Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    01. Veljača 2017. 07:26

Zene drage,ja se naspavala i previse 😝😝😝 cak po par sati u komadu,a moj organizam na to nije naucen pa sam u soku...

Ugolina
    01. Veljača 2017. 07:34

Jebemti,poslalo mi se samo?!? Wtf!!!
    Ugl...... Jos lezim u krevetu,a bejbija spava...
    Maknuli smo bocnu stranicu od kindaca i zavezali ga za moj krevet,sam kind je nesto nizi od kreveta pa ko da je opet samo u svom prostoru,kak da velim... Sva ona silna budenja pripisujem normslnoj razvojnoj fazi,tocno razvijanju straha od odvajanja..ona bi mi se milion puta budila nocu,pa dok bi se ja digla,ons valjda mislila da je sama pa urlala..nocas je to izgledalo ovak.. Ona kao nes zakmeci,ja brzo primaknem glavu dolje k njoj,zasuskam,ona samo nastavi spavat..nekad cak i bez dude..nastavim spavat ja..znaci budenje od nekoliko sekundi 😂😂 konkretnija budenja samo dva!! I to jednom kada duda nije upslila,bas je htjels jesti,i to je cicala skoro nis,vratim ju dole,malo suskam,spava...to prvo je bilo u pol tri..i drugo pred jutro,cula sam.ju kako se meskolji,pogledam a ona sjedi i gleda u prozor haha,uzela ju,dala cicu i tak smo zaspale pa cim sam se probudila sam ju spustila u njen dole..uglavnom,ustala sam kroz cijelu noc dva puta ali da ja odem pisat na wc... Ma preporod.. 💪💪💪💪 e sad,jel danas slucajno takav dan?? Nadam se da nije..

Sunshine1
    01. Veljača 2017. 07:55

Ugolina bas me nasmijala rano jutro. 😂😂😂😂
    Tena vjezba sa losom tetom.. Ajme kakve ona njoj gluposti pruca da zadrzi paznju...

Muslim da ti nije slucajnost jer tako ja znam. Samo ruku stavit na nju nekada...a evo vec par dana je oko 6 stavim sebi i stisnem...to mi nikad nije palo na pamet😅😅😅
    Uvijek bi joj turila cicu. Sad oko 6 jednog izbacim iz kreveta,drugog primim.. I nastavimo

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    01. Veljača 2017. 08:20

Coffe time! ☕ dobro jutro ekipo!

Ja jos u krevetu, Gigi naime jos spava 👍👍👍. Imali smo dobru noc. Budio se u 1.30h jest i to je to. Bas je mirno spavao 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Veljača 2017. 08:23

Bolje da sam stisla posalji slucajno nego obrisi 😂😂😂

Zaboravih prijavit sinoćnje pečenje i zderanje savijace od leda u 22h skoro 😁 cheescake - malina 👍👍👍

Jucer u pedice bila neka pedica na zamjeni. I pita jel sjedi ja kazem a je kad ga ja sjednem i to kratko. Kaze ona da vidi da je malo nestabilan al ono da nema jos ni 8mj da je to ok 👍

Danas rucku. Neku tjesteninu na brzinu. A njemu, blitvu opet. S cime ste blitvu spremali a da nije krumpir?

Ugolina
    01. Veljača 2017. 08:32

Mrkva😂

Sanjarka88
    01. Veljača 2017. 08:41

Ejic nadam se da ste lijepo spavali?  🤗
    A muzevi, neiscrpan izvor tema medu nama 😂🔫🔫🔫

Brojcana si bolje danas? 🤗🤗🤗
    Shoping kazes? Odlicno 😎

Cupavica manekenka, odlično mjere ima 😍😍😍 moj je sa 4ipo mj imao tu kilazu a visok 65. Ona bas dugacka cura 😊

Abies bi učila jezike 👍

Mare danas trbuh manje boli? 🤗

Sunshine imamo isti dnevni raspored 👍 samo moj spava obicno krace od sat vremena. Abc sirni namaz? Taj mi mudrica jede mogao bi on... s čime ces ga kombinirat?

Ejic kratko se ti ljutila na muza 😂 vidim bilo neko opako zaljubljivanje 😂😎😎
    Znaci i Marcel ide na 2 spavanja? Brzo on to ☺

Ugolina nek si se ti nama naspavala 😎😎 u mene kao i Sunshine ide obicno oko 6 ili 7 prebacuj. On se krene nemirno vrtit po kreveticu a ja ga brzo k sebi da se ne razbudi i nastavi spavat u roku keks. Znaci vec strahovi...

Littleladybug
    01. Veljača 2017. 08:48

jutro svima..
    Ugolina moze kavaaaa litra dvi tri pet..ja cu poludit, izbacit cu ga na balkon ko oni Svedani ili ko vec pa nek spava 😪😪😪
    meni se cini da sam ja tim sta sam privukla krevetic nasem napravila jos gore, il se tako poklopilo..al prije se budio 5 puta sad 555 puta..umorna sam ko pas..danas ne radim nista i spavat cu kad i on bude spavao ako budem mogla 😥
    Brojcana i metla 😂😂😂 vec te zamisljam 😂😂 suosjecam s katastrofalnom noci 😓
    Sanjarka jos spava?? sta si mu napravila? oces da ti posudim K na koji dan 😁 ono da ga naucis i napravis mu to nesto 😂😂
    znaci dobra strudla? a ja je gledala jucer u konzuma i ono ocu necu je uzet i onda ipak nisam 😑 danas njemu spinat, kupila jucer brikete od leda, al s cim nemam pojma..ja sam blitvu davala s krumpirom i tikvicom..a ti spinat? nama za rucak neka brzinska koka i krumpiri u pecnici, neda mi se nista danas
    Sunshine 🖕 za tetu koja maltretira Tenu

Littleladybug
    01. Veljača 2017. 08:48

Inace mom je glava sa 6mj 46cm 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.