Hm, ja sam ipak nekoga prijavila adminu, ne znam sad koga, išla gledati koji je to znak gore u desnom kutu kod svakog posta

Deeka, jeste se probali kupati u velikoj kadi? Moj sad vise uziva u velikoj kadi jer ima vise mjesta za lupkanje rukicama i nogicama, a i vise je vode pa mu je ljepse kad pljusti voda okolo. Probaj joj dati neke od tih igracaka za vodu u ruke, mozda joj to odvrne paznju od toga da se sad kupa.
I mi smo na pocetku imali problema s kupanjem, nenormalno vristao. Onda smo probali potrbuske, to je bilo ok toliko dugo dok je imao mjesta u kadici, kad vise nije imao mjesta lupkati onda se opet poceo buniti ali se opet smirio u velikoj kadi (mi smo imali mali ikeinu kadicu pa ju je brzo prerasao)

Sad znamo i kak se brojcana zove hihihi 😂 susedi u akciji,a? Strasnoo
Moja mala danas spavala ujutro,pazite sad ovo, od 9 do 12:10, i onda popodne jos od 15 do 16:30, onak wtf?!?? A navecer sam ju uspavala tek nesto prije 22.. Kako ce spavat od silnog spavanja po danu

ugolinapa cek malo,jel ono tvoje ime sto pise kad sam te citirala ili-jer moje nije??d
Daj me opet citiraj da vidim 😂😂

Haha,pise joj kad ju citiras u korisnickom imenu,ovo sto su sjebali!!! Evo vrlo javno cu reci da,zovem se martina 😂😂

Samo da isprobam novi forum mozda sad bude htjelo s mobitela. Ne svida mi se nije pregledno
Nisam vas procitala neznam gdje sam stala
Opet su mi vruci tabani kao u trudnoci, od cega?

Martina, drago mi je Striček rekao da će to popraviti do ponoći. To su osobni podaci, ne bi to tako smjelo biti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji