Nismo samo mi veliki danas! 😍
Sretan 5. minic sireni našoj 🎀🎀🎀🎀🎀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro. Pijem kavu ona keks hvata. Sve bolje joj ide.
Glava me opet boli. Ilani sjetim se tebe kad si napisala dobra noć s 10 buđenja, tako i kod mene. Uspjela čak sanjati...doduše grozote. Tako da očito sam imala komad sna.
Tpol ja sam uvijek za lego. Skup je . Al ne znam meni to super. Imaš teme i onaj klasičan. Volim klasični jer razvija maštu.
Summer proletila tekst. Zvuči mudro. Ne zna azbuku ni vozit avion 😂
Kava popijena ,post pisan u navratima....😘 Ekipi
Dobro jutro!
Sanjarka, bas suprotno! Noc nam bila katastrofalna! Nisam vise ni na sat gledala koliko se budio. U 4 on budan i igrao bi se isto kao i Ena 😩 Ali mu nisam dopustila, ostavila ga u kreveticu i drijemuckao je, kojiput dignuo glavu da provjeri sto je to zasuskalo i mrckao samo kad bi izgubio dudu. Iako sam mu nudila cicu, nije htio, oko 5 kad se valjda vec i umorio je onda pojeo i spavao do 7:20. Opet mu gurnula cicu i spavao sad do 9, a ja ga opet ko prava nemajka ignorirala jos pola sata 😈
Ali nije samo on bio taj koji me budio. Opet sam dole dobila gljivice i zbog toga pola noci spavala u sjedecem jer mi jedino to odgovara u tim situacijama 😠😠😠 Bio je mir sad s tim bestijama skoro 2 godine, a prije sam cesto to imala i bila ko nekoliko gin i svi isto rekli, gljivice. Dali neke vaginalete, canesten kremu i prode, ali za mjesec dva opet dodu, a nemam pojma od kud... Zvuci ko da se ne perem kad te bestije uvijek nanovo dolaze 😠😠
Toliko od mene za sad. Uzivajte u danu! 😙
Zaboravih cestitati minice 😮😮
Sretan minic velikom Gigiju!! 💙💙🎉🎊😙
Sretan minic i mojoj najljepsoj snahi Sirenici!! ❤❤🎉🎊
😙 od Marcela!! 😊
Sanjarka sretnih velikih 8!!! 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 trebalo je to prezivjeti 😂😂😂😂
Sireni sretan minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Sireni i gigi sretni minići!!!
Kud već 8 mj??
Ejic bakterije se riješe, gljivice su postojane. Probaj punih mj dana canasten stavljat. Grozim se na pojam gljivice.
Jambice ja sam još i u rernu stavila. Sorry zaboravih.
Sanjarka sretan minic tvome ljepotanu
Ejic sirena salje pusu Marcelu i zahvaljuje se
Sanjarka hvala,ti si super neke kasice kupila,moram i ja svojoj kupiti.Pravim joj,al nek imam i gotovih.
Sretan minić predivnom Petricu!!!🚼💞i naravno sretno Sireni ljepotici💋💋
Mm i ja s curom otišli u šetnju.Veliki su u školi.Sinoć su se žalili na grlo boli i mm već koji dan nadam se da je viroza i da Rita neće skupiti.
Sinoć sam nakon 116 godina izašla navečer s mojim curama na pivu.Kratko ali slatko 3 h izbivanja iz kuće.Bilo mi je lipo ali neobično..
Odoh pit kavu💕
Sretan minić predivnom Petricu!!!🚼💞i naravno sretno Sireni ljepotici💋💋
Mm i ja s curom otišli u šetnju.Veliki su u školi.Sinoć su se žalili na grlo boli i mm već koji dan nadam se da je viroza i da Rita neće skupiti.
Sinoć sam nakon 116 godina izašla navečer s mojim curama na pivu.Kratko ali slatko 3 h izbivanja iz kuće.Bilo mi je lipo ali neobično..
Odoh pit kavu💕
Sortiraj odgovore
Najstariji