Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    01. Veljača 2017. 09:44

Juuuutro, meni gudaru kave kao sto bi rekla ugolina hahhaha
    Noc losa, budila se valjda svaki dva sata ali meni je izgledalo kao da ima rceve jer pocne dizat nogice i okrene se na trbuh i digne glavu i za to vrijeme zatvorene oci i spava 😬 Ja ju vratim ona opet tako .....  Neznam dal hoj sta smeta da sam ja pojela il je to normalno? 

Ugolina mislim da nije slucajnost a i samim tim dok ju digenes spustis to je razbudi a vako ti je pri ruci 👍🏻
    Sanjarka Petric je dobrica bravo! 
    Ejic se prvo ljuti pa zaljubljuje hahaha i u meduvremenu cistis 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    Kod nas pao snijeg vidit cu ocu van 🤔
    Babycoming kiki zeza hehe al zato je sladak 😬

E da u cemu hranite bebe ? Dal ih stavite bas da sjede ili ise polulezeci? Za blw metodu bi mi trebala bas sjedit a ko zna kad ce sama sjest .. Moze se u krilu drzat al nije mi to to . Dal moze u hranilicu iako se nije posjela sama?

summerbaby
    01. Veljača 2017. 10:53

TPol

Noc losa, budila se valjda svaki dva sata ali meni je izgledalo kao da ima rceve jer pocne dizat nogice i okrene se na trbuh i digne glavu i za to vrijeme zatvorene oci i spava 😬 Ja ju vratim ona opet tako …..  Neznam dal hoj sta smeta da sam ja pojela il je to normalno? 

Ugolina mislim da nije slucajnost a i samim tim dok ju digenes spustis to je razbudi a vako ti je pri ruci 👍🏻

E da u cemu hranite bebe ? Dal ih stavite bas da sjede ili ise polulezeci? Za blw metodu bi mi trebala bas sjedit a ko zna kad ce sama sjest .. Moze se u krilu drzat al nije mi to to . Dal moze u hranilicu iako se nije posjela sama?

Jutro curke, hvala za kavu! 

Tpol ja svoju hranim uglavnom u viperu, a kad je u hranilici onda je pod nagibom cca 45 stupjeva, hranilica ima 3 nivoa, dok ne pocne sjediti sama necu forsirati

Sanjarka88
    02. Veljača 2017. 09:12

TPol

Noc losa, budila se valjda svaki dva sata ali meni je izgledalo kao da ima rceve jer pocne dizat nogice i okrene se na trbuh i digne glavu i za to vrijeme zatvorene oci i spava 😬 Ja ju vratim ona opet tako …..  Neznam dal hoj sta smeta da sam ja pojela il je to normalno? 

Jel noc bila mirnija? 🤗

Mi smo se prvo hranili u viperu ili kolicima u polulezecem no on je poceo jest sa 4mj. Mislim da je sa 6mj mozes stavit u sjedeci na krace vrijeme nece joj nista bit 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    01. Veljača 2017. 10:36

Tpol moze u hranilicu ako se nagib moze regulirat..I ja cu s blw pricekat,.bas gadno reagira na komadice.

Bebo spava. Ja krenula sredijvat ormar I bacat stvari..nema stvarno smisla da drzim toliko stvari u ormaru koje uopce ne nosim

Sunshine1
    01. Veljača 2017. 10:42

Ellie ja one komade kaj ne nosim dvije sezone dam nekome ili u kontejner za robu. Mislim si ako nosim 2 sezone nosila...zasto bi trecu.
    Ionako stalno nesto novo kupit.

Ellie00
    01. Veljača 2017. 10:56

Sunshine1

Ellie ja one komade kaj ne nosim dvije sezone dam nekome ili u kontejner za robu. Mislim si ako nosim 2 sezone nosila…zasto bi trecu.
    Ionako stalno nesto novo kupit.

Ma tako cu I ja sad. Sve je ocuvano tako da ide u kontenjer za donacije. 
    Za cipele na petu se nekako jos nadam da ce se stopalo nekim cudnom smanjiti 😁

Dobila sam termin za ispit 23.3. Moram se bacit na ucenje

url=https://lilypie.com]

01. Veljača 2017. 10:42

Jutro mame! 

Mi se noćas moglo bi se reći naspavali, samo ne znam zašto sam svejedno krepana, možda zbog vremena. I beba je već pospana, a spavala je do 8.Inace spava do 6-7,a na prvo (često i jedino) spavanje ide oko podneva. 
    Danas za ručak nama rizoto
    s povrćem, Nikolini isto. 

Sanjarka, nama je na 8 kg i 71см opseg glave je 45.Sir ABC ja dajem samo s kruhom, kidam male komadiće i mažem joj. 

Baby, ja špinat kuham s palentom. 

Ellie, slatka profilna. Ena je baš zvrkasta😍. Drago mi je da je napokon krenulo i papanje. Nikolina isto količinski isto  ne jede puno, još joj je glavna hrana mlijeko. 

TPol, ako ti lijepo sjedi u krilu, može slobodno u hranilicu.

lan@luk@rit@
    01. Veljača 2017. 10:43

Kratko ću vas pozdraviti😚

Ja pobjegla sama na kavu,beba s mm,veliki u školi.

Ugolina super za dobru noć,ponovila se.Bravo i za Petrića i njegovu dobru noć!!!

Tpol super mjere cura ima,i Rita je imala takve s 5 mj.

Žao mi je za loše noći ,još malo pa će i to proći😄

Ejic se jako zaljubila ,bravo💓

Mi imamo dva zuba ,male dvi iglice😂ja kao prava mama sam prvo mislila da je jedan i tek navečer shvatih da su dva vani💪💪naša noć standardno dobra..

Sanjarka88
    02. Veljača 2017. 09:13

lan@luk@rit@

Kratko ću vas pozdraviti😚

Ja pobjegla sama na kavu,beba s mm,veliki u školi.

Ugolina super za dobru noć,ponovila se.Bravo i za Petrića i njegovu dobru noć!!!

Tpol super mjere cura ima,i Rita je imala takve s 5 mj.

Žao mi je za loše noći ,još malo pa će i to proći😄

Ejic se jako zaljubila ,bravo💓

Mi imamo dva zuba ,male dvi iglice😂ja kao prava mama sam prvo mislila da je jedan i tek navečer shvatih da su dva vani💪💪naša noć standardno dobra..

Čestitke na zubicima Rita 😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    01. Veljača 2017. 11:13

Dobro jutro! Djete mi mirno u kreveticu, ne znam jel spava ili pokusava spavati. Cujem da se nesto meskolji ali je mir i tisina 😍😍
    Ja sam se naspavala!!! 😊 Budenja u ponoc i popio oko 100ml ad, nesto iza 1h cica, oko 3 opet cica, mislim da je jos jednom bila cica tamo oko 4 ili 5 i mir do sad 😊
    Meni se sve cini da Marcelu smeta mm 😂😂 Do pol 6 se probudi nekliko puta, od kako mm ode na posao tako spava u komadu do pol 9-9 ili cak pol 10 😍😍 Za vikend je obavezno budan vec prije 8 jer se mm uvijek ujutro pocne rostiljat na krevetu, zijevat i prije bi i mene to uvijek probudilo. Hmmmm, mogli bi probati prebacit Marcela jednu noc u njegovu dobu i vidjet jel mu tako vise pase 😊

Daaaa, bilo je opako zaljubljivanje 😍😍😍 Ali smo se suzdrzavali, ipak je djete spavalo u istoj sobi 😉

Brojcana s metlom smiruje zaljubljene susjede 😁😁😁

Sanjarka, da polako i on tendira na 2 spavanca. Ali ni ne cudim se kad ustajem sve kasnije. Evo, 10h je a mi jos lezimo u krevetu, tek Oko pol 10 sam otvorila rolete, do onda je drijemao 😀 Ne mogu ga onda sad vec u 11 spavati staviti. Danas cu cekati do podne pa se nadam onda spavancu od oko 2h 😉

Mare, bravo za sienu! Napredna cura! Nsjmlada ovdje a presisala u razvoju i mjesec dana starije 😍😍

Abies, ja sanjam o ucenju spanjolskog. To mi je nekako 😍😍😍😍 jezik 😊

Tako, da sad posaljem post napisan u pol 10 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI