Hm, ja sam ipak nekoga prijavila adminu, ne znam sad koga, išla gledati koji je to znak gore u desnom kutu kod svakog posta
Deeka, jeste se probali kupati u velikoj kadi? Moj sad vise uziva u velikoj kadi jer ima vise mjesta za lupkanje rukicama i nogicama, a i vise je vode pa mu je ljepse kad pljusti voda okolo. Probaj joj dati neke od tih igracaka za vodu u ruke, mozda joj to odvrne paznju od toga da se sad kupa.
I mi smo na pocetku imali problema s kupanjem, nenormalno vristao. Onda smo probali potrbuske, to je bilo ok toliko dugo dok je imao mjesta u kadici, kad vise nije imao mjesta lupkati onda se opet poceo buniti ali se opet smirio u velikoj kadi (mi smo imali mali ikeinu kadicu pa ju je brzo prerasao)
Sad znamo i kak se brojcana zove hihihi 😂 susedi u akciji,a? Strasnoo
Moja mala danas spavala ujutro,pazite sad ovo, od 9 do 12:10, i onda popodne jos od 15 do 16:30, onak wtf?!?? A navecer sam ju uspavala tek nesto prije 22.. Kako ce spavat od silnog spavanja po danu
ugolinapa cek malo,jel ono tvoje ime sto pise kad sam te citirala ili-jer moje nije??d
Daj me opet citiraj da vidim 😂😂
Haha,pise joj kad ju citiras u korisnickom imenu,ovo sto su sjebali!!! Evo vrlo javno cu reci da,zovem se martina 😂😂
Samo da isprobam novi forum mozda sad bude htjelo s mobitela. Ne svida mi se nije pregledno
Nisam vas procitala neznam gdje sam stala
Opet su mi vruci tabani kao u trudnoci, od cega?
Martina, drago mi je Striček rekao da će to popraviti do ponoći. To su osobni podaci, ne bi to tako smjelo biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji