Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Veljača 2017. 22:48

Hm, ja sam ipak nekoga prijavila adminu, ne znam sad koga, išla gledati koji je to znak gore u desnom kutu kod svakog posta 

ejic
    07. Veljača 2017. 22:53

Deeka, jeste se probali kupati u velikoj kadi? Moj sad vise uziva u velikoj kadi jer ima vise mjesta za lupkanje rukicama i nogicama, a i vise je vode pa mu je ljepse kad pljusti voda okolo. Probaj joj dati neke od tih igracaka za vodu u ruke, mozda joj to odvrne paznju od toga da se sad kupa.
    I mi smo na pocetku imali problema s kupanjem, nenormalno vristao. Onda smo probali potrbuske, to je bilo ok toliko dugo dok je imao mjesta u kadici, kad vise nije imao mjesta lupkati onda se opet poceo buniti ali se opet smirio u velikoj kadi (mi smo imali mali ikeinu kadicu pa ju je brzo prerasao)

Ugolina
    07. Veljača 2017. 22:57

Sad znamo i kak se brojcana zove hihihi 😂 susedi u akciji,a? Strasnoo

Moja mala danas spavala ujutro,pazite sad ovo, od 9 do 12:10, i onda popodne jos od 15 do 16:30, onak wtf?!?? A navecer sam ju uspavala tek nesto prije 22.. Kako ce spavat od silnog spavanja po danu

Ugolina
    07. Veljača 2017. 23:01

Kak da smanjim ticker, mozda oni to poprave

Ugolina
    07. Veljača 2017. 23:06

ariana.drazenovic52

ugolinapa cek malo,jel ono tvoje ime sto pise kad sam te citirala ili-jer moje nije??d

Daj me opet citiraj da vidim 😂😂

07. Veljača 2017. 23:07

Osjećam se jako glupo. Kako se zove Brojčana? 

07. Veljača 2017. 23:09

Aha, sad kužim 

Ugolina
    07. Veljača 2017. 23:09

Haha,pise joj kad ju citiras u korisnickom imenu,ovo sto su sjebali!!! Evo vrlo javno cu reci da,zovem se martina 😂😂

TPol
    07. Veljača 2017. 23:12

Samo da isprobam novi forum mozda sad bude htjelo s mobitela. Ne svida mi se nije pregledno
    Nisam vas procitala neznam gdje sam stala
    Opet su mi vruci tabani kao u trudnoci, od cega? 

07. Veljača 2017. 23:14

Martina, drago mi je  Striček rekao da će to popraviti do ponoći.  To su osobni podaci, ne bi to tako smjelo biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.