Sanjarka, ma nisam uopće toliko vrijedna, nego hoću ili ne, moram puno kuhati, jer nije jednostavno nahraniti moju ekipu, dečki su vecito gladni. A često dovedu i društvo. Jučer mi je Lara između nastave i njemačkog u kontrasmijeni dovela četiri prijateljice, normalno sve su gladne. Pa ne mogu svoje dijete nahraniti a njih ne ponuditi. A sutra recimo starijem sinu navečer dolazi ekipa, tako oni često petkom znaju sjediti u podrumu, svirati, igrati igre, nekad se zadrže do jutra, a bolje mi je i to nego da se skicu tko zna gdje po noći. Pa eto opet trebam izmisliti nešto za njih, jer će oko ponoći svi umirati od gladi. A djeca...
Cure hvala 😘😘
Sanjarka, profilna je medenaa, koje okice😍jel to vozi auto? 😁
Da vas pozdravim prije spavanca!trebalo mi sad pola sata da sve procitam
Sretni minici Gigiju i Sirenici😘😘😘😘
Inace,za nevajberuse i mi imamo zub od prekjucer💪
Tema hodalice.Moje cure su bile u njima i nemaju nikakvih problema zbog tog.Pa svi smo mi odrasli tako.Bas mi sestricna neki dan donijela svoju i Katja je odusevljena.Ne stavljam je dugo,al da nesto nabrzaka napravim funkcionira!Nabacam joj igracke pa ih ona baca na pod i tako se zabavi!Cak se uspijeva kretat u njoj,al unazad!
Eto toliko od mene!Zelim svima sto bolju noc
Hodalicu nemam. Neću ni uzimat. Čini mi se da ne bi imala ni kad... A sad da ju imam vjerojatno bi skupljala prašinu. Nekako mi navika stavit bebu u kinderbet pa hodaj skači bacaj. Putni.
I novost, petra spava!!!!
Definitivno Ilani kraljica!ja ti se divim!ja prolupala s troje!povraca mi se od vesa i nereda u kuci!nista ne stizem.Bas te se cesto sjetim u tim situacijama!Svaka cast❤
Hello! Evo mene u krevetu 😊
Djete spava od 20:30, onda pojeo oko 180ml ad, sat vremena kasnije standardno budenje, ponudila mu cicu da je isprazni i uz malo meskoljenja je dalje zaspao. Oko ponoci ocekujem opet glad.
Sanjarka, definitivno se sad nije budio zbog gladi jer sam mu gurala cicu i nije htio. Ja vec ne znam sta raditi s tim djetetom 😣😣 Ali, to je moja beba, sve to je dio odgoja i prihvacam izazov 😊 Bolje prihvatiti tu situaciju i biti sretan kad se popravi nego svaki dan cmoljiti i zaliti se 😉
Ilani, Abies, hvala na savjetima za rat protiv gljivica. Probat cu prvo s canestenom kao sto je Abies rekla, nekih mjesec dana pa cu onda vidjeti jesam li ih i ovajput pobjedila za bar nasljednje 2 godine... 😕 Ako se ubrzo opet vrate onda cu probati Ilaninu metodu 😉
Mene sve strah ovog vikenda 😣😣 Poremetit ce mu se opet cijeli ritam 😣😣 Najrade bi mm poslala samog u hrv 😣😣
U subotu je taj djecji rodendan u restoranu i nemam ideje gdje ga hraniti i staviti spavati. Kod kuce za hranjenje moram uvijek ici u spavacu jer u dnevnoj zuji okolo iako je mir i tisina. Spavanje isto tako. Prije je po danu spavao u dnevnoj, sad ga moram nositi u spavacu jer se inace bori vise od pola sata i spava minimalno sto moze. A u tom restoranu ce biti muzika, svi ce oko njega, jos tamo idemo direkno od tud 😣😣
Ah, komentirale ste hodalicu... Mi smo je dobili. Ne znam jel bi je sama kupovala, tako su ga sad sigurno stavljati unutra. Kad se uopce smiju poceti stavljati u hodalicu? Kad cvrsto sjede ili kad se pocnu postavljati na noge?
Sortiraj odgovore
Najstariji