Illani drago mi je da si rijesila s mm. I moj tako reagora kad se zaredaju gore pregledi a kao sve dobro..
Bit ce vam sad ritam ici gore svaki tjedan. Kad imate opet? mozda ce se naviknut Nikolina na tetu Nedu. Drzim vam fige
Idem pavat. Nocccc
Ellie, nadam se. Još k svemu Nikolina sada inače u fazi kada ne voli nepoznate ljude, većina beba imaju takav period. A valjda će se već naviknuti. Idemo sutra pa ćemo dobiti termin za dalje, ovaj sutrašnji termin još ostao od Ines.
Dakle, više nisam sigurna što će biti noćas. Zaspala je u 20.30 i dosad se probudila jedno deset puta. Opet neću moći pod tus večeras.
Ugolina, a mozda se zato zlica toliko budila, jer mama hrce 😂😂😂 Stavi joj cepice u usi 😂😂😂
Nadam se da ces se sad bolje naspavati! 😙
Ilani, ni ja nemam taj problem da nebi mogla vrtit natrag poruku...
Sanjarka, a je taj Gigi izbirljiv 😂😂 Mogla si mu staviti prekrivac preko puzli, mozda bi i onda mislio da je na krevetu 😂😂 Ali nadam se da ce to sad funkcionirati i da ce mama imati malo vremena za odahnuti 😙
Brojcana, nadam se da ce zubici uskoro izaci i da ce se nervoza smanjiti! 😙
Mare opet riga. Jesi sigurna da je od feferona?? 😂😂😂😂
Sunshine, ja bila samo u dm-u i prehrambenoj i opet ostavila 50€ 🙈🙈 Bolje mi je kad mm posaljem u trgovinu 😂😂
Vi se sve redovito zaljubljujete a ja se jos uvijek borim s tim blesavim gljivicama 😭😭😭 i kao bonus mislim da sam dobila jos i upalu mjehura 😭😭 a ne znam gdje, od kud?? Vecinu vremena provodim u kuci, kad i iden van sva se zabundam... 😧😧
Sliku torte saljem sutra, sad se hladi. I moram pohvaliti mm, on ju je i zavrsio 😍😍 Istina da po mojim uputama koje sam citala u receptu, ali on je mazao kremu i slagao piskote 😊 Radili smo vanilija puding + kokos, a umjesto biskvita piskote. Sutra jos moram slag namazati i ukrasiti. Mozda i bolje da ce se tek sutra jesti jer nas 2 to nebi mogli sami pojesti a tako mozda i moji dodu na tortu 😊
🍵🍵🍵☕☕☕🍵☕⛾⛾ evo kave, nece nitko skuha a vec je puno sati..bice da vam ne treba, vase bebe spavaju dok moja tulumari 😂
Jutro ,gdje su svi??!
Mi smo budni ima sat vremena,imali smo mirnu noć.
Kod ostatka ekipe situacije se smirila,temperaturi ni traga hB.
Ilani vjerujem da će se Nikolina s veremenom naviknuti na tetu u lijepo vježbati😘
Ejic bravo za tm i asistiranje oko kolača.
Ja sa jučer ispekla mramorni i ko prase navalila🙈😤Mm je radio tj.improvizirao da potroši banane - biskvit s bananana,red mermelade,,red banane ,pudding od vanilije,čokolada preko.Tako da smo svi kompletno pretjerali sa slatkim.
Petrić voli mekano,pametan je on😂😂
Ugolina kako je prošla noć?
Dobro jutro! sta je ovo? Nigdje nikog?? 😮😮
Mi imali ok noc do ponoci standardnih 3-4 budenja, posljeponoci se najeo u pol 1, oko 3 duda, 4-pol 5 cica, pol 7 cica i evo, jos (ili opet) spava 😆
U 4 je bio potpuno budan i poceo pricati. Nakon sto se najeo ubacila ga u krevetic i ignore, zaspao sam 😍😍 Jedino mi nije jasno zasto to ne prolazi do ponoci. po danu se isto tako zna sam uspavati ako ne dodem odmah po njega, ali izmedu 20 i 23h ima po nekoliko budenja i ne pali niti duda, samo cica ili ako tata ugura dudu 😕
Moram ustati, zaboravila jucer kupiti mlijeko pa moram jos u trgovinu da rijesim rucak i tortu kad ce on u podne spavati 😊
ok, nesto se dogada cim nema nikog na forumu😁
nista ja cu ko Ugolina malo pricat sama sa sobom 😂
kod nas noc standardna, 5-6 budenja, cendranja, papanja..usavrsila drijemanje u sjedecem 🤗
vidim da se pricalo o zaljubljivanju, i ja sam se sinoc opet zaljubila 😂 sutra malac na cuvanje u bake a mm i ja u zivot 🖒😀😀 garantirano zaljubljivanje u miru bez osluskivanja jel duda ispala
Ejic super za sudjelovanje tm oko torte..moj najbolje sudjeluje tako da je pojede 😁
Ilani sigurna sam da ce Nikolina sve brzo rijesiti, kad se malo opusti i navikne na tetu bude ona pokazala brzo sve sto zna 😘
Ugolina i zlica kampiraju po podu 😂 ja sam odvojila isto krevetic od naseg kreveta jer apsolutno nije imalo smisla 😂
Sanjarka Gigi je ustvari jako mudar malac, on je dobio sto je htio..malo protesta, malo suza i mama popustila.. nece on na tvrdom i sta ces mu sad..ovako lipo na mekanom gusta 😁😁 a motoricki ce savladat ionako kad bude htio pa bilo to na mekanom ili tvrdom
Mare nam povraca 😀 pitanje je jel povraca od feferona na pizzi ili u muzevim gacama 😂😂
jucer radila muzu neki kolac, gotov u pola sata i mozes ga smuckat kad god hoces jer sastojke sigurno imas doma..i papali ga toplog uz zlicu ledovog slaga 😂😂
Prvi spavanac na snazi.
Noc, dosta cendranja, pitaj Boga zasto.
Leda me jos vise bole stalno dizat i vracat u krevetic. Ufff.
Vani neko sugavo vrime.
Dobar dan
Nisam trudna
Ja ne znam jesam li rodila bebu ili mace,jer moja sirena redovito mjauce
Sortiraj odgovore
Najstariji