Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Veljača 2017. 11:16

Brojčana skuhala sam ciklu i posebno jabuku. Izmiksala i pasteeizirala. 
    Nemaš kontrolu s 9mj?
    Nama noć bljak...
    Sve me strah ako to potraje kako ću na posao.
    Prijava stavila zapamti i mob ugasila. Al izbacuje.

Jambica
    01. Veljača 2017. 12:39

Abies, pasterizacija, skuhas i vruce ulijes u vruce teglice. I onda jos u pecnicu mora ili?

Masha
    01. Veljača 2017. 12:48

Onaj viber je zlo. Nist ne stizem tek sad a jos malu u vrtic poslala. Javim koliko je moj glavat kad vidim. Nes mi zvoni da je 42,5

TPol
    01. Veljača 2017. 16:43

Ja se kravim cijeli dan nista mi se neda , isla sam kuoit poklon za jednu malu od 4g odlucila sam se za lego kocke, nek sastavlja... Htjela sam za crtanje pa nikako naci .... Pao snijeg bkjuzga vani .. Bebulja je dobra.... Samo mislim da su ovo po noci bili grcevi.,,
    Sutra cu ic do moje firme malo da obidem kolegice ne zelim bas te kontakte zapostavit jer ko zna za sto ce mi trebat, ako nemate neku trazenu kvalifikaciju za posao nije lako.... 
    Htjela bi malo sivati ali sve mi je zatrpano i neznam gdje je sta plus nebi stigla hmm
    A sto se tice hranilice htjela sam onu iz ikee a ona je fiksna, znaci nebi trebao bit problem ako se jos nije sama posjela? Ja jesam za blw metodu ali za to mora sjedit i dugo mi je cekat mozda jos 2mj da ona bas sjedi...🤔🤔🤔 a sta cu neiskusna sam 
    Ilani tvoja hranilica je isto fiksna?

summerbaby
    01. Veljača 2017. 21:47

Večer mame! 

Evo naletjela sam na jedan tekst da rekoh da ga podijelim s vama :)

Biti s one strane ekrana nije uvijek tako lako. U ovom vremenu kad svi pišu i kad bi svi da njihovo mišljenje čuju drugi, vremenu koje ima i svoje prednosti i mane, kao i svako drugo vrijeme, svašta mi je prošlo kroz ruke.

O raznim mišljenjima sam morala razmišljati i pokušati ih prebrojati u klikove. Ono što je sasvim sigurno – samo dajte neku mameću temu, posebno još ako veliča sve talente savršene majke – i taj dan ne morate imati nijedan drugi tekst.
    Kao što majci možete prodati haljinu za 60 KM koju će beba samo jednom obući, tako joj dajte i tekst u kojem se sva njena odricanja isplate, čak i kad ona sama u njih nije sigurna, i dobro i vama i njoj.
    Ovo nije jedan od tih tekstova. Jer ja prosto nisam savršena.
    Mi, nemajke, djetetu damo telefon (!!!) i pustimo crtani na telefonu samo da bismo na miru otišle u toalet ili eto, možda, uključile epizodu serije.
    Mi, nemajke, ne pošaljemo 14 poruka kad ostavimo dijete tati ili tetki.
    Mi, nemajke, poslije 13 mjeseci prestanemo dojiti dijete, jer više nemamo snage ni volje ni živaca, iako mlijeka ima za troje.
    Mi, nemajke, ponekad u WC-u ostanemo i duže nego što treba samo da bismo pročitale taj tekst sačuvan prije tri dana ili dvije stranice knjige.
    Mi, nemajke, čak i vikendom odemo na kafu s drugaricama, iako su to dani kad ne radimo pa bi, jelte, trebalo 24h biti s djetetom.
    Mi, nemajke, odvedemo dijete u kafić u kojem čak poneko i zapali cigaretu i molimo se svim božanstvima da beba na putu do kafića zaspi kako bismo mogle da popijemo kafu i klikćemo opet po nekim tekstovima vezanim za bebe, ali Božemoj.
    Mi, nemajke, ponekad plačemo jer ne možemo više da ustajemo noću.
    Mi, nemajke, ponekad djetetu damo kupovnu kašicu i kupimo jabuku u supermarketu.
    Mi, nemajke, nemamo tetu koja ima kravu za koju zna da nije prišla ikad ičem prskanom.
    Mi, nemajke, nemamo baštu na terasi i ne koristimo so s Himalaja i cimet s Cejlona.
    Mi, nemajke, ponekad dijete obrišemo i vlažnom maramicom.
    Mi, nemajke, ne mislimo da sve znamo i ne upiremo prstom u druge majke koje nešto rade (ne)pravilno.
    Mi, nemajke, ne nosimo Asepsol sa sobom u torbi.
    Mi, nemajke, nemamo na internetu 1001 fotografiju djeteta i na kafama s drugima ne pričamo skoro nikako o djeci. (užas, znam)
    Mi, nemajke, se ponekad poželimo onog vremena s mužem, gledanja filma bez 12 prekida, nedajbože spontanog seksa ili kafe koja traje duže od 45 sekundi.
    Mi, nemajke, ponekad kukamo i imamo osjećaj da ne možemo više.
    Mi, nemajke, najviše na svijetu volimo svoju djecu.
    I ne znam kako, ali evo ova moja je stalno nasmijana, brbljiva, trči, jede sve što pred nju stavim, voli me, mazi se, svaki dan napreduje i nije nećerka, iako ima nemajku.
    Izašla sam iz tog takmičenja za najbolju majku onog trenutka kada sam shvatila da moja Lola neće znati azbuku s 13 mjeseci i neće voziti avion s tri godine.
    Kakva je, takva je, moja je. A ja njena. Za zauvijek. Vidjećemo kakve ćemo obe ispasti.
    Savršene majke, nemojte me osuđivati mnogo. Preživjećemo nekako nas dvije, ne brinite.
    Nemajke, vidimo se negdje na kafi.

Sanjarka88
    02. Veljača 2017. 09:15

summerbaby

Večer mame! 

Biti s one strane ekrana nije uvijek tako lako. U ovom vremenu kad svi pišu i kad bi svi da njihovo mišljenje čuju drugi, vremenu koje ima i svoje prednosti i mane, kao i svako drugo vrijeme, svašta mi je prošlo kroz ruke.O raznim mišljenjima sam morala razmišljati i pokušati ih prebrojati u klikove. Ono što je sasvim sigurno – samo dajte neku mameću temu, posebno još ako veliča sve talente savršene majke – i taj dan ne morate imati nijedan drugi tekst.Kao što majci možete prodati haljinu za 60 KM koju će beba samo jednom obući, tako joj dajte i tekst u kojem se sva njena odricanja isplate, čak i kad ona sama u njih nije sigurna, i dobro i vama i njoj.Ovo nije jedan od tih tekstova. Jer ja prosto nisam savršena.Mi, nemajke, djetetu damo telefon (!!!) i pustimo crtani na telefonu samo da bismo na miru otišle u toalet ili eto, možda, uključile epizodu serije.Mi, nemajke, ne pošaljemo 14 poruka kad ostavimo dijete tati ili tetki.Mi, nemajke, poslije 13 mjeseci prestanemo dojiti dijete, jer više nemamo snage ni volje ni živaca, iako mlijeka ima za troje.Mi, nemajke, ponekad u WC-u ostanemo i duže nego što treba samo da bismo pročitale taj tekst sačuvan prije tri dana ili dvije stranice knjige.Mi, nemajke, čak i vikendom odemo na kafu s drugaricama, iako su to dani kad ne radimo pa bi, jelte, trebalo 24h biti s djetetom.Mi, nemajke, odvedemo dijete u kafić u kojem čak poneko i zapali cigaretu i molimo se svim božanstvima da beba na putu do kafića zaspi kako bismo mogle da popijemo kafu i klikćemo opet po nekim tekstovima vezanim za bebe, ali Božemoj.Mi, nemajke, ponekad plačemo jer ne možemo više da ustajemo noću.Mi, nemajke, ponekad djetetu damo kupovnu kašicu i kupimo jabuku u supermarketu.Mi, nemajke, nemamo tetu koja ima kravu za koju zna da nije prišla ikad ičem prskanom.Mi, nemajke, nemamo baštu na terasi i ne koristimo so s Himalaja i cimet s Cejlona.Mi, nemajke, ponekad dijete obrišemo i vlažnom maramicom.Mi, nemajke, ne mislimo da sve znamo i ne upiremo prstom u druge majke koje nešto rade (ne)pravilno.Mi, nemajke, ne nosimo Asepsol sa sobom u torbi.Mi, nemajke, nemamo na internetu 1001 fotografiju djeteta i na kafama s drugima ne pričamo skoro nikako o djeci. (užas, znam)Mi, nemajke, se ponekad poželimo onog vremena s mužem, gledanja filma bez 12 prekida, nedajbože spontanog seksa ili kafe koja traje duže od 45 sekundi.Mi, nemajke, ponekad kukamo i imamo osjećaj da ne možemo više.Mi, nemajke, najviše na svijetu volimo svoju djecu.I ne znam kako, ali evo ova moja je stalno nasmijana, brbljiva, trči, jede sve što pred nju stavim, voli me, mazi se, svaki dan napreduje i nije nećerka, iako ima nemajku.Izašla sam iz tog takmičenja za najbolju majku onog trenutka kada sam shvatila da moja Lola neće znati azbuku s 13 mjeseci i neće voziti avion s tri godine.Kakva je, takva je, moja je. A ja njena. Za zauvijek. Vidjećemo kakve ćemo obe ispasti.Savršene majke, nemojte me osuđivati mnogo. Preživjećemo nekako nas dvije, ne brinite.Nemajke, vidimo se negdje na kafi.

To je to! Zivile nemajke 👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    02. Veljača 2017. 12:58

summerbaby

Večer mame! 

Biti s one strane ekrana nije uvijek tako lako. U ovom vremenu kad svi pišu i kad bi svi da njihovo mišljenje čuju drugi, vremenu koje ima i svoje prednosti i mane, kao i svako drugo vrijeme, svašta mi je prošlo kroz ruke.O raznim mišljenjima sam morala razmišljati i pokušati ih prebrojati u klikove. Ono što je sasvim sigurno – samo dajte neku mameću temu, posebno još ako veliča sve talente savršene majke – i taj dan ne morate imati nijedan drugi tekst.Kao što majci možete prodati haljinu za 60 KM koju će beba samo jednom obući, tako joj dajte i tekst u kojem se sva njena odricanja isplate, čak i kad ona sama u njih nije sigurna, i dobro i vama i njoj.Ovo nije jedan od tih tekstova. Jer ja prosto nisam savršena.Mi, nemajke, djetetu damo telefon (!!!) i pustimo crtani na telefonu samo da bismo na miru otišle u toalet ili eto, možda, uključile epizodu serije.Mi, nemajke, ne pošaljemo 14 poruka kad ostavimo dijete tati ili tetki.Mi, nemajke, poslije 13 mjeseci prestanemo dojiti dijete, jer više nemamo snage ni volje ni živaca, iako mlijeka ima za troje.Mi, nemajke, ponekad u WC-u ostanemo i duže nego što treba samo da bismo pročitale taj tekst sačuvan prije tri dana ili dvije stranice knjige.Mi, nemajke, čak i vikendom odemo na kafu s drugaricama, iako su to dani kad ne radimo pa bi, jelte, trebalo 24h biti s djetetom.Mi, nemajke, odvedemo dijete u kafić u kojem čak poneko i zapali cigaretu i molimo se svim božanstvima da beba na putu do kafića zaspi kako bismo mogle da popijemo kafu i klikćemo opet po nekim tekstovima vezanim za bebe, ali Božemoj.Mi, nemajke, ponekad plačemo jer ne možemo više da ustajemo noću.Mi, nemajke, ponekad djetetu damo kupovnu kašicu i kupimo jabuku u supermarketu.Mi, nemajke, nemamo tetu koja ima kravu za koju zna da nije prišla ikad ičem prskanom.Mi, nemajke, nemamo baštu na terasi i ne koristimo so s Himalaja i cimet s Cejlona.Mi, nemajke, ponekad dijete obrišemo i vlažnom maramicom.Mi, nemajke, ne mislimo da sve znamo i ne upiremo prstom u druge majke koje nešto rade (ne)pravilno.Mi, nemajke, ne nosimo Asepsol sa sobom u torbi.Mi, nemajke, nemamo na internetu 1001 fotografiju djeteta i na kafama s drugima ne pričamo skoro nikako o djeci. (užas, znam)Mi, nemajke, se ponekad poželimo onog vremena s mužem, gledanja filma bez 12 prekida, nedajbože spontanog seksa ili kafe koja traje duže od 45 sekundi.Mi, nemajke, ponekad kukamo i imamo osjećaj da ne možemo više.Mi, nemajke, najviše na svijetu volimo svoju djecu.I ne znam kako, ali evo ova moja je stalno nasmijana, brbljiva, trči, jede sve što pred nju stavim, voli me, mazi se, svaki dan napreduje i nije nećerka, iako ima nemajku.Izašla sam iz tog takmičenja za najbolju majku onog trenutka kada sam shvatila da moja Lola neće znati azbuku s 13 mjeseci i neće voziti avion s tri godine.Kakva je, takva je, moja je. A ja njena. Za zauvijek. Vidjećemo kakve ćemo obe ispasti.Savršene majke, nemojte me osuđivati mnogo. Preživjećemo nekako nas dvije, ne brinite.Nemajke, vidimo se negdje na kafi.

ZIVJELE NEMAJKE!!!!!!!!!!!! 😂😂😂😂💪💪💪💪💪💪💪💪🍷🍷🍷🍷🍷🍷

mare1989
    01. Veljača 2017. 22:08

Vecer tete

summer super tekst

Ja danad nist ne radim vec samo lezim,ja ne znam ovo kod mene lije kao da je netko prase zaklao,nikad nije ovako jako bilo. Sreca mm je jucer i danas velika pomoc oko djece,veceru smo jucer imali,a danas je on kuhao. Cak je na poslu napravio sinu avion drveni a kcerki cekic i dijetao(ili kako se vec zove ) da moze svoje minerale kopati 😍😍 Sirena je nerovozna ako ne izadu joj zubi meni ce sijede izaci,danas sam joj kuhala domacu sljivu i jabuku i sve je smazala i kompot je pila cak 160ml popila,bas je bila zedna ili joj se svidilo sto je slatko (stavila sam joj malo secera)

Sanjarka88
    01. Veljača 2017. 22:18

😴😴😴😴

Citamo se i komentiramo sutra 😘

ejic
    01. Veljača 2017. 23:43

Hello nemajke!!
    Evo, dan nam od jutra bio uzbudljiv. Marcel se probudio (cini mi se) oko 9 i cula sam ga ali kao prava nemajka ignorirala. Kao sto sam vec ujutro pisala, on se igrao i zaspao bi natrak da nije izgubio dudu negdje na svom putu plutanja po kreveticu 😁 Jedva je oci otvorio kad sam digla roletu 😁😍 Pa sam ga prebacila kod sebe i zvoni mob, zove bratic jel si moze doci po alat jer je kupio ormar i htio bi si ga sloziti a sam jos nema alata. Tako da sam trkom izasla iz kreveta, obuka se i vec su cekali pred vratima. Pa dorucak, pa Marcel jeo, u podne zaspao a ja se bacila na peglanje. Opeglala sve sto je trebalo, slozila ves koji nije bio za peglanje i sve pospremila. Moje malo zlato se probudilo najljepse kad sam bila gotova 😍😍 Onda se malo igrali pa nam doso tata kuci, oko 17h spavao drugi spavanac, ja skuhala veceru i najela se. Danas smo ga malo kasnije isli kupati pa je tek kratko pred 21h zaspao. Do sad je imao 2 budenja, cekam jos jedno da popije ad pa da onda imam mir kakva 2-3h 😉

TPol, ja svojega hranim u viperu. Imamo hranilicu ali kod kupnje nisam gledala da mora imati onu cvrstu plastiku medu nogama i sad se klize dolje pa to jos necemo moci koristiti dok nece cvrsto sjediti.

Ellie, ja jednom dobila prijedlog da u ormaru stvari koje sam imala obucene stavljam samo na jednu stranu vjesalice (recimo lijevu). Sve ono sto nakon pola godine ostane na desnoj strani znaci da nikad u tom razdoblju nisam obukla i vrlo vjerojatno niti necu pa je spremno za bacanje. 
    Nisam to jos primjenjivala ali mi se ideja cini ok a mozda pomogne i kome od vas malo odkrciti ormar 😉 Ja sam svoj drasticno odkrcila prije nekih godinu do godinu i pol pa sad imam vecinom nove stvari u njemu 😉 A redovito bacam ono sto vidim da je zaflekano, rastegnuto ili rupicasto.

Ilani, nadam se da ces se i nocas naspavati 😴😙

Llr, bravo za kavu! I bravo za tm cuvalicu 😊😙

Abies, mene ne izbacuje toliko prijava na klokanici. Izbaci me jedino kad nisam 1-2 dana aktivna...

Jambica, ako stavljas vrrucu kasicu u vruce teglice onda vise ne moras stavljati dodatno u pecnicu, ali ih moras ostaviti da se sasvim polako ohlade pa sam ih ja zato stavljala u ugasenu pecnicu koja se hladila od predhodno grijanja teglica. Sto se sporije hlade to je vakuum veci. I kod punjenja teglica moras paziti da ne zaprljas rub teglice. Ako se zaprlja, obrisati alkoholom ili rakijom i tek onda zatvoriti cistim poklopcem. 
    Ja tako radila jabuku, krusku i mrkvu prije 3mj, mrkvu je svu pojeo, jabuku jucer otvorila i super je ispalo.

Brojcana, cestitam na zubicu!! 

Summer, svida mi se tekst i cista je istina! 😊

Mare, nadam se da ce se M uskoro unormaliti! Joooj zao mi sirenice kako se muci sa tim zubicima 😔 Bravo za tm! Mogao bi biti uzor mnogim nasim muskarcima! 

Evo, Marcel upravo popio nekih 180ml ad. Nadam se da mu je to sad dosta za nasljednjih par sati 😆
    I da, danas mi mali gospodin iz ruke ukrao cokoladicu i direkno sebi u usta 😁😁 Sta bi ja njemu gurala samo cicu, bocu, tamo neke povrtne kasice a ja bi cokoladu jela 😁😁

A sada zelim svima laku i mirnu noc! 😙

Jambica
    02. Veljača 2017. 10:53

ejic

Hello nemajke!!
    Evo, dan nam od jutra bio uzbudljiv. Marcel se probudio (cini mi se) oko 9 i cula sam ga ali kao prava nemajka ignorirala. Kao sto sam vec ujutro pisala, on se igrao i zaspao bi natrak da nije izgubio dudu negdje na svom putu plutanja po kreveticu 😁 Jedva je oci otvorio kad sam digla roletu 😁😍 Pa sam ga prebacila kod sebe i zvoni mob, zove bratic jel si moze doci po alat jer je kupio ormar i htio bi si ga sloziti a sam jos nema alata. Tako da sam trkom izasla iz kreveta, obuka se i vec su cekali pred vratima. Pa dorucak, pa Marcel jeo, u podne zaspao a ja se bacila na peglanje. Opeglala sve sto je trebalo, slozila ves koji nije bio za peglanje i sve pospremila. Moje malo zlato se probudilo najljepse kad sam bila gotova 😍😍 Onda se malo igrali pa nam doso tata kuci, oko 17h spavao drugi spavanac, ja skuhala veceru i najela se. Danas smo ga malo kasnije isli kupati pa je tek kratko pred 21h zaspao. Do sad je imao 2 budenja, cekam jos jedno da popije ad pa da onda imam mir kakva 2-3h 😉

TPol, ja svojega hranim u viperu. Imamo hranilicu ali kod kupnje nisam gledala da mora imati onu cvrstu plastiku medu nogama i sad se klize dolje pa to jos necemo moci koristiti dok nece cvrsto sjediti.

Ellie, ja jednom dobila prijedlog da u ormaru stvari koje sam imala obucene stavljam samo na jednu stranu vjesalice (recimo lijevu). Sve ono sto nakon pola godine ostane na desnoj strani znaci da nikad u tom razdoblju nisam obukla i vrlo vjerojatno niti necu pa je spremno za bacanje. 
    Nisam to jos primjenjivala ali mi se ideja cini ok a mozda pomogne i kome od vas malo odkrciti ormar 😉 Ja sam svoj drasticno odkrcila prije nekih godinu do godinu i pol pa sad imam vecinom nove stvari u njemu 😉 A redovito bacam ono sto vidim da je zaflekano, rastegnuto ili rupicasto.

Ilani, nadam se da ces se i nocas naspavati 😴😙

Llr, bravo za kavu! I bravo za tm cuvalicu 😊😙

Abies, mene ne izbacuje toliko prijava na klokanici. Izbaci me jedino kad nisam 1-2 dana aktivna…

Jambica, ako stavljas vrrucu kasicu u vruce teglice onda vise ne moras stavljati dodatno u pecnicu, ali ih moras ostaviti da se sasvim polako ohlade pa sam ih ja zato stavljala u ugasenu pecnicu koja se hladila od predhodno grijanja teglica. Sto se sporije hlade to je vakuum veci. I kod punjenja teglica moras paziti da ne zaprljas rub teglice. Ako se zaprlja, obrisati alkoholom ili rakijom i tek onda zatvoriti cistim poklopcem. 
    Ja tako radila jabuku, krusku i mrkvu prije 3mj, mrkvu je svu pojeo, jabuku jucer otvorila i super je ispalo.

Brojcana, cestitam na zubicu!! 

Summer, svida mi se tekst i cista je istina! 😊

Mare, nadam se da ce se M uskoro unormaliti! Joooj zao mi sirenice kako se muci sa tim zubicima 😔 Bravo za tm! Mogao bi biti uzor mnogim nasim muskarcima! 

Evo, Marcel upravo popio nekih 180ml ad. Nadam se da mu je to sad dosta za nasljednjih par sati 😆
    I da, danas mi mali gospodin iz ruke ukrao cokoladicu i direkno sebi u usta 😁😁 Sta bi ja njemu gurala samo cicu, bocu, tamo neke povrtne kasice a ja bi cokoladu jela 😁😁

A sada zelim svima laku i mirnu noc! 😙

Hvala puno 😚

mare1989
    02. Veljača 2017. 07:40

Jutro cure

KavA i caj 🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕🍵☕

Mi imamo prospavanu noc,kao da je znala da mi treba tako nesto da skupim snage i napunim baterije

Sanjarka88
    02. Veljača 2017. 08:33

Jutro mamite! 😍 ajme koje šugavo vrijeme vani. Glupa juzina 🔫 jedva cekam proljeće.

Spavali bas dobro. 21-4-8. I to ful mirno pa sam se nas naspavala. 👍

Sinoc mu kupila kasica. I kupim dvije s musliem i onda vidim da musli ide od 12mj 🔫🔫🔫 u cem je fora s tim musliem da ide tako kasno? A tipa pise sljiva, jabuka i kruska s muslijem. Sastav: sljiva,jabuka, kruska, voda, integralne zobene pahuljice i integralne pahuljice pira. Sto tu ne smije? 🤔 kupila mu i neku pečena jabuka i vanilija. Zvuči kao nesto sto bi i ja jela 😂😂
    I kupila mu sa sumskim vocem pa cemo i to uvest. 

Mjerila mu glavu. Ukrasna traka oko glave pa odrezala taman koliko mu ispada i izmjerila na metar. Ispada oko 44.5-45. Dobro je 👍

Jucer rucali blitvu i piletinu. Smazao sve ko veliki. Danas nemam pojma sta cu mu 🤔. Mi cemo snicele u tocu i pire. 

Jos sam svasta htjela rec al isparilo 🔫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI