Marcel sretan polurođendan!
Na prijedlozima au rekli da su ukinuli društvenu mrežu :(
Nek prođe koji dan. Ako ne brojčana imaš viber?
Dobar dan mame!
Evo nas od fizijatra sa Goljaka. Malo sam izvan sebe. Sada i službeno zaostajemo motorički. Nikolina tijekom cijelog pregleda se derala, osim kad je bila meni u naručju i naravno nismo je uspjeli pridobiti da se zarotira ili da se oslononi na ispružene ruke. Cijelo vrijeme je ona pazila gdje se nalazi doktorica i čim bi krenula prema njoj, odmah deracina. Nevjerojatno! Uglavnom, doktorica mi je rekla da ne može u ovoj situaciji imati potpuno jasnu sliku o njenom pravom stanju, da neke stvari radi super, kao sjedenje, hvatanje igračaka, lupanje s njima jednu o drugu, ali u nekim segmentima je na razini djeteta od 6mjeseci. Sada na vježbe moramo dolaziti svaki tjedan. Evo i sutra trebamo ići a meni je već grč u želucu, jer znam da će se opet derati i preznojavati se i onako me gledati "mama spasi me, zašto me ne spasiš?!" Uhhh... Kao kruna svega posvađala sam se s mužem oko toga, jer eto naravno on smatra da nismo nikada ni trebali ići na vježbe, jer je sve savršeno a kamo li ići jednom tjedno. 😖😖😖
Velikom dečku Marcelu sretan minic!🎈🎈🎈 Mama, napravi tortu od Nutelle! 😁
A joooj ilani, sada je ona to sve zakljucila iz razloga sto se nikolini bas danas nije dalo suradivat, mislim stvarno bezveze..
Illani zao mi je zbog ovog na Goljaku.
Mozda vas je trebala narucit ubrzo jos jednom da vidi jel to tako ili los dan. Inace je meni ta dr bas draga.
Svaki tjedan. Ajoj ne znam sto da ti kazem. Bar ste normalniju tetu terapeuticu dobili.
Nisam te pitala jesi si ti uzela putni nalog. Imas pravo iako si iz Zg. Znas to? Trebala bi dobiti 40 kn po meni (2 povratne karte). Nije puno al nakon par mj se skupi
40 po 40..ipak trosis gorivo do tam i nazad doma..ok,za dijete ti nije bed ali ipak
Ellie, ma Dr je skroz ok, stvarno je dala vremena i truda da vidi što Nikolina zna, al nema tu puno pomoći kad se ova moja mala dere iz petnih žila i sva se ukoči. Onda ju je vrtjela, kao radila je onaj brzi test procjene stanja koji se radi kad djeca tako ko moja reagiraju i na temelju svega je onda zaključivala. Bili smo unutra dobrih 40minuta. Tako da ne mislim da dr nije u pravu. Rekla je još da je moguće da ona sve nadoknadi u par dana. Uglavnom, ja mislim da trebamo ići na vježbe bar dok N ne počne puzati ili ne stane na noge. Samo kako preživjeti sav taj stres, lako za mene, mislim na Nikolinu. Da smo bar odmah imali pravu tetu, sigurna sam da bi bilo drugačije. Ko što kaže Ugolina, možda bi Nikolina bolje surađivala.
Da Ellie, hvala za info o putnom nalogu, mislim da sada se stvarno isplati to izganjat.
Hello mame 😘
Ja se evo kravim dok mi sin dopusti. Upravo je odradio svoj drugi spavanac, oba po pola sata 😥😥.
Ja soliram, mm morao ici na neki sprovod na selo a mudrica u skoli. Prehlada je bolje. Nije bi pritisak u glavi kao jucer no bas sam slaba pa se izlezavam.
Jutros smo isli do jednog vrtica u st. Mora teta pitat vlasnicu da li se uopće mozemo prijavit s obzirom na prebivaliste. Ako da javit ce se pa ide na listu cekanja no tada st klinci imaju pravo prvenstvo. Bas sranjola s tim vrtićima. Ugl moja sestra ce ga svakako čuvat do 9mj 👌👌👌👌 do tad ce nadan se negdje i upast.
Doruckovao je gotovu kasicu pecena jabuka-vanilija. Rucak opet preskačemo pa cemo kasnije jabuku-griz da iskoristim jos ovu jabuku koju imam
Sinoc spavao ok. Hranjenje u 1h bilo dosao meni u krevet tek oko 7 pa produzio do 8 a i ja s njim 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic ohladim vodu navecer pa je stavim u termosicu, ad ceka u dozeru pa to dvoje samo smuckam sekund i gotovo.
Llr kako ste? Abies? 🤗🤗🤗
Babycoming počelo uvođenje drugog obroka? 👍 kako je muz?
Lucy i ti imas bebu koja slabo spava danju? 😥😥 i mi se ujutro budimo ugl oko 8 bez obzira kad legao
Hrabra Aurora nije plakala kod vađenja krvi 😘
Brojcana 🤗🤗🤗
Sirena komad cure 😎😎😎
Ilani dijete place jer je u pitanju nepoznata osoba meni je to normalna reakcija. Moj je zadnji pregled u dr proplakao od do...oni su sad u fazi straha od nepoznatog. Bit ce to ok mozda bas bude suradivala unaprijed 😘😘😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji