Kravimo se. Tj ja se kravim on cendra, ja ignoriram 😩 haha.
Bas je cvilidreta danas. Prvi spavanc je odradio rano 9.30-10.45 pa je vjerovatno vec za spavanje
Rucku- nama tortilje njemu-piletinu s nečim vidit cu sta jos. Doruckovao marelicu.
Ellie wow zvuci dobro ta ponuda, sretno sta god izabrali 👍
I bravo za sinoc. Super sto Ena hoce s nepoznatima moj bi srčani dozivio
Babycoming 😥😥😥😥 vratit ce se malac hoce hoce faza faza 😂😂
Ajme uvik nesto
Ejic i kakvo je vrijeme? 😂 tm nagrabusio 👍😄
Tpol ti moras stalno goste primat ili obilazit kad je cupavica tako dobra 😄😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan,zenske moje..
Kako ste?
Ja ne smijem vise kukat oko nicega,odbije mi se obavezno..kukala kako mjesec dana nismo mogli van zbog vremena ili neociscenih nogostupa od leda, danas izasle,mala zaspala pa sam kukala ko orava nemajka da sto nisam usla u zgradu pet min prije da zaspe gore jer mi se neda hodat 😂 .. Odkad dobro spavamo sa spojenim kindom i krevetom

Picka materina
Picka materina
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sam kukala da pak previse spavam pa mi se i to obilo od glavu tak da nocas nisam uopce mogla zaspat do kojih pol tri 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 docekala budna budenjs od male 😲 il u polusnu sanjsm neko sranje,ili se ne mogu namjestit ili mi vruce..pa nema zraka... Tad vec nije ni bilo,obicno luftam do prije neg legnemo..
Al eto,malo spavala i opet sam ok haha..probudila me oko pol osam

Sad sam namjerno poslala da ne ocistim-opet!!!!!
Jutro provela u puzalistu,oko devet joj dala jabuku i keksice, mozda prerano jer nije bas puno pojela i spremile se i pravac van..divota za setat,toplo,a opet bez zasljepljujuceg sunca... Prijavljujem prvu setnju bez njene ljutnje i protesta koja je trajala oko 40 min,a zasto?? Zato kaj cura sada lijepo sjedi dok se fura, sve gleda oko sebe ljude,aute,zanimljivo joj 💪💪💪💪 ajde da smo i to docekali.. Kad joj dojadilo,stavila si je sama dudicu,okrenula glavu u stranu i zatvorila oci...spava ona i bas ju briga..samo sam ju spustila u lezeci pa smo jos toliko dugo setale okolo..kad mi dojadilo,sjela u birc prek puta zgrade,aj reko da popim neku kavu dok spava i kad mi doso konobar,probudila se,tako da sam imala drustvo na kavi haha..samo je gledala di je i slusala zustru raspravu dedeka za stolom do 😂😂
Djetetu je toliko pasao taj izlazak da kad smo dosle gore,pocicala si je i stavila sam ju u puzaliste..ona se sama zabavljala sigurno kojih 45 minuta, puzala,grizla, pokusavala ustati...i nije me previse dozivljavala,sto me bas iznenadilo jer ovih dana nisam mogla na wc bez njenog urlanja zamnom 💪 ja u miru speglala ves,drugi poslozila,stavipa treci orat, skuhala rucak nama i njoj,jos moram samo njoke al to je zacas gotovo..
Pojela je za saku listica malih spinata,krumpir,mrkvu,komadic celera i komadic mesa 😲 gica..i zaspala... Ja se KRAVIM i bas me briga.. Najavila se kumica oko pet da ce navratit s posla.. U planu nam je kad muz dode u konzum po ove vecernje kasice za malu i par vocnih da imam za neku silu nek se nade i obnovit kucnu ljekarnu..dosta lijekova nam istekao rok pa to odnesemo u ljekarnu da oni to bace..
Jutro provela u puzalistu,oko devet joj dala jabuku i keksice, mozda prerano jer nije bas puno pojela i spremile se i pravac van..divota za setat,toplo,a opet bez zasljepljujuceg sunca… Prijavljujem prvu setnju bez njene ljutnje i protesta koja je trajala oko 40 min,a zasto?? Zato kaj cura sada lijepo sjedi dok se fura, sve gleda oko sebe ljude,aute,zanimljivo joj 💪💪💪💪 ajde da smo i to docekali.. Kad joj dojadilo,stavila si je sama dudicu,okrenula glavu u stranu i zatvorila oci…spava ona i bas ju briga..samo sam ju spustila u lezeci pa smo jos toliko dugo setale okolo..kad mi dojadilo,sjela u birc prek puta zgrade,aj reko da popim neku kavu dok spava i kad mi doso konobar,probudila se,tako da sam imala drustvo na kavi haha..samo je gledala di je i slusala zustru raspravu dedeka za stolom do 😂😂
Djetetu je toliko pasao taj izlazak da kad smo dosle gore,pocicala si je i stavila sam ju u puzaliste..ona se sama zabavljala sigurno kojih 45 minuta, puzala,grizla, pokusavala ustati…i nije me previse dozivljavala,sto me bas iznenadilo jer ovih dana nisam mogla na wc bez njenog urlanja zamnom 💪 ja u miru speglala ves,drugi poslozila,stavipa treci orat, skuhala rucak nama i njoj,jos moram samo njoke al to je zacas gotovo..
Pojela je za saku listica malih spinata,krumpir,mrkvu,komadic celera i komadic mesa 😲 gica..i zaspala… Ja se KRAVIM i bas me briga.. Najavila se kumica oko pet da ce navratit s posla.. U planu nam je kad muz dode u konzum po ove vecernje kasice za malu i par vocnih da imam za neku silu nek se nade i obnovit kucnu ljekarnu..dosta lijekova nam istekao rok pa to odnesemo u ljekarnu da oni to bace..
Danas je prvi puta tako sjedila u kolicima? Jel inace sjedi samostalno? Ja bih svojoj isto promijenila nastavak na kolicima iako jos ne sjedi samostalno pa je u onom skroz polegnutom, ali joj bas bude dosadno, jadno dijete bleji u krpeni krov kolica cijelu setnju 😕

Jutro provela u puzalistu,oko devet joj dala jabuku i keksice, mozda prerano jer nije bas puno pojela i spremile se i pravac van..divota za setat,toplo,a opet bez zasljepljujuceg sunca… Prijavljujem prvu setnju bez njene ljutnje i protesta koja je trajala oko 40 min,a zasto?? Zato kaj cura sada lijepo sjedi dok se fura, sve gleda oko sebe ljude,aute,zanimljivo joj 💪💪💪💪 ajde da smo i to docekali.. Kad joj dojadilo,stavila si je sama dudicu,okrenula glavu u stranu i zatvorila oci…spava ona i bas ju briga..samo sam ju spustila u lezeci pa smo jos toliko dugo setale okolo..kad mi dojadilo,sjela u birc prek puta zgrade,aj reko da popim neku kavu dok spava i kad mi doso konobar,probudila se,tako da sam imala drustvo na kavi haha..samo je gledala di je i slusala zustru raspravu dedeka za stolom do 😂😂
Djetetu je toliko pasao taj izlazak da kad smo dosle gore,pocicala si je i stavila sam ju u puzaliste..ona se sama zabavljala sigurno kojih 45 minuta, puzala,grizla, pokusavala ustati…i nije me previse dozivljavala,sto me bas iznenadilo jer ovih dana nisam mogla na wc bez njenog urlanja zamnom 💪 ja u miru speglala ves,drugi poslozila,stavipa treci orat, skuhala rucak nama i njoj,jos moram samo njoke al to je zacas gotovo..
Pojela je za saku listica malih spinata,krumpir,mrkvu,komadic celera i komadic mesa 😲 gica..i zaspala… Ja se KRAVIM i bas me briga.. Najavila se kumica oko pet da ce navratit s posla.. U planu nam je kad muz dode u konzum po ove vecernje kasice za malu i par vocnih da imam za neku silu nek se nade i obnovit kucnu ljekarnu..dosta lijekova nam istekao rok pa to odnesemo u ljekarnu da oni to bace..
Citam sad pa kao da sam ja pisala. Dan predivan, ne bljesti sunce, dovoljno je toplo da ne moram voditi borbu sa dekama i mozes setati dok ti se seta. Mi smo jucer isli sjedecki. Prci dio setnje je visila niz kolica uz bocnu precku, ja dezurala da ne ispadne. Drugi dio setnje je provela nagnuta naprijed i rukama kopala po torbi koja visi i vadila sve iz nje. Danas sam ju zavezala. Bilo dobro pola sata dok nije skuzila da se ne moze nagnuti i da ne moze kopati po torbi, onda je pocela drama 😂

Dan mame!
Nas prvi spavanac trajao nekih 5minuta😲. To je valjda zato jer je ujutro spavala duže. Šetnja, ručak (palenta, špinat, vrhnje) i sad cica. Mislila sam da će zaspati odmah, ali ništa od toga, vidim. Bože zašto ja nemam toliko energije kao ona?! Ali ne mogu se požaliti, dobra je, ne cvili i ne gnjavi.
Naučili smo ovih dana mahati "pa pa" i pljeskati na bravo i na onu pjesmicu taši taši tanana. I danas je počela vikati ne ne. 😁 Pruži rukice za mobitel ili utičnicu, ja vičem ne ne i ona lijepo uzima mobutel i isto viče nene! I evo sada se nacicala i lijepo si čita gumenu slikovnicu i nešto se smije pa brblja pa puše i tu i tamo kaže pa da😁😍
Dan mame!
Nas prvi spavanac trajao nekih 5minuta😲. To je valjda zato jer je ujutro spavala duže. Šetnja, ručak (palenta, špinat, vrhnje) i sad cica. Mislila sam da će zaspati odmah, ali ništa od toga, vidim. Bože zašto ja nemam toliko energije kao ona?! Ali ne mogu se požaliti, dobra je, ne cvili i ne gnjavi.
Naučili smo ovih dana mahati "pa pa" i pljeskati na bravo i na onu pjesmicu taši taši tanana. I danas je počela vikati ne ne. 😁 Pruži rukice za mobitel ili utičnicu, ja vičem ne ne i ona lijepo uzima mobutel i isto viče nene! I evo sada se nacicala i lijepo si čita gumenu slikovnicu i nešto se smije pa brblja pa puše i tu i tamo kaže pa da😁😍
Kako ti imas pametnu glavicu 😍😍
Danas smo gledali L. videice kad je bila beba 😍. S 8mj je pljeskala na tasi i bravo i davala 5. S 9 je slala rukom puse i glavicom vrtila na ne ne. 😍
Gigi se jedino zna igrati skrivaca drugo jos nista...

Evo nas. Bile na Goljaku.
Teta Neda super. Illani stvarno je super. Bile unutra skoro sat vremena. Skroz druga prica. Lijepo smo svasta radile, objasnila mi puno toga. Uglavnom sad mi nimalo nije zao odlazaka gore.
Bile malo u Areni I evo nas doma. Sutra cemo u Ikeu odmah ujutro kupit za zastitu neke stvari I naravno papat lososa 😁
Brojcana ostajala je ona vec I s dadiljom I mojom sestrom. Ne boji se novih ljudi. Teta cuvalica jos danas u soku I pise mi kako se Ena stalno smije 😁
Ljubav mala.
Nego. Netko je jednom pricao za tajno rodjendansko darivanje? Nikolina nam je prva

Sveki se vraca za 2 tjedna. 🔫🔫🔫
Taman mi rockas, mozda dobim parfem koji sam ja njoj kupila
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ajd mozda se zena i potrudi pa ti kupi nesto

Aaahahahs,ako vam ona nije poticaj za pobjec u cesku onda ne znam kaj je 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂
Darivanje da. Abies kad cemo ?

😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji