Ellie nova avantura? Sretno s donošenjem odluke!
Gigi sve slađi svakom slikom
Klinjo se naspavao al na dodir reagira. Popodne pedijatru. Nema druge. Moja familija s ušima nije imala tih problema pa sam izgubljena. Od mm nema koristi. Tvrdi da nije htio u krevet pa izmišljava. Je baš. Bože što se s tim čovjekom događa
Mi još malo odspavale jutros.
Ilani kćer bolje?
Ejic malo u hr. Zeznuli te dečki noćas ☺
Baby i ja volim kad se pojede il da svekru ono što je bilo u planu imam ručak za sutra 😤
Ellie nova avantura? Sretno s donošenjem odluke!
Gigi sve slađi svakom slikom
Klinjo se naspavao al na dodir reagira. Popodne pedijatru. Nema druge. Moja familija s ušima nije imala tih problema pa sam izgubljena. Od mm nema koristi. Tvrdi da nije htio u krevet pa izmišljava. Je baš. Bože što se s tim čovjekom događa
Mi još malo odspavale jutros.
Ilani kćer bolje?
Ejic malo u hr. Zeznuli te dečki noćas ☺
Baby i ja volim kad se pojede il da svekru ono što je bilo u planu imam ručak za sutra 😤
Muz 🔫🔫🔫🔫

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jutro!
Cestitam polurodendan Mili 🎈
Mi smo isli spavati oko 23:30, budenja u 3 i 5 za hranjenje i onda tek u 8, ja prezadovoljna 😃
Otkrili smo ogledalo, do sada smo se samo igrale ispred njega, sad je skuzila sebe u ogledalu, presmjesno 😂😂😂 hoce rucicama da se dohvati, pocne pricati pa vikati sama sebi 😂😂😂
Zanima me sto ste planirale za Valentinovo? Jel ostavljate bebace nekom i idete s muzicima na veceru ili same kuhate? Kupujete li si nesto ili? Nemam vise ideja nakon tolikih godina i poklona
Jutro!
Cestitam polurodendan Mili 🎈
Mi smo isli spavati oko 23:30, budenja u 3 i 5 za hranjenje i onda tek u 8, ja prezadovoljna 😃
Otkrili smo ogledalo, do sada smo se samo igrale ispred njega, sad je skuzila sebe u ogledalu, presmjesno 😂😂😂 hoce rucicama da se dohvati, pocne pricati pa vikati sama sebi 😂😂😂
Zanima me sto ste planirale za Valentinovo? Jel ostavljate bebace nekom i idete s muzicima na veceru ili same kuhate? Kupujete li si nesto ili? Nemam vise ideja nakon tolikih godina i poklona
Bravo za dobru noc 👍
Za valentinovo nista. Izbacili poklone isto.
Dogovorili se jednu subotu u mjesecu ic subotom navecer solo. Pice, vecera, palacinke...svejedno. eto mi valentinovo 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

E da cure. Inhaltor tip, ako netko planira kupovat. Omron inhalator koji je kod nas 600kn u srbiji je 280kn. Meni frendica kupila. Sve orginal.

Pzdrav mamice
Vidim djeca vas zafrkavaju pa i mene moja, si oc se nasla u 23 smijat i zabavljat al dobro bitno da je dobre volje ne volim kad je cendrava a ovo kad je budna moze, zaspala u pol1 budenje dva puta na sat ne gledam
Ejic ma ne sekiraj se za Marcela oni mjenjaju ritam stalno , taman kad mislis da je nesto uobicajeno oni promjene, tak da ajde i lijepo se zabavi :) hranjenje da i moja gleda svuda okolo pa mora bit tamna prostorija ako sam negdje al gledam da ne moram vani hranit ... Mozda da mu das prije? Velik je moze 3 sata bez hrane
Brojcana i tebi je veselo
ilani da ti si nama svima primjer , kad se uhvatim da kukam sjetim se tebe i Mare haha i curice 😬😬😬😬
Hodalica a nemam je pa nista od nje. I ja sam bila u hodalici nemam neke probleme 😬
Mozda sam vec napisala bila sam u firmi kolegice se veselile uzele bebulju a steta da mi je daleko tako taj centar
Elle hmm češka? Pa ovisno koji je grad 😬😬
Mi danas imamo goste i veselim se jer stvarno ova moja beba je totalno druga beba kad neko dode i kad negdje idemo za ne povjerovat. Sinoc smo isto bili vani i nista ona, nit cendra nista ! Idem pospremat

TPol, društvena curka, super! Samo češće s njom nekud ili zovi goste. Moja je pak došla u fazu da neće nikoga, samo bi kod mene bila, čak ni braći ne ide rado kao prije. Ahh, proći će valjda brzo.
Abies, curi danas nije ništa,a nisam je pustila u školu. No dobro. Uho. Moji imali često upale kao posljedicu zacepljenog nosa. Kapati u čistiti nos što češće, a kapi za nos se mogu ukapati i u uho, smanji se otok proći će i bol. Za cuvarkucu sigurno znaš, dobro je to.
Brojčana, ti stvarno puno toga stigneš dok beba spava, svaka čast. I imaš presmiješnu papigu, još malo ona i Neli će si baš lijepo pričati😁
Summer, slatko ovo sa ogledalom.
Za Valentinovo ništa, to mi je skroz bezveze. Čestitat ću Valentinama njihov imendan, imam ih nekoliko (bivše kolegice).

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji