saljemo sunca nadam se da uskoro stiže do vas 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine, zubi. Mene Nikolina tu i tamo gricne ali više slučajno, ja odmah jauknjem a ona me gleda u čudu. Jedna moja frendica upravo sad ima problema s tim. Mali ima 11 mjeseci i baš ju grize. Prije par dana je toliko zagrizao da je ona vrisnula i skočila a mali počeo plakati. Nakon toga svaki put kada mu nudi cicu, malo je gricne i odmah krene plakati . Baš koma. Sa starijima sam to rješavala tako da kazem NE i odmah cicu van, a to ustvari dođe automatski.
Sretan minic nasladem zeticu❤❤❤kako su vec veliki
Sanjarka,zasad se samo veseli,al vjerojatno ce je primit malo frka kad se priblizi.Ah,prezivit cemo
Jutro. Ja jos kavu nisam popila a bebo vec na spavancu. Budna od 7. Mm ju je uzeo ja nastavila spavat.
Rodica danas ide doma,moram smislit sto cu za rucak..
Sanjarka aj nekom express posiljkom posalji sunce..dosadilo ovo
Ostalim curkama dobro jutro! Nadam se da noc nije bila u potpunosti neprospavana
Baby sretan minic 🎁
Inace,dobro jutro, hvala na ideji ua gris da stavim u vodu od voca 😘 mom mozgu to nebi nikad palo na pamet!!! Kak dugo se treba kuhat???? Iako dala i ja svojpj na kravljem al neka je jos bez toga..
Dio noci prosao super,a druga polovica, zaspe kod mene,idem ju stavit u kindac dok spava ko top,cim dotakne madrac urla i tako tisucu tristo putaaaaaa waaaaaa, bas oce samnom spavat i plan joj je uspio jer sam se ja vec pred jutro jednostavno onesvijestila prije neg bi ju prebacila...a prasice covjece katastrofa...sva sam pokocena, vec danima jedva okrenem glavu u desno..i svaki dan iznova,taman kad popusti,divna noc sve opet pokvari...al naspavana sam,nisam si losa...
Ipak smo odlucili krpat se za rucak mojima...kaze muz, da al rekli smo mojima kad su nas zvali da neceko nikud ic i onda sam dobila sizubi rekla mu-da,ali razlika je u tone da smo kod tvojih skoro svaki nedjelju na rucku,a kod mojih mozemo samo kad imas sl dan!!! Samo je reko ok ok idemo kod tvojih..i ja mislim!!!💪 Al zato sutra kod njegovih..stalno moras vagat kvragu...
Ugl,moramo se uskoro ic spremat..
2410 Tena ima 4 zuba za sada.
Ilani tnx,probat cu joj uzet. Ne boli samo ih osjetim..danas je nesto jace zgrabila pa sam joj uzela al najela se vec pa joj nisam niti nudila. A nijr ona niti trazila
Ja isto dajem griz na kompotu kad kuham voce. Evo sad je ua dorucak jela griz i krusku.
Sanjarka radila sam joj i onaj sa narom iz app. Svidja joj se. Al tko ce cijedit kostice...mozda jos koji put i bok.
I isto ko Ilani joj dala jedan dan na vrhu zlicice na kravljem da proba.
Za rucak cu joj nesto u juhu i piletinu. Krpamo se kod sveki. Svaku nedjelju smo kod nekoga.
Nisam bas pratila ovih dana kaj ste pisale. Nisam bila vani al cini mi se da je hladno. Magla i inje jos uvijek na drvecu.
Jucer se setale skoro sat vremena i ona zaspala...odspavala ko top vani u kolicima na minusu. Sprasit cu ju van preko noci😎😂😂😂😂
Ugolina bas te trenira mala zlocka.
Ja mislim da Tena ko Petar trazi ujutro k nama,svaki dan oko 6...i onda jos produzi 1/1,5h. Samo joj ja uvijek dam cicu jer zadnje doji oko 1 u noci. Sinoc cak niti to nije nego samo malo povukla🤔🤔🤔
Nemam jos neki plan za popodne....hladno,mozda negdje na caj...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji