Tu ste! Gledam koje zatisje majko moja hajde smanjili su tickere sad nam je bas lijepi forum 😍😄😄 jos nek maknu ovo prikazi vise i ja sretna...
P. zaspao u 20.30h. Daklem od 15.30h bio budan i to sve bez problema. Rasteeee. Nadam se mirnoj noci da i ja malo dodem k sebi od prehlade, jel puno trazim? 😂
Danas popodne sam ga stavila na puzzle prvo je 20min lezao na ledjima di sam ga i stavila a onda je krenuo plakat sa suzama da mi je puko film. Skupila sve puzle, vratila tapet i preko njega prekrivac sad mu lipo kao da je na krevetu. Skoro sat ipo se igrao na tom bez da je a rekao 😍😍😍
Griz jabuku opet sve smlatio. On vise nema samo obroke nego i kad bilo tko od nas jede krene vikat na nas i sta ces uvijek dobije koji zalogaj našeg 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahaha a petar smijesni..kaj bi on na tvrdome lezao!!! Zamisli ti,na prekrivacu moze 😂😂😂😂😂
A di je brojcana,jesi prezivila dan?
Meni se taaakooo spava,a moram jos pod tus skoknut i bilo bi lijepo sude povadit iz masine,al nek stoji do jutra.. Sutra muz ima sl.dan pa idemo kod mojih odmah ujutro jer muz mora u vinograd ic nekaj delat,buraz ce ic s njim da mu pomogne..mama tek oko dva dolazi s posla,al najmladi buraz je doma, bude on zabavljao bebusku..
Ejic hocemo sliku torte kad bude gotova 😘😍
Ugolina hocu taj kornet! Svaki put me mamis s tim sladoledom 😄 haha da vas dvije ce te očito spavat dok se ne preseli skupa 😂😂😂 javi kako je prosla noc bas me zanima.
Ilani kod vas sve dolazi na svoje sa spavanjem 👍👌👍.
Mi cekamo drugu gornju jedinicu. Ima i 10 dana da je prva gornja izasla valjda ce i ova kroz koji dan no nije toliko strašno nervozan danas bio vise mi je to sta ne zeli dugo sam i sve mu za cas dosadi. Kolica su za sad u kuci za spavanje ugl predobra su. 3u1 su u autu za daljnje setnje dok jaje ne preraste onda idu na prodaju...ja sam ok. Malo slaba al bitno da nema temp bit ce to sutra valjda ok.
Ja nemam taj problem s postom, bas cudno 🤔
E i zaljubila sam se danas,to vas dugo nisam obavijestila 💕💕💕😂😂😂😂😂 iako sam se zaljubljivala i u meduvremenu
E i zaljubila sam se danas,to vas dugo nisam obavijestila 💕💕💕😂😂😂😂😂 iako sam se zaljubljivala i u meduvremenu
😂😂😂😂😂😂
Pa i ja se zaljubim puno cesce nego sto se ovdje sjetim rec, da nebi pomislili....😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji