E sad. Kako im spremate griz i u kojim kombinacijama?
Citam vas sutra 😘 laku noc dame

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto me na raport prije spavanja!
Sanjarka,ja griz jos uvijek kupujem onaj s vodom sta se pravi od Aptamila!
Al curama sam znala kuhat kompot od voca pa u to griz ubacit i volile su to
Ja danas se isto malo kravila pa vodila srednju curku na rodendan maloj iz vrtica.Nije htjela ostat sama pa sam 3 sata provela sa desetak cetverogodisnjaka!Poslije sam bila tupog mozga😂
I jos sam malo u depri!Moja najveca cura ode za tjedan dana u Grad mladih na 5 dana s vrticem!Ona se veseli,a ja ne znam kako cu to prezivjet😣nismo se dosad razdvajali na duze od jedne noci
Sad se izjadala pa odo lec..
Ja danas se isto malo kravila pa vodila srednju curku na rodendan maloj iz vrtica.Nije htjela ostat sama pa sam 3 sata provela sa desetak cetverogodisnjaka!Poslije sam bila tupog mozga😂
I jos sam malo u depri!Moja najveca cura ode za tjedan dana u Grad mladih na 5 dana s vrticem!Ona se veseli,a ja ne znam kako cu to prezivjet😣nismo se dosad razdvajali na duze od jedne noci
Joj kak ja strahujem od Grada mladih. Od prvog dana vrtica. Ali svika budecsuuuper ibbidu bas sretni

Tri sata sa desetak cetverogodisnjaka!!! Aaaahahagag 😂😂😂😂😂😂 pisaaam od smijeha!!!! Pogotovo zato sto bi ja,da sam na poslu,uzivala s desetak djece jer cetverogodisnjaka ima obicno oko 26 😂😂😂

e sad da napisem stagod dok sam free na wcu 😂
budili se rano jutros, mozda mali misli da je radni dan, pokusala mu objasnit da je nedilja i da se danas spava duze al ne kuzi on mene nista..😪😪😪
sinoc utakmica, ostavila ovo malo zivaca sta imam na kaucu 😝 no dobro, bude bolje dogodine 😁
danas cemo u setnju cijeli dan, nedjeljna klasika ako nas posluzi vrijeme..jucer smo uz more bacili dir, pa do moje mame na pole s pancetom, pecenicu i mladi kravlji sir..natukla se ko prasica 😄😄
Sanjarka bila i ti na uljepsavanju jel 😂 ja cu danas oprat kosu 💪💪
griz- ja ga davala u povrtnoj i mesnoj juhici, u vocnoj varijanti u kompotu..ono skuhas voce i u toj vodi ukuhas griz..K ga voli papati
i da koristim obicni griz, mislim da je franckov il tako nesto
Curica prvo veliko odvajanje 😥 mislim da ce to teze pasti tebi nego njoj, evo saljem zagrljaj da ti bude lakse 😘😘
idem jest, popit kavu do kraja i brisem vani 😘😘
Evo me na kavu 👌☕✋
Mm otisa put Knina u potragu za skuterom. Mudrica isla na misu. P. papa. Zadnje je jeo u 1h nocas i svejedno sad ne pojede cilu bocu.
Noc nam je bila ok. 20.30-1-7.45h s tim da sam ga u 6 prebacila k sebi obicno tako i trazi ujutro samo ga dignem nisam ga ni legla na svoj krevet vec spava dalje 😂😂.
Sta danas? Na rucku smo kod mojih, L. Je na nekom rockasu. A posli sto dan donese.

Jutro mame!
Baby, evo nas na kavu. 😀
Noć je bila ok, ni predobro ni prelose. Vani i dalje sivilo, dosadilo je više. Kad će sunce? Splićanke, pošaljite nam malo sunceka.
Curice, biti će to s Gradom mladih ok. Dođu puni doživljaja i budu jako ponosni na sebe. U svakom slučaju mantraj da je to dobro i pozitivno iskustvo za nju. I sigurno će tebi biti teže nego njoj, jer oni tamo uživaju. Proći će tih pet dana brzo.
Sanjarka, ja sam kuhala griz neki dan starijima za veceru i dala malo i Nikolini onako na kravljem mlijeku i sa šećerom. Pojela je malo. Polako se neka navikava.

Sunshine nek Tena i danas bude dobra kao i jucer 🤗
Miska i ja mrzim kad nam se ritam poremeti. Dode mi da ne izlazimo iz kuce, da nam nitko ne dolazi i da samo drzimo ritam 😂😂😂
Llr shopingira na veliko 😎😎😎
Ellie uziva okolo 👌 bravo za muza 👌
Mare jel i danas kravljenje u planu? 😉 ti cistis auto? Ja se u to ne diram ja cistim kucu muz auto 😂
Ugolina prosla hladnoca? 🤔
Brojcana da imamo 2 zubica za sad. Jeste se naspavale? 🤗
Babycoming uživajte u setnji. I ja imam taj franckov griz znači mogu ga u juhu zakuhati?
Summerbaby i jeste krenuli s nan2? 😂 Nika je isključivo na ad ili?
Curice ja te razumim za razdvajanje 😥😥😥 ona se ne boji?
Sunshine nek Tena i danas bude dobra kao i jucer 🤗
Miska i ja mrzim kad nam se ritam poremeti. Dode mi da ne izlazimo iz kuce, da nam nitko ne dolazi i da samo drzimo ritam 😂😂😂
Llr shopingira na veliko 😎😎😎
Ellie uziva okolo 👌 bravo za muza 👌
Mare jel i danas kravljenje u planu? 😉 ti cistis auto? Ja se u to ne diram ja cistim kucu muz auto 😂
Ugolina prosla hladnoca? 🤔
Brojcana da imamo 2 zubica za sad. Jeste se naspavale? 🤗
Babycoming uživajte u setnji. I ja imam taj franckov griz znači mogu ga u juhu zakuhati?
Summerbaby i jeste krenuli s nan2? 😂 Nika je isključivo na ad ili?
Curice ja te razumim za razdvajanje 😥😥😥 ona se ne boji?
Jesmo 😄 malo cemo mijesati s jedinicom par dana da joj ne bude prevelika razlika
Ako mislis na dojenje, da, iskljucivo na ad-u od rodenja, a ako mislis na ostalu hranu - jede kasice, sve vocne i od povrtnih - brokulu, batat i mrkvu

Sretan 7. minic Kristian 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji