Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    02. Veljača 2017. 08:51

Jutro. Kava da. 

Bebo jucer zaspao u 18h I cim je zaspala znala sam da cemo po noci imati igranje. I tako bilo. Spavala je lijepo do pola 4 I onda budjenje. Njoj jutro. Probali se uspavat al ona bi se igrala. Sat vremena se ispucala I samo zaspala sama. Ona to sve s smjeskom pa se ne mozes ni ljutit na nju. Spavala je do sad

Ejic hvala za savjet..ja sam se dosta selila pa pobacala hrpu stvari usput al uvijek se nadje. Inace Vijetnam idealan za shopping

Mi idemo danas u kazaliste (kauboji). Ena ima cuvalicu

Sanjarka88
    02. Veljača 2017. 09:18

Ellie00

Jutro. Kava da. 

Bebo jucer zaspao u 18h I cim je zaspala znala sam da cemo po noci imati igranje. I tako bilo. Spavala je lijepo do pola 4 I onda budjenje. Njoj jutro. Probali se uspavat al ona bi se igrala. Sat vremena se ispucala I samo zaspala sama. Ona to sve s smjeskom pa se ne mozes ni ljutit na nju. Spavala je do sad

Ejic hvala za savjet..ja sam se dosta selila pa pobacala hrpu stvari usput al uvijek se nadje. Inace Vijetnam idealan za shopping

Mi idemo danas u kazaliste (kauboji). Ena ima cuvalicu

Igranje u pola 4 aaaaa

Uzivajte danas! 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Veljača 2017. 09:10

Hebeni refresh 🔫🔫🔫

TPol

Hvala za savjete pocet cu prvo s hranjenjem u viperu i malo s kasicama pa cu onda prekaziy na komadice i blw ...
    Sanjatka neznam sta nebi mogli musliji? Dal ima secera?
    Noc nije bila mirna budi se i kad ju stavim u krevet zgrci se okrene na bok i na trbuh i inda pocne plakat pa ju nosim smirim i vratim, iako je od 4soavala u viperu pase joj taj polozaj vise.. Izgleda da ju nesto muci ili boli... Vjerojatno Zubi? Kaze mala koza da je to tako kad ih nesto muci
    Uh ja bi u shopping na tajland
    Ejic dobar savjet ja sam radila vec reviziju stvari ali morala bi opet🤔 Moja spava pa se idem sprwmat

Sanjarka88

Ejic vi ste sigurno dobro spavali s obzirom da je jeo čokoladicu? 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI