Dobro jutro /dan mame!
Mi se noćas naspavali, 22,00,3,6,7 jeej preporođena sam. Abies, bit će i kod tebe toga. Mora biti kad tad.
Bili u nabavi-setnji, kupili u Veronike mlijeko, kefir, skutu i doručkovali kao veliki 😁. Skuta je baš fina, više kao mladi sir i lijepo je ona to jela. U kolicima vani papala puter stangicu. Velika moja cura .
Za ručak juha, pile pečem u vrećici, krumpir pire, špinat, salata. Nikolini za ručak piletina krumpir špinat kuhano sve skupa. Za večeru ću raditi knedle sa višnjama, a Nikolini griz na kompotu od višanja, ne znam hoće li joj se svidjeti.
Sretan minic Gigiju! 🎈🎈🎈
Sretnih velikih pet našoj najmlađoj bebici Arieli! 🌸🌸🌸
Sanjarka, musli, pa jesu pahuljice u kašici mljevene ili citave, ako su čitave, možda zato stoji od 12 mjeseci.
Ejic, imala sam problema godinama sa gljivicama! Jednostavno nekog vole više nekog manje. Donekle sam uspjela riješiti problem sa proizvodima Acidisalus, koristila i jogurt i vaginalete. Nakon terapije sam mirna godinu dvije. Evo sad poslije rođenja Nikoline isto se nisu pojavljivale.
TPol,pitala si,ja ti imam hranilicu sto se zakaci-objesi na stol.Dosta je duboka pa sam joj sada podmetnula jastuk pod guzu.Dok nije sjedila cvrsto ,nisam je stavljala u to jer sam se bojala da se ne udari ustima u stol.Sada je ok.
Ja imam Peg perego hranlicu. Ima vise polozaja. Ena iako ne voli papat voli sjedit u njoj..kad kuham stavim ju u nju,upalim radio I onda skupa kuhamo. Zavezala sam joj hrpu igracaka za nju.
Menga. Boli uzasno. Ena spava, pridruzit cu joj se
Illani Ena I ja cemo tebi na rucak 😁
Sanjarka ja bi dala. Zobene smije...i sta je ovo drugo,zaboravila. Pir? Vidim na fejsu isto cure daju. Ja eto jucer zaboravila dat zobene al joj znam svoje psenicne (trenutno imam te,inace zobene) natopim u vodi da omeksaju i smiksam sa vocem za dorucak.
Petricu veliki 8!!🎉🎉😱😱 evo i nas skoro na 8 za vama. Treba na posao😥😥😥
A najmladoj ljetnici nasoj. Papalici i spavalici😘😘😘😘
Tko jos sta,nemam pojma. Cistim. Dolaze frendovi. Radit cu nama kasnije rucak jer sam ih narucila oko 5,poznavajuci ih doc ce oko 6. Kad sve pisete o tortiljama ajd da i ja😅
Tpol…moja hranilica ide u 3 polozaja pa sam je znala stavit dok nije ovako cvrsto sjedila. Zavezi je da ne klizi. Tak kratko joj ne bude nis
url=https://lilypie.com]
Nismo bas odusevljeni sirom I palentom. Mogu ga pomjesat npr s marelicom?
Illani nas nece na rucku.😇😇😇😇
Dan!!!
jucer me bas nije bilo,dosla mi cura od buraza na cjelodnevni boravak,zabavljala malu,a ja s nekim se uzivo izblebetala ajmeeee 😂😂😂 i onda je oko sest navecer odlazila,kad zove me kuma firmana da jesmo li doma,jesmo,veli do sedam smo kod vas...bas me razveselila,dosla s muzem... Josipa se nije dala uspavat oko sest jer je ostala s tatom doma dok sam ja sogi otpelala na vlak i picila u ducan po neke nareske i sir da mogu ove ponudit dok dodu.. I dok sam dosla,uspijem ju uspavat u 18:55,a ovi zazvone na portafon u 18:57 waaaaaa,ali ipak je bez obzira ns njih odspavala pola sata,onda bila cendrava kooomaaa i nakon jos pol sata se razbudila,dosla sebi... Ne moram rec da joj se sve poprckalo,tek oko pol 12 je zaspala,kooomaaa,ali nisam ju niti forsirala kad sam znala da nebu mogla brzo zaspat...i u osam ujutro eto je isto ko i u one dane kad zaspe u 20.. Svasta...
Sto se tice noci,mrak, takoder dva budenja,ono sa spojenim krevetom i kindom sljaka savrseno 😂
Tak se naspavam da uopce ne mogu funkcionirat jer sam se navikla valjda na manjak sna 😂
Sretni minici gigiju i sireni bas ide vrijeme!!!
Moja me danas zafrkava oce samo da se nosa 🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji