P. je fina guzica. Cisto sumnjam da ce na ovom mekom podu ista motoricki napredovati no aj nek se dite veseli 😄😄😄
Brojcana uh! Ajde bar je 3h odspavala kroz dan 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja se cesto zaljubljujem, samo se ne hvalim! A sad je susa jos koji dan
Ugolina se zaljubila,ma daj 😁😂😁🙌🙌
Ja sam jutros se zaljubila,mislila sam i veceras ali nema sanse. Maloprije sam dusu izrigala,mm kaze to je od ljutih fafarona. Pojela sam brdo njih na pizzi.
Nemojte zamjeriti sto nisam nista zapamtila i sto se slabo javljam danas glumim bolnicarku 😊 mm je bio od pomoci pa je sina uzeo sa sobom vani da rade oko auta da popravljaju
Tina lucija pa gdje si? Baš pitam za tebe na drugoj temi?!
Kaže striček da sad i slike možemo dodat. A kako?
Super brojčana. Nadam se da imaš koju od onih slika na profilu da te prepoznam. Da ne pišeš tu adresu za darivanje. Hb moj se još na firmu vodi 098443923
Pišem dalje kasnije
Pozdrav zene.
Grijesila sam u c&a. Za sve je kriva Mare
Kupila dvije suknjice za posao i dvije bluzice.
Puno ste pisale pa sam na svakoj str ponesto procitala.
Hvala svima za cestitke za minic.
Zapamtila sam post od Ilani jer niti mi nismo dobro prosle na kontroli. Znaci oni bi svi da beba u 5 ,10 minuta pokaze nepoznatoj osobi,u nepoznatom prostoru sve kaj zna. Yeah,not gonna happen!!
Tako da nam je produzila za 3 mj. Al kako ti kazes...ici cemo dok se ne posjedne i propuze....pa nek bude pod nadzorom. Kao krenula u dobrom smjeru ali joj sve treba pokazat i vjezbat,nije od onih kaj sami skuze. I da joj uskoro necemo oduzimat 3 tjedna korekcije dobi🤔....
Muz ti naravno nije u pravu. Probaj se opustit,ako inace sve radi super doma onda... Ja nisam tolko panicarila jer je ona meni doma i na vjezbama super .
url=https://lilypie.com]
Vecer. Evo stigla nam rodica br.2.. igrale se lijepo I zapala oko 8.
Sad papamo guacamole I tortilja cips I igramo alias
Illani putni nalog uzmes od pedijatrice. Ak pocne nesto da nemas pravo- imas sigurno.
Sto se jos pisalo. Ugolina se zaljubljuje po obicaju, Gigi voli da mu meko I da smanjili tickere 👍👍👍
Sunshine i ilani,oni se ponasaju ko da vasa djeca nece nikad sami se posjest ili prohodat ako ih se ne forsira..pa budu kvragu kad budu spremni..eh,nisu ukalupljeni u ono sto pise u literaturi
Sunshine, koliko često ste vi na vježbama? Nama kontrola isto trebala bi biti za tri mjeseca, ali smo dobili termin tek 12.6😲 Dotada znači svaki tjedan treba ići gore. Ah... .vidjet ćemo. Sad s novom tetom očekujem nešto više. Definitivno me ne bi sve to toliko mučilo da Nikolina uživa u tim vježbama kao većina djece. Ona samo vrišti i pruža ruke prema meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji