Jel samo ja pisem tako velike postove? opet ne zeli poslati u komadu. Moram na onu novu temu...
Llr, puzaliste voli jedino kad je ukljuceni baby gym, ako se ja s njim kotrljam po njemu ili ako mu je uz rub psic pa mu se smije u facu sto on nesmije na puzle 😂😂 Sam nasred puzalista i nije bas sretan
Sanjarka, postoji i uredaj za hladenje vode? Opet cu morati shopingirati? A mm kritizirati sto nam to sve treba 😂😂
Super za gigija!! Jelda da je to preporod kad 2x dnevno tako u komadu odspava? 😊 Ja sam se sad vec razmazila sa ta 2 spavanca od po 2h i mislim da cu ludit sad kad pocne skok i sve poremeti 😣
S danas spavala 3 spavanca, 9:30-10:10(spustila je u krevet i odmah vika i plac), 12:40-13:30(na meni) i 17:00-18:30 u krevetu, ali ja sa njom... Nikako da ju naviknem sama spavat, svaki pokusaj zavrsava histericnim placem od pola sata i onda jos pola sata jeca...
I kod nas danas kupanje, koje to veselje kad ju skinem, a tek kada ide u vodu,aaajmeee!! Deeka, S kao mala se tresla od straha od vode, u jednom trenutku je samo prebacilo...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Deeka pa kako ju tako uspjevas okupat sama?
Ena voli vodu I previse. Sva voda zavrsi vani. I da, volimo patkice I skoljkice I racice koje nam tata kupio za kupanje. Pomazu nam I kod presvlacanenja jer su fine za zvakag
Nema smajlića srce torta....
Ima s mobitela. Ajd nešto. I nema bezveznih prijava adminu.
Malo će mi trebati da shvatim. Moram i ekipu popisat bebe.
Petra imala temp. Lupocet i aad je ok. Počela stajat sve bolje. Eto.
Lijepo svi spavajte 😘
Brojcana, znam kako ti je bilo kad je pas zalajao. Ja bi svog nekad mogla na mars katapultirati kad pocne lajati 10min nakon sto Marcel zaspi 😠😠 Sreca sto je vec navikao pa ga u 90% situacija to vise ne budi, ali ima i onih 10% kad ga probudi i onda je ostatak dana u kazni 😈
To za tv mi nikad nece biti jasno zasto moramo placati. Sto je najgore, nista pametnog na tim programima... Radije bi tih 55€ dala za sky pa gledala tamo filmove koje bi htjela nego za to...a ne moze se ukinuti...😠
Hvala vam za savjete za posjedanje. Sjedi on meni u krilu vec duze vrijeme. Uvijek se nasloni na mene ili ga ja pridrzvam rukama preko prsnog kosa, ali sam sad bila znatizeljna da vidim koliko moze sam i kad se primio za igracku onda je sjedio ravnih leda, inace ne moze tako. Probat cu ga malo stavljati kako je Ellie rekla, ali ga ni ja ne zelim forsirati. Neka on to svojim tempom 😉
Sto se tice foruma, slanja velikih postova i velikih/malih fontova slova, mozda je do mog moba?😕 Smajlice s moba je sad i meni prihvatilo.
Vecer mame!
Evo ja napokon do foruma kad ono opa! Novi forum! Treba se naviknuti. Nisam se mogla prijaviti, izmijenjeno mi je korisničko ime. Hm, jel se to smije tako? Tko su Bruna i Vera?
Ena, srceko, sretan ti minic sa malim zakašnjenjem! 🎈🌸 I bome velika je to palcica narasla, prešišala nas za pola kile i 2cm.😁👍
Josipa i Petra i vama sretni minici! 🎈🎈🌸🌸
Svašta sam htjela komentirati ali sam sad malo izgubljena na novom forumu.
Mi smo dobro. Noći se popravili ali dan ne možeš uhvatit ni za glavu ni za rep. Jučer je imala jedno spavanje od sat vremena, danas tri od 15 minuta. Jede slabo i nakon dvije žlice počinje se grupirati. Jel vama bebači izvode gluposti za jelom?
Bruna ako u 6 miseci nije zavolila, sumnjam da ce sad. Sta je, tu je.
Ellie uglavnom.je ja i mm kupali. Sad on na terenskom radu, pa sama. Ima naslon u kadici pa ne moze nigdi, a ja je pokusavam smirit pricom. Mi dobili patkice i skoljke na babinje. Jos uredno stoji zapakirano
Brojcana sad voli? Kad se to popravilo?
Brojcana vidis, Tesla zna kad mora biti tiho jer djete spava, susjedi ocito neznaju😂😂😂😂 Upozori ih opet malo s stapom o zid 😂😂
Ma i meni cijeli dan tv ukljuceni, ali ne ti programi nego satelitski, a za to ne moram nista placati i jos imaju novije filmove od ovih sta ih treba placati... 😠
Sortiraj odgovore
Najstariji