E sad. Kako im spremate griz i u kojim kombinacijama?
Citam vas sutra 😘 laku noc dame
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto me na raport prije spavanja!
Sanjarka,ja griz jos uvijek kupujem onaj s vodom sta se pravi od Aptamila!
Al curama sam znala kuhat kompot od voca pa u to griz ubacit i volile su to
Ja danas se isto malo kravila pa vodila srednju curku na rodendan maloj iz vrtica.Nije htjela ostat sama pa sam 3 sata provela sa desetak cetverogodisnjaka!Poslije sam bila tupog mozga😂
I jos sam malo u depri!Moja najveca cura ode za tjedan dana u Grad mladih na 5 dana s vrticem!Ona se veseli,a ja ne znam kako cu to prezivjet😣nismo se dosad razdvajali na duze od jedne noci
Sad se izjadala pa odo lec..
e sad da napisem stagod dok sam free na wcu 😂
budili se rano jutros, mozda mali misli da je radni dan, pokusala mu objasnit da je nedilja i da se danas spava duze al ne kuzi on mene nista..😪😪😪
sinoc utakmica, ostavila ovo malo zivaca sta imam na kaucu 😝 no dobro, bude bolje dogodine 😁
danas cemo u setnju cijeli dan, nedjeljna klasika ako nas posluzi vrijeme..jucer smo uz more bacili dir, pa do moje mame na pole s pancetom, pecenicu i mladi kravlji sir..natukla se ko prasica 😄😄
Sanjarka bila i ti na uljepsavanju jel 😂 ja cu danas oprat kosu 💪💪
griz- ja ga davala u povrtnoj i mesnoj juhici, u vocnoj varijanti u kompotu..ono skuhas voce i u toj vodi ukuhas griz..K ga voli papati
i da koristim obicni griz, mislim da je franckov il tako nesto
Curica prvo veliko odvajanje 😥 mislim da ce to teze pasti tebi nego njoj, evo saljem zagrljaj da ti bude lakse 😘😘
idem jest, popit kavu do kraja i brisem vani 😘😘
Evo me na kavu 👌☕✋
Mm otisa put Knina u potragu za skuterom. Mudrica isla na misu. P. papa. Zadnje je jeo u 1h nocas i svejedno sad ne pojede cilu bocu.
Noc nam je bila ok. 20.30-1-7.45h s tim da sam ga u 6 prebacila k sebi obicno tako i trazi ujutro samo ga dignem nisam ga ni legla na svoj krevet vec spava dalje 😂😂.
Sta danas? Na rucku smo kod mojih, L. Je na nekom rockasu. A posli sto dan donese.
Jutro mame!
Baby, evo nas na kavu. 😀
Noć je bila ok, ni predobro ni prelose. Vani i dalje sivilo, dosadilo je više. Kad će sunce? Splićanke, pošaljite nam malo sunceka.
Curice, biti će to s Gradom mladih ok. Dođu puni doživljaja i budu jako ponosni na sebe. U svakom slučaju mantraj da je to dobro i pozitivno iskustvo za nju. I sigurno će tebi biti teže nego njoj, jer oni tamo uživaju. Proći će tih pet dana brzo.
Sanjarka, ja sam kuhala griz neki dan starijima za veceru i dala malo i Nikolini onako na kravljem mlijeku i sa šećerom. Pojela je malo. Polako se neka navikava.
Sunshine nek Tena i danas bude dobra kao i jucer 🤗
Miska i ja mrzim kad nam se ritam poremeti. Dode mi da ne izlazimo iz kuce, da nam nitko ne dolazi i da samo drzimo ritam 😂😂😂
Llr shopingira na veliko 😎😎😎
Ellie uziva okolo 👌 bravo za muza 👌
Mare jel i danas kravljenje u planu? 😉 ti cistis auto? Ja se u to ne diram ja cistim kucu muz auto 😂
Ugolina prosla hladnoca? 🤔
Brojcana da imamo 2 zubica za sad. Jeste se naspavale? 🤗
Babycoming uživajte u setnji. I ja imam taj franckov griz znači mogu ga u juhu zakuhati?
Summerbaby i jeste krenuli s nan2? 😂 Nika je isključivo na ad ili?
Curice ja te razumim za razdvajanje 😥😥😥 ona se ne boji?
Sretan 7. minic Kristian 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Sortiraj odgovore
Najstariji