Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    26. Siječanj 2017. 21:55

Sjetila se da ocekujem poziv pa da mi sve ne nestane😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    26. Siječanj 2017. 21:57

Procitala vas na brzinu. Cijeli dan sam u pokretu...imali i neki show sa braticem od mm....sad cekam da me frendica nazove i spat.

Tpol zapamtila
    Vjerojatno cupavici ides na zivce. Ja svojoj sigurno...al ide i ona meni😂😂😂😂🤗🤗
    Jer sam skuzila cim netko drugi dode odmah osijem,veselje,mir. Kad smo negdje u gostima ona je najdivnija beba. Su stigli tvoji? Ima speka i sira?😁

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    26. Siječanj 2017. 21:58

Hello ekipa. Ja u krevetu san mi pada na oči a mislila sam malo knjigu citat 😏😏 penzija!

Gigi spava od 20.30 pa idem i ja lagano. 

Ellie dala otkaz. Vjerujem da imas dobre razloge za to. Ne sumnjam da ce doc nesto bolje 😊

Deeka joj opet muz ode 😢 kad ide? 

Miska eto sto ti je telepatija 😂😂😂
    Da te utjesim nama je proslo to sranje s 2 budenja nocu (pocelo sa 3ipo mj završilo negdje sa 6ipo,7). Budi se i sad relativno rano obicno oko 1h no mir je ujutro do 9 pa mi nije neki problem. 
    A to za rucak faza. Naoruzaj se zivcima 😆

Summerbaby moj je prvi dan bio bas dugo u vrticu sad vec kenjka kroz par min 😂 al dobro dodje
    Opusti se malo s pisanjem na forumu nitko od nas ne grize ☺

Ilani krenula cura 💪💪💪👍👍👍 jel rotacijom ili se odguruje? Sretno sutra na sistematskom.

Brojcana nova profilna! 😍😍😍 medena Neli. Bravo za samostalno stajanje 💪👍
    Znaci stavila si spiralu? 
    Ja moram na posao 30.5. Uzet cu koji dan go.

Mare shoping sve liječi 😂😂😂 zelena sirena 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    26. Siječanj 2017. 21:59

Poslala sam post da ne nestane. Mali ima foru da se probudi sat vremena nakon  što zaspi i onda mu trebam brzo uvaliti dudu i eventualno ga prebaciti na trbuh da nastavi spavati. Sad je bio taj trenutak pa sam ga ususkala. Sad sam valjda mirna koji sat. Idem to iskoristiti i spavati 😊

Sanjarka88
    26. Siječanj 2017. 22:03

Vjeverice tko si ti? Ne sjecam te se 😂😂😂
    Ljubi svog veselog mrvicica 😘

curicax3
    26. Siječanj 2017. 22:04

Hvala teta Sanjarka😘

Bravo za Nikolinu,Ritu i Nelicu😘😘😘
    I nasa kompicka ljenjivka Tena napreduje💪❤

curicax3
    26. Siječanj 2017. 22:06

Moje srednje dijete stalno ima rockas na forumu😂a nemam vremena promijenit

Htjedoh rec Mashi da je legenda😂bas ti se nasmijem,al pogadjas u sridu s komentarima

summerbaby
    26. Siječanj 2017. 22:08

Ellie, Ilani, ne znam...to je moje iskustvo, vjerujem ljecnicima da znaju sta rade, ne bi riskirali bezveze

Sanjarka88
    26. Siječanj 2017. 22:10

Sunshine imas beba koje u 15 dana postignu sve sto neke druge bebe postizu laganini mjesecima. Svaka beba svojim tempom. Vježbe sigurno mogu samo pomoc i potaknit dijete na razvoj. Mi ne vjezbaci cemo malo sporije al Boze moj 😁😁
    Nek su oni nama veseli i nek nam i dalje dizu živce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.