Ellie nova avantura? Sretno s donošenjem odluke!
Gigi sve slađi svakom slikom
Klinjo se naspavao al na dodir reagira. Popodne pedijatru. Nema druge. Moja familija s ušima nije imala tih problema pa sam izgubljena. Od mm nema koristi. Tvrdi da nije htio u krevet pa izmišljava. Je baš. Bože što se s tim čovjekom događa
Mi još malo odspavale jutros.
Ilani kćer bolje?
Ejic malo u hr. Zeznuli te dečki noćas ☺
Baby i ja volim kad se pojede il da svekru ono što je bilo u planu imam ručak za sutra 😤
Jutro!
Cestitam polurodendan Mili 🎈
Mi smo isli spavati oko 23:30, budenja u 3 i 5 za hranjenje i onda tek u 8, ja prezadovoljna 😃
Otkrili smo ogledalo, do sada smo se samo igrale ispred njega, sad je skuzila sebe u ogledalu, presmjesno 😂😂😂 hoce rucicama da se dohvati, pocne pricati pa vikati sama sebi 😂😂😂
Zanima me sto ste planirale za Valentinovo? Jel ostavljate bebace nekom i idete s muzicima na veceru ili same kuhate? Kupujete li si nesto ili? Nemam vise ideja nakon tolikih godina i poklona
E da cure. Inhaltor tip, ako netko planira kupovat. Omron inhalator koji je kod nas 600kn u srbiji je 280kn. Meni frendica kupila. Sve orginal.
Pzdrav mamice
Vidim djeca vas zafrkavaju pa i mene moja, si oc se nasla u 23 smijat i zabavljat al dobro bitno da je dobre volje ne volim kad je cendrava a ovo kad je budna moze, zaspala u pol1 budenje dva puta na sat ne gledam
Ejic ma ne sekiraj se za Marcela oni mjenjaju ritam stalno , taman kad mislis da je nesto uobicajeno oni promjene, tak da ajde i lijepo se zabavi :) hranjenje da i moja gleda svuda okolo pa mora bit tamna prostorija ako sam negdje al gledam da ne moram vani hranit ... Mozda da mu das prije? Velik je moze 3 sata bez hrane
Brojcana i tebi je veselo
ilani da ti si nama svima primjer , kad se uhvatim da kukam sjetim se tebe i Mare haha i curice 😬😬😬😬
Hodalica a nemam je pa nista od nje. I ja sam bila u hodalici nemam neke probleme 😬
Mozda sam vec napisala bila sam u firmi kolegice se veselile uzele bebulju a steta da mi je daleko tako taj centar
Elle hmm češka? Pa ovisno koji je grad 😬😬
Mi danas imamo goste i veselim se jer stvarno ova moja beba je totalno druga beba kad neko dode i kad negdje idemo za ne povjerovat. Sinoc smo isto bili vani i nista ona, nit cendra nista ! Idem pospremat
TPol, društvena curka, super! Samo češće s njom nekud ili zovi goste. Moja je pak došla u fazu da neće nikoga, samo bi kod mene bila, čak ni braći ne ide rado kao prije. Ahh, proći će valjda brzo.
Abies, curi danas nije ništa,a nisam je pustila u školu. No dobro. Uho. Moji imali često upale kao posljedicu zacepljenog nosa. Kapati u čistiti nos što češće, a kapi za nos se mogu ukapati i u uho, smanji se otok proći će i bol. Za cuvarkucu sigurno znaš, dobro je to.
Brojčana, ti stvarno puno toga stigneš dok beba spava, svaka čast. I imaš presmiješnu papigu, još malo ona i Neli će si baš lijepo pričati😁
Summer, slatko ovo sa ogledalom.
Za Valentinovo ništa, to mi je skroz bezveze. Čestitat ću Valentinama njihov imendan, imam ih nekoliko (bivše kolegice).
Sortiraj odgovore
Najstariji