Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Siječanj 2017. 23:06

E sad. Kako im spremate griz i u kojim kombinacijama? 

Citam vas sutra 😘 laku noc dame

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    28. Siječanj 2017. 23:34

Eto me na raport prije spavanja!

Sanjarka,ja griz jos uvijek kupujem onaj s vodom sta se pravi od Aptamila!
    Al curama sam znala kuhat kompot od voca pa u to griz ubacit i volile su to

Ja danas se isto malo kravila pa vodila srednju curku na rodendan maloj iz vrtica.Nije htjela ostat sama pa sam 3 sata provela sa desetak cetverogodisnjaka!Poslije sam bila tupog mozga😂

I jos sam malo u depri!Moja najveca cura ode za tjedan dana u Grad mladih na 5 dana s vrticem!Ona se veseli,a ja ne znam kako cu to prezivjet😣nismo se dosad razdvajali na duze od jedne noci
    Sad se izjadala pa odo lec..

Littleladybug
    29. Siječanj 2017. 08:35

sta je ovo??nema kave??
    ☕☕☕🍵🍵🍵 evo ja kuhaaaam 😀

Littleladybug
    29. Siječanj 2017. 08:42

e sad da napisem stagod dok sam free na wcu 😂
    budili se rano jutros, mozda mali misli da je radni dan, pokusala mu objasnit da je nedilja i da se danas spava duze al ne kuzi on mene nista..😪😪😪
    sinoc utakmica, ostavila ovo malo zivaca sta imam na kaucu 😝 no dobro, bude bolje dogodine 😁
    danas cemo u setnju cijeli dan, nedjeljna klasika ako nas posluzi vrijeme..jucer smo uz more bacili dir, pa do moje mame na pole s pancetom, pecenicu i mladi kravlji sir..natukla se ko prasica 😄😄
    Sanjarka bila i ti na uljepsavanju jel 😂 ja cu danas oprat kosu 💪💪
    griz- ja ga davala u povrtnoj i mesnoj juhici, u vocnoj varijanti u kompotu..ono skuhas voce i u toj vodi ukuhas griz..K ga voli papati 
    i da koristim obicni griz, mislim da je franckov il tako nesto
    Curica prvo veliko odvajanje 😥 mislim da ce to teze pasti tebi nego njoj, evo saljem zagrljaj da ti bude lakse 😘😘
    idem jest, popit kavu do kraja i brisem vani 😘😘

Sanjarka88
    29. Siječanj 2017. 08:48

Evo me na kavu 👌☕✋

Mm otisa put Knina u potragu za skuterom. Mudrica isla na misu. P. papa. Zadnje je jeo u 1h nocas i svejedno sad ne pojede cilu bocu. 
    Noc nam je bila ok. 20.30-1-7.45h s tim da sam ga u 6 prebacila k sebi obicno tako i trazi ujutro samo ga dignem nisam ga ni legla na svoj krevet vec spava dalje 😂😂. 

Sta danas? Na rucku smo kod mojih, L. Je na nekom rockasu. A posli sto dan donese.

29. Siječanj 2017. 08:57

Jutro mame! 
    Baby, evo nas na kavu. 😀

Noć je bila ok, ni predobro ni prelose. Vani i dalje sivilo, dosadilo je više. Kad će sunce? Splićanke, pošaljite nam malo sunceka. 

Curice, biti će to s Gradom mladih ok. Dođu puni doživljaja i budu jako ponosni na sebe. U svakom slučaju mantraj da je to dobro i pozitivno iskustvo za nju. I sigurno će tebi biti teže nego njoj, jer oni tamo uživaju. Proći će tih pet dana brzo. 

Sanjarka, ja sam kuhala griz neki dan starijima za veceru i dala malo i Nikolini onako na kravljem mlijeku i sa šećerom. Pojela je malo. Polako se neka navikava.

Sanjarka88
    29. Siječanj 2017. 08:59

Sunshine nek Tena i danas bude dobra kao i jucer 🤗

Miska i ja mrzim kad nam se ritam poremeti. Dode mi da ne izlazimo iz kuce, da nam nitko ne dolazi i da samo drzimo ritam 😂😂😂

Llr shopingira na veliko 😎😎😎

Ellie uziva okolo 👌 bravo za muza 👌

Mare jel i danas kravljenje u planu? 😉 ti cistis auto? Ja se u to ne diram ja cistim kucu muz auto 😂 

Ugolina prosla hladnoca? 🤔

Brojcana da imamo 2 zubica za sad. Jeste se naspavale? 🤗

Babycoming uživajte u setnji. I ja imam taj franckov griz znači mogu ga u juhu zakuhati? 

Summerbaby i jeste krenuli s nan2? 😂  Nika je isključivo na ad ili? 

Curice ja te razumim za razdvajanje 😥😥😥 ona se ne boji?

Sanjarka88
    29. Siječanj 2017. 09:00

Sretan 7. minic Kristian 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.