedelju sam pokisnula zbog drva
Evo mene..
Noc,prvo sam se ja morala adaptirati na to novo mjesto za spavanje,a moguce da je pun mjesec il nesto?!? Uglavnom,savrseno sljaka,ona se probudi ja samo dodem do nje,ona nastavi, bilo je par budenja za cicu al sve mi kroz polusan i u magli..pocica zaspe,okrenem se i nastavim..uglavnom,super!!!! Jeej!!
Dosli kod mojih,muz prvo na katastar i u gruntovnu nes se raspitati oko tog naseg zamljista di nam je vinograd,sad su otisli on i moj stari i buraz gnojit vinograd 💪 bebolina stoji i drzi se uz namjestaj,povremeno se pomice lijevo ili desno 😍 spava joj se,al uskoro ce mama doc s posla umorna pa nek si njih dvije skupa idu njonjat,a ja mozak na pasu...il kavu il u inspekciju na grunt 😂😂
Sanjarka bolje sam hvala na pitanju,prehlada me ulovila na kraju nos curi,glava me boli i grlo. A sama sam si kriva ja u kratkim rukavima izadem na buru,u nedelju sam pokisnula zbog drva
A mi mame najmanje mislimo na sebe. Brzo ozdravi 🤗🤗🤗🤗
Meni kratko trajalo vec danas ko nova 👌
Evo mene..
Noc,prvo sam se ja morala adaptirati na to novo mjesto za spavanje,a moguce da je pun mjesec il nesto?!? Uglavnom,savrseno sljaka,ona se probudi ja samo dodem do nje,ona nastavi, bilo je par budenja za cicu al sve mi kroz polusan i u magli..pocica zaspe,okrenem se i nastavim..uglavnom,super!!!! Jeej!!
Dosli kod mojih,muz prvo na katastar i u gruntovnu nes se raspitati oko tog naseg zamljista di nam je vinograd,sad su otisli on i moj stari i buraz gnojit vinograd 💪 bebolina stoji i drzi se uz namjestaj,povremeno se pomice lijevo ili desno 😍 spava joj se,al uskoro ce mama doc s posla umorna pa nek si njih dvije skupa idu njonjat,a ja mozak na pasu…il kavu il u inspekciju na grunt 😂😂
Bravo za dobru noc 👌👍👌
Najbolje ti ic u inspekciju 😂😂😂
Ellie i Ilani shopingirale 👍👍 joj sta to volim kao da sam i ja 🤓😄 . Ilani koje si ti stranice opustosila?
P. upravo jeo bocu , ostao lezat na meni pa ce nadam se zaspat. Prvi spavanac trajao 40min. Za dorucak mu od nestlea dala neki desert s keksom i vanilijom.
Cekam da zaspe pa da se uhvatim rucka
Sortiraj odgovore
Najstariji