Sjetila se da ocekujem poziv pa da mi sve ne nestane😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Procitala vas na brzinu. Cijeli dan sam u pokretu...imali i neki show sa braticem od mm....sad cekam da me frendica nazove i spat.
Tpol zapamtila
Vjerojatno cupavici ides na zivce. Ja svojoj sigurno...al ide i ona meni😂😂😂😂🤗🤗
Jer sam skuzila cim netko drugi dode odmah osijem,veselje,mir. Kad smo negdje u gostima ona je najdivnija beba. Su stigli tvoji? Ima speka i sira?😁
url=https://lilypie.com]
Hello ekipa. Ja u krevetu san mi pada na oči a mislila sam malo knjigu citat 😏😏 penzija!
Gigi spava od 20.30 pa idem i ja lagano.
Ellie dala otkaz. Vjerujem da imas dobre razloge za to. Ne sumnjam da ce doc nesto bolje 😊
Deeka joj opet muz ode 😢 kad ide?
Miska eto sto ti je telepatija 😂😂😂
Da te utjesim nama je proslo to sranje s 2 budenja nocu (pocelo sa 3ipo mj završilo negdje sa 6ipo,7). Budi se i sad relativno rano obicno oko 1h no mir je ujutro do 9 pa mi nije neki problem.
A to za rucak faza. Naoruzaj se zivcima 😆
Summerbaby moj je prvi dan bio bas dugo u vrticu sad vec kenjka kroz par min 😂 al dobro dodje
Opusti se malo s pisanjem na forumu nitko od nas ne grize ☺
Ilani krenula cura 💪💪💪👍👍👍 jel rotacijom ili se odguruje? Sretno sutra na sistematskom.
Brojcana nova profilna! 😍😍😍 medena Neli. Bravo za samostalno stajanje 💪👍
Znaci stavila si spiralu?
Ja moram na posao 30.5. Uzet cu koji dan go.
Mare shoping sve liječi 😂😂😂 zelena sirena 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Poslala sam post da ne nestane. Mali ima foru da se probudi sat vremena nakon što zaspi i onda mu trebam brzo uvaliti dudu i eventualno ga prebaciti na trbuh da nastavi spavati. Sad je bio taj trenutak pa sam ga ususkala. Sad sam valjda mirna koji sat. Idem to iskoristiti i spavati 😊
Vjeverice tko si ti? Ne sjecam te se 😂😂😂
Ljubi svog veselog mrvicica 😘
Hvala teta Sanjarka😘
Bravo za Nikolinu,Ritu i Nelicu😘😘😘
I nasa kompicka ljenjivka Tena napreduje💪❤
Moje srednje dijete stalno ima rockas na forumu😂a nemam vremena promijenit
Htjedoh rec Mashi da je legenda😂bas ti se nasmijem,al pogadjas u sridu s komentarima
Ellie, Ilani, ne znam...to je moje iskustvo, vjerujem ljecnicima da znaju sta rade, ne bi riskirali bezveze
Sunshine imas beba koje u 15 dana postignu sve sto neke druge bebe postizu laganini mjesecima. Svaka beba svojim tempom. Vježbe sigurno mogu samo pomoc i potaknit dijete na razvoj. Mi ne vjezbaci cemo malo sporije al Boze moj 😁😁
Nek su oni nama veseli i nek nam i dalje dizu živce
Sortiraj odgovore
Najstariji