Ugolina i 1400 😀
Brojčana 😂😂😂😂
Kad ste opet naručeni. Uskoro? Idete i muž? Mislim da bi sve tražila da mi napišu jer bi slabo razumjela što kažu. I baš mi fora ovo 3315g kod nas mislim da se zaokruži na 10g
Sanjarka petri je opseg glave 44,1 valjda. Neš sitno mm.
Pogledaj percentnu krivulju pa si na miru 😉
Snimila sam petru kako stoji ali uopće se ne kuži. Poslije pokušaj opet.
Danas ruča jabuku ciklu! Nadam se. Tata nam kasni. Čekamo ručak alle zusammen (valjda dobro pišem). Mogla bih kupit neki dječji udžbenik eng i njem malo za ponoviti. A jednog dana možda upišem jedan stupanj francuskog, to sam uvijek htjela. Jednog dana.... Sad mi i tuširanje uspjeh
I da. Jel samo meni se događa da me klokanica izbacuje iz prijave. Svaki post se moram prijavit. Živcira me to
Hello
Sanjarka Gigi ima super mjere
Tpol cupavica takoder prava manekenka
Brojcana stenjanje muskarca?! Zaljepila bi mu usta da ga ne cujem
stigla mi vjestica😭😭 stomak me boli bez obzira sto sam tabletu popila,a lije kao da je netko kravu zaklao. Rucak ne kuham imam od jucer smjesu za tortilje pa kad mm dode nek ispece i napravi.
Vecer.
Evo nas radne terapije. Bebo naravno super. Tet(e) se najprije 10 min divile kako je drustvena I kako se svima smije I gleda sve. Onda je malo radila s njom I rekla da sve radi skolski. Uglavnom Ena se igrala s tetom pola sata pa isli doma..kontrola kad ce imat god dana
Abies za Njemacki savjetujem Direkt udzbenik. S mm sad ponavljam I to mi najdrazi udzbenik (I sad I kad sam predavala).
Pozdrav!!
Za one koje nisu na fejsu i viberu...stugla prva vjestica😥😥😥
Pomfrit se pece😂😂 Zmajko spava,mm se tusira. Bila sveki,igralr se na podu...komentirala za hranu 'samo ti po svom,znas kada po uzrastu kaj treba i pratis to'. Ajd super. Rekla sam joj samo da ima dva obroka jer bi joj ona cijeli dan gurala nesto. Onda mi ne popije mlijeka puno i tak. Kupila joj acidofilno mlijeko,kefir,abc sirni namaz...pa cemo uvodit sve pomalo. Non stop isto. E i carsku mjesavinu sam uzela.
Abies i kod mene u bolnici na 5 zaokruze. Tena bila 2365🤗 mene je klokanica izbacivala ali stavim kod prijave zapamti pa je ok.
Tpol i Tenu isto zna hos nekada grcit. Al ona ima tak problema. Trebat ce neko vrijeme da to nestane. Nabaci na cupavicu kilu i evo ti moje debele😂😂😂😅🤗
2410 su fini keksi bili?
Sanjarka kaj se tice rasporeda pomaknula je prvi spavanac oko 10/11 mjesto oko 9 i spava oko 1:15 a drugi onda dode oko 3 i spava 1:30. Btw i Petric nam je manekenskih mjera
url=https://lilypie.com]
Sunshine i sanjarka,i moja sada ima takav slicsn raspored, prvi spavanac oko 11,12, a onda drugi oko 15,16.. I spava sat do dva u prosjeku
Vecer mame! Javljanje prije spavanja 😘
Moja hladnoca od sinoc se nastavila i danas. Bas mi ono neka zimica. Temp 37-37.2 a simptoma nikakvih 🤔 cudno nesto..
Gigi bio dobar danas, bez obzira na cijepljenje nije imao nista duza spavanja nego inace.
Na trbuhu je sve aktivniji 👍 nadam se noci bez temp.
Danas nisam kuhala nista, muz kupio i pekao cevape. Gigi jeo blitvu/krumpir i sve smazao 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Refresh 😥😥😥😥😥😥😣😣😣😣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello! Evo i mene jednom u krevetu vec u ovo vrijeme 😀
Marcel spava od 20:30, probudio se prije nekih 20min samo sto sam usla u tus i polijala se vodom. Ad i voda jos bile vruce pa mu mm kije mogao ponuditi, dudu nije htio tako da mi je danas tusiranje trajalo 3min... Inace si dam oduska pod tusom 😊
Danas sam cijeli dan lijena i nista nisam radila. Cak sam i za jesti napravila samo jaja s brasnom i mlijekom na gusto i slano i uz to kecap 😁😁 Jedna cokoladica za desert i to je to 😀
Ali sam se sad navecer posvadala s mm i opet me pukao adrenalin pa sam bar slozila ves s vjesala i objesila jednu masinu. Vidjet cu hocu li i sutra jos biti ljuta na njega pa opeglati tu robu ili ne 😁😁
Sanjarka, sad je i tebe pocela temperatira ganjati.... 😦 Nadam se da nije nista strasno! Bravo za gigija dobricu 😙
Brojcana, susjedi su glasni kod sexsa 😂😂😂 Mi smo imali takav par za susjede u hotelu u Kranjskoj Gori prije 1,5 god. Ovi su se sexsali ko zecevi i oboje toooooliko glasni da sam nocu palila tv i poglasavala da ih ne cujem jer nisam mogla spavati od njihovog stenjanja 😂😂😂
Zezali smo se s mm da im udarimo kontru pa mi jos glasnije i duze 😂😂
Sunshine, super za razumnu svekrvu! Malo je takvih 😉
I Marcel je isto poceo nesto brljaviti oko spavanaca tokom dana. Dugo smo imali lijepi ritam po 3 spavanca ali sve cesce su samo 2. Danas se recimo ujutro probudio oko 8 i zaspao tek 15 do 11. A mogla sam ga komotno ostaviti jos pola sata do sat vremena budnim pa bi to spojio u podnevni duzi spavanac kao i jucer. To prijepodne je danas spavao oko 40min, sljedeci je bio oko 13:30 do malo iza 14h i 3. Od 17 do 18h i tu sam ga morala buditi jer bi on produzio jos duze a onda nebi zaspao u 20h. Sve vise mi djeluje ko da mu je to previse, da mu vise odgovaraju 2 nego 3 spavanca.
Mislim da necu sutra biti ljuta na mm, kupio me druzenjem, jednim od boljih u posljednje vrijeme 😁😁😁❤❤❤ I sad sam opet na sedmom nebu 😁😁😁
Ejic zaljubljena,haha...
Aj da i ja kavu skuham nakon sto godina ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍳🍳🍳🍳🍳🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji