Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2017. 08:24

Hm,vise ne znam ni tipkati na kompu,sve s moba.Produzili do 8 trebalo je biti

03. Veljača 2017. 08:27

Seka nam je dobro danas.Sad si mislim sto je to bilo jucer? Nije imala ni temp,samo je dosla doma,povracala i zaspala.Rekla je da joj je sve odjednom pocelo smrditi u skoli i doslo joj je mucno.Jel moguce da je pubertet,divljanje hormona,nesto kao u trudnoci?

Sanjarka88
    03. Veljača 2017. 08:46

Miskaaaa di je 🎂? Sretan polurodjendan Mili 🎀🎀🎀🎀🎀🎀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    03. Veljača 2017. 08:52

Jutro.
    Noc super, budjenje u 6 I spavanac do sad. 
    Izlazak jucer bio super. Klopa,cuga I predstava. Predstava super,nasmijali se ali je mrvicu preduga. 
    Ena imala novu tetu cuvalicu. Apsolventica odgajateljstva, od rodjakinje prijateljica. Proslo sve ok osim sto im je trebalo duze da zaspi, al I to su obavile. Ja bila na iglama, al na kraju bez razloga.

O cem se pricalo? Illani super zena/mama? O da. Slazem se I divim. Poziv za rucak cemo prihvatit drugi put. 

Sanjarka profilna ❤❤❤❤😘😘😘😘😘❤❤❤. Stvarno je meden. 

Mi danas na Goljak, nova teta. 

I da, mm dobio ponudu za posao. Jako dobru. Sluzbeni auto, stan, dobra placa. Al u Ceskoj!
    Nova avantura?

mare1989
    03. Veljača 2017. 08:57

Jutro cure

Mili sretan polurodendan 🎂🎆💜

Sanjarka profilna je predivna

Moja cura je zaspala u 19.30-7.15 bez budenja,vec drugu noc tako spava,mogla bi se naviknut na spavanje.

Littleladybug
    03. Veljača 2017. 08:57

jutro tete..kavu ujutro ne odbijam 
    Abies ajoj od 4😪😪 muko moja pa di ce prije?? kako je F? znam da su usi ajme majko bolne, imala sam uzasnih problema s njima 😥 jadnicak mali
    Sanjarka decko odspavao vecernji beauty sleep 😁 ovaj dio za hranjenje niti razumijem niti se vise trudim razumijet, mislim da ni oni vise ne znaju jesu gladni il ne 🤔
    Ilani sve je moguce u pubertetu, pogotovo ako rano udje u njega..ja sam sa 10god imala predmenstrualni ciklus svaki mjesec punu godinu dana, uzasne bolove imala da sam na hitnu isla..proslo kad sam dobila mentruaciju s 11..tako da je ocito u pubertetu sve moguce
    Brojcana nisam utjesna niti malo, al znam kako ti je 😂
    hodalica-nemam je u planu koristit, a i premalo nam je ovdje u stanu..udarao bi sa svih strana u nesto 😂
    nasu noc ne znam kako bih nazvala, dobra je jer je znalo bit i gore..muz ga je sinoc pokusao uspavat nije islo, ja iza njega uspila nekako..od 20-21:40 je trajalo uspavljivanje..prvo budenje je bilo u 22..drugo u 23, trece u 1..ovo iza nisam gledala na sat..ne znam sta je s mojim.djetetom..niti se zeli uspavat sam, niti zeli spavat u svom kreveticu, izvija se, cendra, cupa dudu..ne razumijem ga niti najmanje..gladan nije, vruce mu nije, dala sam mu i sirup.u nadi da ce mu pomoc ako ga bole zubici no ni to nije pomoglo..on mene zajebava i njemu je to zabavno 😨proc ce jel da 😂faza😂
    sto cemo za rucak nemam.pojma, trebala bi do ducana al mi se ne vodi njega sa sobom..jucer kuhala jecam i slanutak s kobasicama, nadala se da ce ostat i za danas no muz jucer sve pojeo 😂

ejic
    03. Veljača 2017. 08:58

Dobro jutro!
    Probudio me u 8:20 sa gugutanjem 😍😍
    Noc, ahhhhhhh.... 😩😣 Do 23h 2 budenja, u 23 popio ad, sljedece budenje u 1 i do 4h jos nekih 4-5 budenja. Isla mu sloziti bocicu, mm se probudio i kazem mu neka mu ugura dudu ako pocne cendrati za to vrijeme sto se ja vrati. Dodem natrag u sobu, oni oboje spavaju ko klade 😁😁 Ok, mislim si za 1h ce biti budan, a on produzio do sad bez greske 😮😮
    Od sad mm nocu ustaje 😁😁😁😈😈😈

Brojcana, idemo na 2 i pol dana u hrv. Mislim da cu tako i napraviti, ako ce biti nervozan pravac kuci. Nadam se da cu ovajput mm lakse dobiti kuci nego prije dok jos nismo imali Marcela. Njemu kad je negdje lijepo onda ga ne mogu samo tako dobiti kuci 😕

Sanjarka, i ja se nadam da ce se nakon skoka popraviti taj dio noci. Ostalo je ok, da jos to mirno odspava izmedu 23 i 4, bilo bi savrseno 😊
    Gigi je 😍😍😍😍😍 na slici. Pravi zavodnik 😍😍

Abies, upala uha 😔😔 nadam se da ce uskoro proci! 😙

Ilani, mozda je seka nesto takvo pojela jucer pa joj je to diglo zeludac?
    Tebi stvarno svaka cast sto sve to stizes! Bude me sram kad ja kukam s 1 da nista ne stizes a ti ih imas 5 i jos drustvo i nikad se ne bunis 🙈

Toliko od mene. Idem dignuti roletu da vidim kakvo je vrijeme 😁😁

03. Veljača 2017. 09:00

Sanjarka,nije jos dobila ali bi mogla uskoro.Naglo mi je izrasla i cike su se naglo povecale,za ljeto joj morat cu kupiti prve grudnjake.Prebrzo djeca rastu.

Ellie wow vi stvarno imate izbor kojim smjerom dalje. Jako lijepo. Sto god odlucili neka bude sretno!
    Sretno danas i s novom tetom na Goljaku!

Ellie00
    03. Veljača 2017. 09:05

Hodalica. Nemam je,nit ju planiram kupiti. Mozda da ju imam bi ju stavila u nju. Ovako mi zvoni u usima rijeci fizijatrice I nebi riskirala. Ena uziva na podu,tako da nema ni potrebe.
    Znam da smo svi mi bili u njima I da smo ok, ali evo kaze mi frendica da su u Finskoj skroz zabranjene. Vjerojatno s razlogom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.