Dosli doma,kupali bebu,tata se s njom igrao, mama peglala, dali bebi kasicu, cicala i sad spava..dodude dosta nemirno,ali spava... Sad cemo i mi valjda.. Noc svima
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍵🍵🍵🍯🍪🍩🍫🔫🔫🔫🚬🚬🚬
Svi sve imate?
Mi budne od 4. Al ok noćs njom bila. Buđenje u 2 i u 4 samo od 4 je na nogama. Doslovno. 😥
Sin sinoć boli uho. I suze. I noću se budi i stenje. Nadam se da će bit ok.
Mislim da mogu i pravu kavu kuhat. Nema više nade za snom
Jutrooooo! Evo me na ranu kavu. Hvala Abies 😊☕
Budni od 6.30h 🔫. Ne znam kad je tako zadnji put.
Noc je bila ok. Mirna. No sinoc se probudio u 21.45 i do 22.45 bio budan. Nesto ga je probudilo busa jer je prduckao ili zub ili koji vrag...ugl nije bilo pomoci za daljnje spavanje dok nije dobio bocu iako je jeo svega 2ipo h prije.
I svejedno se probudi u 1.30h za jest . I u 6.30 se igra u kreveticu. Aaaaj! Popizditis. Bit ce ovo dug dan vec vidim 😩
Zaboravih prijavit skripi zubima. Majko moja. Ima jednu gornju jedinicu koja je tek provirila i vec ju je pronašao s donjima i škripi . Ludonja mali
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana i kod tebe standardno losa noc 😥😥😥 dobro ti imas snage dan izgurat 😥😥😥
Ejic Marcel ocito u fazi takvoj nocnoj. Mozda se stvari poprave nakon skoka sa 6mj 😉
A vikend ce te nekako izgurat, hajde to je samo jedan vikend 🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mame!
Mi se naspavali! Budenja bilo svega dva-tri.I jutros posto nismo budili seku za skolu,produzili skoro do
Abies,u 4? Ajme. Trenira cura mamu. Kako je sin? Idete doktoru?
Brojcana,ni tebi Neli neda odahnuti.
Da,ja imam petoro. Puna kuca
Sanjarka,hahaha probaj ga staviti u hodalicu,kad skuzi kako to ide da vidis,bit ce ga svugdje! Moji isto su prvo isli u rikverc
Sortiraj odgovore
Najstariji